.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;

Мнението ви за вашето училище

Какво мислите за вашето даскало?
    Най-добрата възможност ли сте избрали или е можело повече?

Аз харесвам училището си.
    Отначало не исках да уча там обаче сега не бих го заменила.
    Кефят ме хората, кефят ме учителите.
    Пък и уча някакви неща, които са доста полезни в живота.
    Знам повече от връстниците ми в другите училища.
    Мога да обясня неща, които се случват всеки ден, а за някои от езиковите гимназии са тъмна индия
    Само не ми харесва материалната база
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Л о В е Ч
    Моето даскао е страхотно.И учениците и учителите са много печени. :P Малко не ми харесва дисциплината по коридорите,обаче се понася

Не бих го заменила. Супер е.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Харесвам си го, въпреки, че учителите са прекалено строги понякога, а и има доста хора, на които не им е там мястото (за ученици става дума)
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ми какво да ви кажа в моето даскало е пална анархия повечето даскали са мн яки простотия има мн не изпитват само на тестове става изпитването дори по АС(аналогова схемотехника) като правим контролна вадим тетрадките на чина и преписваме от тях и даскалката седи пред нас веднаж едно момче я пита" г-жо какав е смисала да преписваме от тетрадките на листовете" и тя му каза" има смисал" .Иначе не бих си сменил даскалото кефи ме .

моето даскало си ме кефи 7 години си уча там...само не ми харесва,че преди 1-2 години учениците бяха много яки и печени,а сега 6-тите класове, пък и по-малките са пълни изроди...
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Град
    Непостоянно
    твърдо НЕ !! 33 ЕГ..не я пожелавам на никого..учителите са психасали..учениците тройно повече..поне има печени хора и туук таам готини батковци..иначе дори не знам как попаднох там..трябваше да съм на съвсем друго място..но вече няма значение
    .!.

В моето има невероятна атмосфера и сплотеност Учителите са малко надути и материалната база куца, но не бих го заменила 91HEГ

Град
    nqkude tam
    аз в началото изобщо не исках да уча в сегашното ми училище. бях си избрала едно много по хубаво , но така се стекоха опстоятелствата че се наложи да уча там. сега още съжалявам ,но по-малко не колкото преди. намерих си много нови и добри приятели и може би това ми помогна да свикна с мисалта, че ще уча там , а не в това училище където исках. но имам един съвет към всички ,който си избират училище: не позволявайте на другите да решават вместо вас трябва сами да вземето това важно решение!!!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    mojto daskalo si me kefi mnogoo i klasa sme palni ... kak da kaja hmm izrodi xaxa mn sme zle.Daskalite sa mn to4ni(e ima i izklu4eniq) I az nesiakh da hodq tam v na4aloto am vsi4ki ajde ajde otivaj i az otidoh i NE SAJALQVAAAM. Edinstvenoto koeto ne haresvam sa uniformite(ne sam protiv tqh,a protiv tva kak izglejdat)

Харесвам училището си, въпреки че доста се учи...
    Но е пълно със забави и .. луди / като нас / хора

Simple, but so beautiful...

Харесвам си училището. За града то е най-доброто. Има си хора, които не понасям - както учили, така и ученици, но мисля, че е нормално - не може всички да са готини.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх, води се елитно. Нооо цепи мрака просто. Организацията е на -1120. Четири месеца не ни намериха учител по профилиращия език - испански. А на директорката й беше известно още от края на миналата година, че тази година даскалката ни напуска и толкова много време не си размърда гъза да намери заместничка. Има си печени даскали, тук - таме готини хорица, ама съм сигурна, че има и по - добре.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    in your sweet dreams
    мойто даскало ... перфектното
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    В АдА
    Обожавам училището си само дето по коридорите е ВОЙНА

Супер фен
    Град
    Варна
    Харесвам си училището...Сигурно можеше и да е по-добре,но сега не съжалявам...Е,директорката е отвратителна,но учителите (повечето) са страхотни,а и си харесвам класа...Материалната база малко не ми харесва,щото е старичка (училището ни е на 104 години),но върши работа...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от nedkonedko
    като правим контролна вадим тетрадките на чина и преписваме от тях и даскалката седи пред нас веднаж едно момче я пита" г-жо какав е смисала да преписваме от тетрадките на листовете" и тя му каза" има смисал" .
    Супер даскало кефи ме отвсякаде

А иначе по темата... Значи града ни е малък и спрямо него училището е върха а и са се събрали всички откачалки под един покрив

Град
    Бургас
    ПМГ Бургас - елитно.

Най-големите лица и най-простите учители

НЕВЕРОЯТНО Е

СПГЕ Джон Атанасов - София
    там исках да уча,успях някакси да вляза и не искам да го сменям .. много си обичам класа и някои от учителите .. материалната база е горе доло на ниво а всичко друго ни е на 6 :P :P

Голям фен
    tapooo razpada se ve4e se vijdat tyhlite ina4e klasa sa mn ludi

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    добро е
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ami u4itelite sa stabilni ama samoto daska;o e skar6ena rabota ne stAA za dve stinki
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

добро е .. кат изключин прекрасния надпис на стената "8 Б КЛАС СА КУ*ВИ" , с едни големи букви .. бяха го писали едни от 9ти клас за НАШИЯ КЛАС (5 лв изложбата беше да се снимате с т'ва произведение ... ) та въпроса ми е,ч е директора лепна един плакат на В.Левски и са е супер .. все едно нищо няма .. а проблема остана неразрешен .. .. и кат дисциплина мноу зле ... класа да не говорим..пичове са всички .. ама мнпу ги мързи да учат и дърпат класа надолу .
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Шибан бардак

Супер яко си ми е даскалото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си