.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: БМВ vs Impala

БМВ vs Impala

Разгаря се спор между мен и един приятел за автомобили.Въпроса е по кой вид автомобили се заглеждат повече дамите.Примерно сте в ситуация...Двама мъже спират до вас.Мъж номер 1 шофира БМВ 735i а мъж номер 2 шофира Chevrolet Impala 62'.По кой от двамата бихте проявили по-голям интерес,кой бихте искали да ви заговори?

Ето малко снимки
    Първото е Impala
    Picture 1 - интериор

Picture 2 - Поглед отпред

Сега БМВто.

Picture 1 - Поглед отпред

Picture 2 - Интериор

Айде кажете

Скайп: doombringer2006

Град
    In a bathtub full of ether......
    Impala.....
    Само не това шибано червено......
    Или пък Charger.....
    Всичко от периода "The golden years of motor vehicles".....

вие двамата с приятеля ти сте тъпи до безобразие.

пс:a защо бмв-то не е 645 Li ?

Цитирай Първоначално написано от Mamut
    вие двамата с приятеля ти сте тъпи до безобразие.

пс:a защо бмв-то не е 645 Li ?
    Защото този модел го кефи него.Аз съм по оld school колите.Пък тва че сме тъпи , да , виж за кви простотий спорим.А идеята е че доколкото на нас двамата с него ни е извесно, според него мадамите си падат по лукса и всичко що лъщи а според мен си падат по различното.Вие кажете

Град
    Русе
    Зависи кой как изглежда....колата няма значение иначе бмв по ми харесва...
    ...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    бас държа, че момичетата ще гледат повече бумера

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Зависи кой как изглежда....колата няма значение иначе бмв по ми харесва...
    Забравих да добавя че и двамата мъже са еднакво добре изглеждащи.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не важиш
    ето пичколовец No1 :

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Американските коли са грешка в автомобилната индустрия.БМВ също не ме кефи само старите М5 550 коня без грам да е пипнато по него

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да ви имам и споровете.

Иначе-БМВ-то.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ако ще сравняваш лукс срещу американски класики е по-добре да видим Майбах на мястото на Импалата, която между другото е интересна и само и единствено поради факта, че я няма по нашите земи...

аз пък днес видях Ферари 599 Фиорано... ей това е пичколов
    Сравняваме определени модели , не като цяло.Импалата далеч не е колата , за такъв вид състезание да го наречем

Американските коли са грешка в автомобилната индустрия.БМВ също не ме кефи само старите М5 550 коня без грам да е пипнато по него
    Изака се на метеното.Не са грешка бе , те са просто уникати.Гълтат малко повечко от другите но си заслужава

БМВ естествено кав е тоя шевролет,ше го сравнявате с БМВ
    КвО тИ пУкА Че гОвОрЯт ЗаД гЪрБа Ти-НаЛи ВъРвИш ПрЕд ТяХ нЕкА гЛеДаТ гЪзА тИ !!!

Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    ако ще сравняваш лукс срещу американски класики е по-добре да видим Майбах на мястото на Импалата, която между другото е интересна и само и единствено поради факта, че я няма по нашите земи...

Сравняваме определени модели , не като цяло.Импалата далеч не е колата , за такъв вид състезание да го наречем

Изака се на метеното.Не са грешка бе , те са просто уникати.Гълтат малко повечко от другите но си заслужава
    Има точно 4-5 култови модела

Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot

Има точно 4-5 култови модела

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност надали бих се загледала в едно от двете...мъжете, с които бих си позволила да имам нещо общо, надали са изкарали 10% от цената на това през живота си (говоря за възраст не финансово състояние)...а мен колко пари има тати не ме интересува (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    всъщност надали бих се загледала в едно от двете...мъжете, с които бих си позволила да имам нещо общо, надали са изкарали 10% от цената на това през живота си (говоря за възраст не финансово състояние)...а мен колко пари има тати не ме интересува (:
    Малко момичета мислят като теб

