- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Стрелец съм. Имам някой типични черти, но по характер ме оприличават на Овен-а.
Водолей съм .. мии начи .. много съм приказлива, отвеяна, непредсказуема .. не обичам да спазвам обещания само на важни хора :Д .. не обичам да ме контролират .. и да ми казват какво да правя .. мразя да ми се лигавят .. да ме лъжат .. мързелива съм .. добра приятелка .. бих направила всичко за много важен човек .. не съм от най - умните .. мразя да ме сравняват с някой друг .. ревнива съм .. мразя интриганти :Д:Д .. общо взето това е ^ ^ .. :Д:Д
Зодиите нямат нищо общо .
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Типичен овен съм - инат. Мразя като цяло това да има някой пред мен, за това и каквото да захвана гледам да го права перфектно. Избухлив съм често, споря за неща, в които не съм много компетентен, но пак излизам прав. Говоря преди да мисля, което ми изиграва лоша черта. Това, което искам, си го получавам. Като по - малък често се биех
. Гледам като цяло да не съм много агресивен. Трудно може човек да спечели доверието ми. Не допускам хора до себе си лесно. Понякога съм малко нахален. Мразя да упражняват контрол върху мене или да ми казват какво да правя (това най го мразя). От време на време ми идва по някоя ненормална идея (за това не задържам и връзките си много време). Мразя монотонността. На моменти съм прекалено добър, за което после съжалявам. Готов съм на абсолютно всичко за хората, които обичам.
Това, което мразя най - много е, че като обичам, обичам с цялото си сърце и после като ми го разбият ми идва да заплача.
Ревнив съм, ама в рамките на допустимото.
Абе това е като цяло...
Очевидно никой не разбира че умът си служи с познати матрици и схеми, чрез който да състави образи за заобикалящия свят и хората в него. В момента на попадане на информация в мозъка, умът веднага търси да прекара тази информация през вече познат филтър и така по-лесно да я анализира. От там вече информацията съставя образ, който има черти - негативни или положителни. Това е вероятно с цел, индивида да реагира по-бързо и адекватно при заплаха. Или иначе казано това е един модел на възприемане на информацията развит през еволюцията, и умът търси да уеднакви и уподоби всякаква постъпваща информация . От там, образът които се създава в човешкият ум при всяка една ситуация, е ОТРАЖЕНИЕ на заобикалящата го реалност, но самият човек е ОГЛЕДАЛОТО. От тук - това което човек проектира като образ се изкривява от съответните генетически особенности на индивида, както и на преживяванията му, изменили матриците на възприемане на информация.Затова и образите които вие проектирате като "знание" за другите и за себе си, са абсолютно изкривени и нереални, и те съответстват на това какво искате да видите, или как сте "настроени" да го видите. Според мен на базата на тази особенност на човешката психика съществуват такива измами като зодии, хороскопи и т.н. Хората могат да се припознаят във всяка характеристика, описваща ги по начина по които те се виждат, а на практика не са. Но дори и Егото да не играе роля при формирането на образа за себе си, то бягство от "изкривения образ" няма. Възможно е единствено подобряване на адекватността. Но се съмнявам че повечето пишещи тук имат някакво реално познание за себе си.
В темите за зодии сигурно най-голям брой различни юзъри пишат(и то дълги постове), докато за другите теми половината няма и да ги погледнат.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Стрелец съм. Когато ме опознаят, зодията ми си проличава от раз. /поне четивото съвпада с характера ми/
Имам приятелка, която е луда по астрологията и казва, че още щом ме е видяла е разбрала, че съм Стрелец.
/тогава не бях толкова усъвършенствана и се държах доста неадекватно, като за Стрелец де.../
Оказа се, че съм родена ден след нея.
АС ми е рак. Колкото по-голяма ставам, толкова повече си проличава. Много съм ранима и съжалителна, а това
определено не е от зодията ми.
П.С. Харесва ми да си чеша пръстите, но човекът не се определя само от зодията. /е*ати и клишето/
В този случай трябва да се вземат под внимание и зодиите на родителите, техните АС, Луни и пр., после на техните родители и т.н. и т.н., докато не стигнем до деветото коляно, дето се вика, че и още нататък.
