.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Голям фен
    Как бе деба никой не написа негативните си качества, а всеки само се хвали..... Бахти нещастниците.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Инат
    Не си инат защото много пъти съм те провокирал и ти обикновено не отговаряш, а ако случайно отговориш то отговора ти ще е някакъв скалъпен и компромисен....
    Добра
    Тук не знам.
    Забавна
    Хуморът ти е плосък и малоумен.
    Сериозна
    Пляскаш простотии във форума където ти скимне, ей така профилактично. Сериозна си само в простотията си.
    Умна

Ахахаххахахаха, тъпа си като манастирска гугутка. Нищо лично, просто малоумието ти е безгранично. Не знам кой те е излъгал че си умна.
    Романтична.
    Типичен курволяк си, дето се мисли за романтична, пък накрая се оказва че си прост курволяк... Нищо ново под слънцето. Само като отворя фейсбука и виждам стотици "романтички" като теб . И после ги чувам как си говорят коя с кой се е наебала.
    И чак пък си позволяваш да се преструваш на интелигентна и възпитана, а простата курволящина си личи от километри....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    ....
    докторе, защо слагаш всички "романтични" момичета под общ знаменател.
    не мислиш ли че е доста наивно

ПП: а може ли да кажеш какво точно разбираш под израза цитирам "типичен курволяк".
    Последно редактирано от defender : 11-11-2012 на 16:11

Мега фен
    Как бе деба никой не написа негативните си качества, а всеки само се хвали..... Бахти нещастниците.

Не си инат защото много пъти съм те провокирал и ти обикновено не отговаряш, а ако случайно отговориш то отговора ти ще е някакъв скалъпен и компромисен....

Тук не знам.

Хуморът ти е плосък и малоумен.

Пляскаш простотии във форума където ти скимне, ей така профилактично. Сериозна си само в простотията си.

Ахахаххахахаха, тъпа си като манастирска гугутка. Нищо лично, просто малоумието ти е безгранично. Не знам кой те е излъгал че си умна.

Типичен курволяк си, дето се мисли за романтична, пък накрая се оказва че си прост курволяк... Нищо ново под слънцето. Само като отворя фейсбука и виждам стотици "романтички" като теб . И после ги чувам как си говорят коя с кой се е наебала.
    И чак пък си позволяваш да се преструваш на интелигентна и възпитана, а простата курволящина си личи от километри....
    започни да общуваш в реалния свят с хората ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    започни да общуваш в реалния свят с хората ..

Голям фен
    Аз съм козирог и съм просто поредния нещастник в интернет, нямам много положителни качества, мързелив съм, постоянно лъжа останалите, имам много извратени фетиши и влечения, имам няколко "Личностни разстройства" - Антисоциален, шизоиден, параноиден, нарцисист... Не съм много забавен, повечето ми шеги не струват. Нямам амбиции. Не съм "душа човек", не съм в центъра на компанията, мразя хората и света. Хората също ме мразят.Общо взето съм малък, злобен човек.

Just because I can.....

Мега фен
    Не съм много забавен, повечето ми шеги не струват., не съм в центъра на компанията, Хората също ме мразят.

[img][/img]
    Я пак помисли хахха
    Не си бил забавен , не сме те обичали , НЕ СИ БИЛ В ЦЕНТЪРА НА КОМПАНИЯТА ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Я пак помисли хахха
    Не си бил забавен , не сме те обичали , НЕ СИ БИЛ В ЦЕНТЪРА НА КОМПАНИЯТА ?
    Придадох си повечето от тези качества за да изтъкна иронията.... Изобщо не разбра ли че поста ми беше ироничен? Ама ти наистина си малоумен, нали?

Ето затова шегите ми не струват - Защото винаги се намира някой първосигнален олигофрен като теб, който да не разбере хумора ми.

Мега фен
    Придадох си повечето от тези качества за да изтъкна иронията.... Изобщо не разбра ли че поста ми беше ироничен? Ама ти наистина си малоумен, нали?

Ето затова шегите ми не струват - Защото винаги се намира някой първосигнален олигофрен като теб, който да не разбере хумора ми.
    абеее ейй тръткоо второсигнална
    Един път каза нещо вярно и сега се отнасяш

След като прочетох коментара на Аморе Мио се готвех да напиша това и видях, че вече си отговорил, направо ми секна кефа...
    Единствената утеха която ми остава е да напиша "+1", но понеше съм козирог и съм инат - няма...Изглежда, че зодиака винаги е прав...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си