- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението ви за вашето училище
Какво мислите за вашето даскало?
Най-добрата възможност ли сте избрали или е можело повече?
Аз харесвам училището си.
Отначало не исках да уча там обаче сега не бих го заменила.
Кефят ме хората, кефят ме учителите.
Пък и уча някакви неща, които са доста полезни в живота.
Знам повече от връстниците ми в другите училища.
Мога да обясня неща, които се случват всеки ден, а за някои от езиковите гимназии са тъмна индия![]()
Само не ми харесва материалната база![]()
Харесвам си го, въпреки, че учителите са прекалено строги понякога, а и има доста хора, на които не им е там мястото (за ученици става дума)![]()
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ми какво да ви кажа в моето даскало е пална анархияповечето даскали са мн яки простотия има мн не изпитват само на тестове става изпитването
дори по АС(аналогова схемотехника) като правим контролна вадим тетрадките на чина и преписваме от тях и даскалката седи пред нас веднаж едно момче я пита" г-жо какав е смисала да преписваме от тетрадките на листовете" и тя му каза" има смисал" .Иначе не бих си сменил даскалото кефи ме .
моето даскало си ме кефи7 години си уча там...само не ми харесва,че преди 1-2 години учениците бяха много яки и печени,а сега 6-тите класове, пък и по-малките са пълни изроди...
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
твърдо НЕ !! 33 ЕГ..не я пожелавам на никого..учителите са психасали..учениците тройно повече..поне има печени хора и туук таам готини батковци..иначе дори не знам как попаднох там..трябваше да съм на съвсем друго място..но вече няма значение![]()
.!.
В моето има невероятна атмосфера и сплотеностУчителите са малко надути и материалната база куца, но не бих го заменила
91HEГ
аз в началото изобщо не исках да уча в сегашното ми училище. бях си избрала едно много по хубаво , но така се стекоха опстоятелствата че се наложи да уча там. сега още съжалявам ,но по-малко не колкото преди. намерих си много нови и добри приятели и може би това ми помогна да свикна с мисалта, че ще уча там , а не в това училище където исках. но имам един съвет към всички ,който си избират училище: не позволявайте на другите да решават вместо вас трябва сами да вземето това важно решение!!!
mojto daskalo si me kefi mnogoo i klasa sme palni ... kak da kaja hmm izrodixaxa mn sme zle.Daskalite sa mn to4ni(e ima i izklu4eniq) I az nesiakh da hodq tam v na4aloto am vsi4ki ajde ajde otivaj i az otidoh i NE SAJALQVAAAM. Edinstvenoto koeto ne haresvam sa uniformite(ne sam protiv tqh,a protiv tva kak izglejdat)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Харесвам училището си, въпреки че доста се учи...
Но е пълно със забави и .. луди / като нас / хора![]()
Simple, but so beautiful...
Харесвам си училището. За града то е най-доброто. Има си хора, които не понасям - както учили, така и ученици, но мисля, че е нормално - не може всички да са готини.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Хъх, води се елитно. Нооо цепи мрака просто. Организацията е на -1120. Четири месеца не ни намериха учител по профилиращия език - испански. А на директорката й беше известно още от края на миналата година, че тази година даскалката ни напуска и толкова много време не си размърда гъза да намери заместничка. Има си печени даскали, тук - таме готини хорица, ама съм сигурна, че има и по - добре.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Харесвам си училището...Сигурно можеше и да е по-добре,но сега не съжалявам...Е,директорката е отвратителна,но учителите (повечето) са страхотни,а и си харесвам класа...Материалната база малко не ми харесва,щото е старичка (училището ни е на 104 години),но върши работа...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от nedkonedko
![]()
![]()
Супер даскало
кефи ме отвсякаде
А иначе по темата... Значи града ни е малък и спрямо него училището е върха а и са се събрали всички откачалки под един покрив![]()
ПМГ Бургас - елитно.![]()
Най-големите лица и най-простите учители
НЕВЕРОЯТНО Е![]()
СПГЕ Джон Атанасов - София![]()
там исках да уча,успях някакси да вляза и не искам да го сменям .. много си обичам класа и някои от учителите .. материалната база е горе доло на ниво а всичко друго ни е на 6:P
:P
tapooo razpada se ve4e se vijdat tyhlite![]()
![]()
ina4e klasa sa mn ludi
добро е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ami u4itelite sa stabilni ama samoto daska;o e skar6ena rabota ne stAA za dve stinki![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
добро е .. кат изключин прекрасния надпис на стената "8 Б КЛАС СА КУ*ВИ" , с едни големи букви .. бяха го писали едни от 9ти клас за НАШИЯ КЛАС (5 лв изложбата беше да се снимате с т'ва произведение... ) та въпроса ми е,ч е директора лепна един плакат на В.Левски и са е супер .. все едно нищо няма .. а проблема остана неразрешен ..
.. и кат дисциплина мноу зле ... класа да не говорим..пичове са всички .. ама мнпу ги мързи да учат и дърпат класа надолу .
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Супер яко си ми е даскалото![]()