Зодия: Телец
Асцедент: Стрелец
Луна: в Козирог
Не се впечатлявам лесно. Говоря това, което мисля и затова често хората ме възприемат като студена и дори злобна личност. Дипломатична съм в почти всяко отношение. Не обичам да говоря за себе си, и обикновено говоря за общи теми при нови запознанства. Не се доверявам изобщо лесно, но веднъж доверя ли се на някого, то тогава му оставам лоялна до край.
Имам железни нерви. Не се ядосвам лесно. Трупам и трупам всичко, но накрая избухвам и тогава става лошо, защото си изповръщам всичката ярост върху нечий скалп, бил то невинен или виновен :Д.
Телец съм. Ние сме зодията, която е най-големия чревоугодник. Най-склонни към напълняване сме, макар да не съм дебела :Д Обожавам храната. Обожавам да и се наслаждавам. Ям повече от колкото момчетата ми приятели. Храната ме прави щастлива, когато съм в депресия обикновено надебелявам, тъй като се обръщам към храната за утеха/спокойствие/сила.
В повечето моменти съм сериозна/дипломатична. Когато съм обаче сред добри приятели, на които вярвам, се отпускам и понякога дори лигавя. Обожавам да се смея. Пускам лафове постоянно.
Изявявам се като лидер. Не обичам да работя в група. Бързо схващам нов материал. Имам фотогенична памет. Индивидуалист съм. Голям инат съм, кажа ли нещо то задължително трябва да бъде свършено.
Но съм мързелива :Д обичам да се излежавам до късно (не да спя), да се разхождам по гащи или пижама, и да похапвам докато чета хубава книжка или гледам хубав филм.
Романтична съм, макар дефиницията ми за романтика да е малко смахната.
Нежничка душа съм отвътре, просто не всички получават шанса да ме опознаят до толкоз надълбоко.
Сега ме обичаш, а до скоро беше готов да ме линчуваш, а?!
Стрелец, Стрелец. И съм много готина, да сме наясно!![]()
Ти каква зодия си, душичке?/Разбрах вече, че не вярваш в зодии, ама да те питам, кво да правА.../
СкОРПИОН! НАЧАЛОТО И КРАЯ
alpha and omega!
Това беше за мен !нека ви е яТ
Мен поне родителите ми са ме възпитавали. Така че има нужда.
Е, затова се разбрахме значи...До скоро не познавах нито един Стрелец, а вече знам поне 15. Включително и преди малко се запознах с един виден представител.
Май съм на вълна Стрелци, дали не е защото рождените дни наближават?
Поздрави, душка!
![]()
Везни - мноого голяма романтичка съм. Обичам да съм обичана. Много разсеяна. Трудно се доверявам на човек и трудно признавам чувствата си. Предана съм, не мисля че съм способна на изневяра, а и не бих простила. Голям инат. Колкото и да обичам не бих изневерила на принципите си. Умна зодия като цяло всички, които познавам са доста интелигентни. Обичаме красивите неща и сме ценители на красотата.
Скорпион. Голям инат съм,винаги правя напук,действам прибързано и...съм много лоша!![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-27-2012 на 15:12
Точно такаа!!~~
Аз винаги избухвам,когато някой ме ядоса съвсем мъничко. Връщам си го двойно,когато някой ме излъже или ми се подиграе. А когато някой ме обиди с нещо,дори и мъничко,уаауу...да се пази от мен,че ще го ужиля!!!!Груба съм,когато някой ми досажда. Иначе съм си кротка,когато не ме закачат.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-27-2012 на 15:20
Усмивчице ще сме страхотен тандем с тебе бе милаАз избухвам,почервенявам и гръм разтърсва земята без дори някой да ме ядоса,а ядоса ли ме........
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
По-голяма злоба от мен няма мухахаха
Водолей съм. Обичам свободата . Мразя да ми казват к'во да правя. Не ми харесват интригите и клюкарските истории... Обичам любовта ( ^^ ) .. Силно вярвам в силата на мисълта и в себе си.. От части непредсказуем съм .. Дива и свободна душа <3
Скорпион .. типичен за зодията .. потаен , директен , груб и същевременно чувствен ..![]()