между тези двете - черито

но предпочитам чери 64

а колите, които с удоволствие бих карал са AUDI S5 2007г и BMW M3 E90 (или M6)

Първоначалната идея на темата е коя кола ви привлича повече Аз лично ако видя някоя мацка със Мъсъл ще се лепна като муха на лайно [/b]

Град
    Долината На Идиотщината
    нз аз съм момче и повече се радвам на Impala какъвто и цвят да е,но смятам че жените повече ще си падат по BMWто

да ви сера на мъсъла на него дори за гориво не можете да му смогнете с парите , да не говорим ако нещо се повреди , поправка , части и тн..Още повече , че ако някой "тежкар" изкочи с тая каруца най много 2 дена и ще са я откраднали ....

Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Американските коли са грешка в автомобилната индустрия...
    Абе ма като чувам такива хора като тебе ми идва да се самозахапа за сънната артерия Ти въобще разбираш ли нещо от коли?Можеш ли да ми кажеш нещо, с което европейските таралясняци са по добри от Американските коли?Ти знаеш ли въобще каква е конструкцията на една американска кола?Американците когато са правели ел. стакла bmw са се чудели прав или седнал да е шофьора!Американците още 60 те години са са правили ел стакла на хидравлична помпа, което е 100 пъти по добрия вариянт от електрическия механизъм.
    А молим ти се мисли преди да си пишеш мненията и не пиши на изуст
    купи си една европейска кола и си и се радвай.Сложи и два говоритела по 12инча и няма да минат и 3 дни и таблото ще ти трака.след някой друг месец може да започнат да ти падат и веждите, и квото там имат европейските боклуци,защото заварката и окачването нямат нищо общо.
    КУПИ СИ ЕДНО БМВ 316 ЕДНИ ТЪМНИ ОЧИЛА СИ ЗЕМИ НАЛЕПИ МУ ЛЕПЕНКИ И БЪДИ ГЪЗАР

Супер фен Аватара на rakiQ
    Impala

Цитирай Първоначално написано от Ultras_1
    Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Американските коли са грешка в автомобилната индустрия...
    Абе ма като чувам такива хора като тебе ми идва да се самозахапа за сънната артерия Ти въобще разбираш ли нещо от коли?Можеш ли да ми кажеш нещо, с което европейските таралясняци са по добри от Американските коли?Ти знаеш ли въобще каква е конструкцията на една американска кола?Американците когато са правели ел. стакла bmw са се чудели прав или седнал да е шофьора!Американците още 60 те години са са правили ел стакла на хидравлична помпа, което е 100 пъти по добрия вариянт от електрическия механизъм.
    А молим ти се мисли преди да си пишеш мненията и не пиши на изуст
    купи си една европейска кола и си и се радвай.Сложи и два говоритела по 12инча и няма да минат и 3 дни и таблото ще ти трака.след някой друг месец може да започнат да ти падат и веждите, и квото там имат европейските боклуци,защото заварката и окачването нямат нищо общо.
    КУПИ СИ ЕДНО БМВ 316 ЕДНИ ТЪМНИ ОЧИЛА СИ ЗЕМИ НАЛЕПИ МУ ЛЕПЕНКИ И БЪДИ ГЪЗАР

а ти виждал ли си как се бута Линкълн, който не може да запали и е с автоматични скорости, това чудо на автомобилостроенето???

Защото аз гледах подобно шоу...

А питал ли си се защо Даймлер продаде Крайслер????
    Само американските ли коли са автоматик???Само американските коли ли тежът?

Да, качвал съм се в Ford Torino 69, Buick Skylark 81 и съм очарован от автомобилите.Нямат нищо общо с европейските чик*й

Ти качвал ли си се такава кола???

Питал ли си се ЗАЩО американците с пари карат японски, а американците с МНОГО пари карат европейски коли?
    А за американците с невероятно много пари остават американските коли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си