- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- БМВ vs Impala
Разгаря се спор между мен и един приятел за автомобили.Въпроса е по кой вид автомобили се заглеждат повече дамите.Примерно сте в ситуация...Двама мъже спират до вас.Мъж номер 1 шофира БМВ 735i а мъж номер 2 шофира Chevrolet Impala 62'.По кой от двамата бихте проявили по-голям интерес,кой бихте искали да ви заговори?
Ето малко снимки
Първото е Impala
Picture 1 - интериор
Picture 2 - Поглед отпред
Сега БМВто.
Picture 1 - Поглед отпред
Picture 2 - Интериор
Айде кажете![]()
Скайп: doombringer2006
Impala.....![]()
![]()
Само не това шибано червено......
Или пък Charger.....![]()
Всичко от периода "The golden years of motor vehicles".....![]()
вие двамата с приятеля ти сте тъпи до безобразие.
пс:a защо бмв-то не е 645 Li ?![]()
Защото този модел го кефи него.Аз съм по оld school колите.Пък тва че сме тъпи , да , виж за кви простотий спорим.А идеята е че доколкото на нас двамата с него ни е извесно, според него мадамите си падат по лукса и всичко що лъщи а според мен си падат по различното.Вие кажетеПървоначално написано от Mamut
![]()
Зависи кой как изглежда....колата няма значение иначе бмв по ми харесва...
...
бас държа, че момичетата ще гледат повече бумера
Забравих да добавя че и двамата мъже са еднакво добре изглеждащи.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
не важиш
ето пичколовец No1 :
![]()
Американските коли са грешка в автомобилната индустрия.БМВ също не ме кефи само старите М5 550 коня без грам да е пипнато по него
Да ви имам и споровете.
Иначе-БМВ-то.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Сравняваме определени модели , не като цяло.Импалата далеч не е колата , за такъв вид състезание да го наречемПървоначално написано от exploitedteen
Изака се на метеното.Не са грешка бе , те са просто уникати.Гълтат малко повечко от другите но си заслужаваАмериканските коли са грешка в автомобилната индустрия.БМВ също не ме кефи само старите М5 550 коня без грам да е пипнато по него![]()
БМВ естествено кав е тоя шевролет,ше го сравнявате с БМВ![]()
КвО тИ пУкА Че гОвОрЯт ЗаД гЪрБа Ти-НаЛи ВъРвИш ПрЕд ТяХ нЕкА гЛеДаТ гЪзА тИ !!!
Има точно 4-5 култови моделаПървоначално написано от machine_shot
![]()
Има точно 4-5 култови моделаПървоначално написано от machine_shot
![]()
всъщност надали бих се загледала в едно от двете...мъжете, с които бих си позволила да имам нещо общо, надали са изкарали 10% от цената на това през живота си (говоря за възраст не финансово състояние)...а мен колко пари има тати не ме интересува (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Малко момичета мислят като тебПървоначално написано от alice sw
между тези двете - черито
но предпочитам чери 64
а колите, които с удоволствие бих карал са AUDI S5 2007г и BMW M3 E90 (или M6)
Първоначалната идея на темата е коя кола ви привлича повечеАз лично ако видя някоя мацка със Мъсъл ще се лепна като муха на лайно
[/b]
нз аз съм момче и повече се радвам на Impala какъвто и цвят да е,но смятам че жените повече ще си падат по BMWто
да ви сера на мъсъла на него дори за гориво не можете да му смогнете с парите , да не говорим ако нещо се повреди , поправка , части и тн..Още повече , че ако някой "тежкар" изкочи с тая каруца най много 2 дена и ще са я откраднали ....![]()
Абе ма като чувам такива хора като тебе ми идва да се самозахапа за сънната артерияПървоначално написано от FOOTSOLDIER
Ти въобще разбираш ли нещо от коли?Можеш ли да ми кажеш нещо, с което европейските таралясняци са по добри от Американските коли?Ти знаеш ли въобще каква е конструкцията на една американска кола?Американците когато са правели ел. стакла bmw са се чудели прав или седнал да е шофьора!Американците още 60 те години са са правили ел стакла на хидравлична помпа, което е 100 пъти по добрия вариянт от електрическия механизъм.
А молим ти се мисли преди да си пишеш мненията и не пиши на изуст![]()
купи си една европейска кола и си и се радвай.Сложи и два говоритела по 12инча и няма да минат и 3 дни и таблото ще ти трака.след някой друг месец може да започнат да ти падат и веждите, и квото там имат европейските боклуци,защото заварката и окачването нямат нищо общо.
КУПИ СИ ЕДНО БМВ 316 ЕДНИ ТЪМНИ ОЧИЛА СИ ЗЕМИ НАЛЕПИ МУ ЛЕПЕНКИ И БЪДИ ГЪЗАР
![]()
Само американските ли коли са автоматик???Само американските коли ли тежът?Първоначално написано от exploitedteen
Да, качвал съм се в Ford Torino 69, Buick Skylark 81 и съм очарован от автомобилите.Нямат нищо общо с европейските чик*й
А за американците с невероятно много пари остават американските колиПървоначално написано от exploitedteen