.
Отговор в тема
Страница 10 от 26 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 642
    Nam3less3 , не мога да разбера защо два пъти след точно моето мнение пишеш как само се хвалим според зодиите. Сякаш аз съм написала, че според зодията ми е предсказано да съм красива....... ;д Или някаква подобна простотия. С втория пост се описах, защото горният беше казал, че е скорпион, но по характер е много различен от мен, затова ми беше интересно кога е роден.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Сякаш аз съм написала, че според зодията ми е предсказано да съм красива....... ;д
    дааааа, така е, много си красива, сега ако си кажеш телефона. ...... според зодията, трябва да си го кажеш........

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    дааааа, така е, много си красива, сега ако си кажеш телефона. ...... според зодията, трябва да си го кажеш........

Мега фен
    абе, защо постоянно се опитваш да ми вземеш мадамите, нарочно ли го правиш, искаш да не мога да се оженя ли бе, ааааа, открадна Скарлет и сега пак се опитваш...........
    толкова си ми ясен.......

Хахахахахахаххахаха
    Друго имах предвид, ПАК НЕ ЧЕТЕТЕ!
    Че аз съм си написала почти само отрицателни качества, щото си ги имам, знам си ги и ми харесва така положението Единственото хубаво може би е, че съм доста твърд характер, но като съм момиче това не е много плюс И два пъти след мой пост пишеш как само се хвалим и после не четем темата, приех го лично вече.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    абе, защо постоянно се опитваш да ми вземеш мадамите, нарочно ли го правиш, искаш да не мога да се оженя ли бе, ааааа, открадна Скарлет и сега пак се опитваш...........
    На крива ракета космоса й пречи. Спри да се държиш като сексуално незадоволен 15 годишен хлапак... Ооо, чакай забравих, ти си сексуално незадоволен 15 годишен.

Banned Повече от фен
    Коментара ли си изтри бе мършо

Мега фен
    ^
    да бе Минзухаре, стана ми жал, не ми се иска да обиждам.............
    Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 12:02

Телец.Класически,поне по мои наблюдения-голям-преголям мързел,вечно закъсняваща,върша всичко в последния момент,но за това пък-отличничка(което ще рече умна),артистична натура(пея добре,свиря на китара от 3 години(добра съм!)и с рисуването съм добре(доста)),също така съм огромен инат,доста директна,голяма уста,навличаща ми проблеми и обичам да съм в компания.И меломан!!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Хахахахахахаххахаха
    Друго имах предвид, ПАК НЕ ЧЕТЕТЕ!
    Че аз съм си написала почти само отрицателни качества, щото си ги имам, знам си ги и ми харесва така положението Единственото хубаво може би е, че съм доста твърд характер, но като съм момиче това не е много плюс И два пъти след мой пост пишеш как само се хвалим и после не четем темата, приех го лично вече.
    Ще бъдеш ли моя?

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

^
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    ^
    да бе Минзухаре, стана ми жал, не ми се иска да обиждам.............
    Хаха...., че ти освен обиждане нещо друго правиш ли в този форум?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Хаха...., че ти освен обиждане нещо друго правиш ли в този форум?
    че ти си толкова скромно и нежно сатанистче, защо ми е да те обиждам.

Виждам, че редовните потребители на секцията философия са се впрегнали в поредният дълбоко екзистенциален въпрос касаещ битието на съвременния човек...И това всичко е прикрито под постове състоящи се от едно изречение, носещо праткически никаква информация.

Стегнете се, секцията започва да губи чара си, като няма с кой да спориш.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    То човек ако чете характеристики на зодиите без да знае кои качества към коя зодия приспадат(т.е. не пише името на зодията), няма да знае за коя се отнася. Все едно някой с главоболие да тръгне да търси симптоми и диагнози в нета и ще стигне до заключението, че има тумор на мозъка.
    Много ми е интересно примерно някой дето ей тъй пише ква му била зодията и колко съвпадал с нея и бил хубав, да речем че е зодия водолей, но му дадем характеристиките на зодия рак(а да напишем, че се отнасят за водолей), дали ще се обърка или щом е хубаво значи се отнася за него.
    Правила съм подобно 'изследване' върху мои приятели.
    Давам им две характеристики, едната отговаряща на тяхната карта, втората - противоположност на първата. Съзнателно или не, повечето избираха характеристиките, които наистина отговаряха за тях според картата им, а дори не им казах, че това има нещо общо с астрологията, мислеха, че е някакъв личностен тест.

