- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Nam3less3 , не мога да разбера защо два пъти след точно моето мнение пишеш как само се хвалим според зодиите. Сякаш аз съм написала, че според зодията ми е предсказано да съм красива....... ;д Или някаква подобна простотия. С втория пост се описах, защото горният беше казал, че е скорпион, но по характер е много различен от мен, затова ми беше интересно кога е роден.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
абе, защо постоянно се опитваш да ми вземеш мадамите, нарочно ли го правиш, искаш да не мога да се оженя ли бе, ааааа, открадна Скарлет и сега пак се опитваш...........
толкова си ми ясен.......![]()
Хахахахахахаххахаха
Друго имах предвид, ПАК НЕ ЧЕТЕТЕ!
Че аз съм си написала почти само отрицателни качества, щото си ги имам, знам си ги и ми харесва така положениетоЕдинственото хубаво може би е, че съм доста твърд характер, но като съм момиче това не е много плюс
И два пъти след мой пост пишеш как само се хвалим и после не четем темата, приех го лично вече.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Коментара ли си изтри бе мършо![]()
^
да бе Минзухаре, стана ми жал, не ми се иска да обиждам.............
Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 12:02
Телец.Класически,поне по мои наблюдения-голям-преголям мързел,вечно закъсняваща,върша всичко в последния момент,но за това пък-отличничка(което ще рече умна),артистична натура(пея добре,свиря на китара от 3 години(добра съм!)и с рисуването съм добре(доста)),също така съм огромен инат,доста директна,голяма уста,навличаща ми проблеми и обичам да съм в компания.И меломан!!!
^![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Виждам, че редовните потребители на секцията философия са се впрегнали в поредният дълбоко екзистенциален въпрос касаещ битието на съвременния човек...И това всичко е прикрито под постове състоящи се от едно изречение, носещо праткически никаква информация.
Стегнете се, секцията започва да губи чара си, като няма с кой да спориш.
Правила съм подобно 'изследване' върху мои приятели.
Давам им две характеристики, едната отговаряща на тяхната карта, втората - противоположност на първата. Съзнателно или не, повечето избираха характеристиките, които наистина отговаряха за тях според картата им, а дори не им казах, че това има нещо общо с астрологията, мислеха, че е някакъв личностен тест.
Впрочем отрицателни качества има за всяка една зодия, просто хората сме толкова самовлюбени, че предпочитаме да слушаме само за позитивните си страни.
Нали осъзнавш, че си противоречиш в едно изречение. Ако си харесваш негативните черти следователно ги приемаш за положителни повече от логично е. Не се опитвай да се измъкваш с твърдение, че ти като казваш негативни ги определяш спрямо обществото, защото макар и да е вярно, че обществото ти налага тези модели в крайна сметка ти си този които ги отвърждава и приема като действителни.
![]()
Водолей- винаги по-различна от другите, дива и свободна душа. Държа изключително много на свободата си и не позволявам да ми я вземат. Като цяло доста труден характер, никак лесно не се доверявам на хората, но ако някой спечели доверието ми се превръща в мой приятел. На човек му е нужно много време, за да ме опознае, защото винаги го изненадвам с нещо ново от себе си.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не се ядосвай с него, такъв си е.
И за твоя информация, това, което си написала в по-горния пост го пише за почти всяка зодия и въобще не е характерно за водолей специално.Водолеите не сте "доста трудни характери". Напротив, тези, които аз познавам, са пълните душички. И са изключително спокойни личности. Това "Като цяло доста труден характер, никак лесно не се доверявам на хората, но ако някой спечели доверието ми се превръща в мой приятел." което си написала по-скоро е характерно за копелетата скорпиони, отколкото водолеите, а това за свободната душа също за някоя друга зодия, може би телци.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всеки си мисли, че е пред другите, нали знаеш.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more