Впрочем отрицателни качества има за всяка една зодия, просто хората сме толкова самовлюбени, че предпочитаме да слушаме само за позитивните си страни.

Мега фен Аватара на RagioL
    Я християнчето отново иска да облажи! Омръзна ти да постиш а? Не се притеснявай винаги можеш да станеш монах.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Впрочем отрицателни качества има за всяка една зодия, просто хората сме толкова самовлюбени, че предпочитаме да слушаме само за позитивните си страни.
    Аз специално си се кефя и на отрицателните страни на характера.

Например цитат от хайдути ми се върти, като мото из главата "Блазе му, който умее за чест и воля да мъсти".

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Аз специално си се кефя и на отрицателните страни на характера.

Например цитат от хайдути ми се върти, като мото из главата "Блазе му, който умее за чест и воля да мъсти".
    Нали осъзнавш, че си противоречиш в едно изречение. Ако си харесваш негативните черти следователно ги приемаш за положителни повече от логично е. Не се опитвай да се измъкваш с твърдение, че ти като казваш негативни ги определяш спрямо обществото, защото макар и да е вярно, че обществото ти налага тези модели в крайна сметка ти си този които ги отвърждава и приема като действителни.

Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    Нали осъзнавш, че си противоречиш в едно изречение. Ако си харесваш негативните черти следователно ги приемаш за положителни повече от логично е. Не се опитвай да се измъкваш с твърдение, че ти като казваш негативни ги определяш спрямо обществото, защото макар и да е вярно, че обществото ти налага тези модели в крайна сметка ти си този които ги отвърждава и приема като действителни.
    Да кажем тогава че имам само положителни черти bro.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Водолей- винаги по-различна от другите, дива и свободна душа. Държа изключително много на свободата си и не позволявам да ми я вземат. Като цяло доста труден характер, никак лесно не се доверявам на хората, но ако някой спечели доверието ми се превръща в мой приятел. На човек му е нужно много време, за да ме опознае, защото винаги го изненадвам с нещо ново от себе си.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    На човек му е нужно много време, за да ме опознае, защото винаги го изненадвам с нещо ново от себе си.
    С някоя нова facebook мисъл?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    С някоя нова facebook мисъл?
    Виж, злобар такъв, престани да се заяждаш! За твоя информация дори нямам фейсбук....

Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Виж, злобар такъв, престани да се заяждаш! За твоя информация дори нямам фейсбук....
    Не се ядосвай с него, такъв си е.
    И за твоя информация, това, което си написала в по-горния пост го пише за почти всяка зодия и въобще не е характерно за водолей специално. Водолеите не сте "доста трудни характери". Напротив, тези, които аз познавам, са пълните душички. И са изключително спокойни личности. Това "Като цяло доста труден характер, никак лесно не се доверявам на хората, но ако някой спечели доверието ми се превръща в мой приятел." което си написала по-скоро е характерно за копелетата скорпиони, отколкото водолеите, а това за свободната душа също за някоя друга зодия, може би телци.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не се ядосвай с него, такъв си е.
    И за твоя информация, това, което си написала в по-горния пост го пише за почти всяка зодия и въобще не е характерно за водолей специално. Водолеите не сте "доста трудни характери". Напротив, тези, които аз познавам, са пълните душички. И са изключително спокойни личности. Това "Като цяло доста труден характер, никак лесно не се доверявам на хората, но ако някой спечели доверието ми се превръща в мой приятел." което си написала по-скоро е характерно за копелетата скорпиони, отколкото водолеите, а това за свободната душа също за някоя друга зодия, може би телци.
    Аз пък изобщо не съм на твоето мнение. Скорпионите, които познавам се доверяват доста лесно. А относно моята зодия тисах конкретно за мен, но съм забелязала и от това, което съм чела за тази зодия, че е точно такава- най-трудната и е 3 години пред другите.

Всеки си мисли, че е пред другите, нали знаеш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове