- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
А октомврийски или ноемврийски скорпиони сте?
Козирог, макар че това няма никакво значение.
Не виждам как месеца през който си роден определя характера ти,
Зодиите са в най-добрия случай някаква обща тема за която може да говориш с всекиго.
По-рано в развитието на човекшата циливизация зодиакалните знаци е възможно да са имали по-голямо значение
след като населението е било по-набожно и силно трациолистично, чел съм съвсем малко по темата,
но си спомням, че имаше вторични зодиакални знаци и прочие, което ме навежда на мисълта, че това средство е използвано да оправдаеш очакванията си към даден индивид.
Аз съм рак
Голям егоист![]()
Козирог съм.
Определено, ако съм попаднала на правилната информация за тая зодия, то тогава наистина описанието на зодията отговаря за мен.
Иначе съм:
Инат. Добра. Забавна. Сериозна. Умна. Целеустремена и амбициозна. Романтична. Влекат ме разни изкуства. И така нататък. Като цяло това е.
Но всеки човек си е строго индивидуален и надали зодиите играят някаква роля при сформирането, та и след това върху характера на даден човек.
Обичам те аморе-миооооо <3
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Зодиите са първични окултни работи от които нито християните, нито даже и окултистите се интересуват, т.е. са за псевдоинтелектуалци или за entertainment
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Как бе деба никой не написа негативните си качества, а всеки само се хвали..... Бахти нещастниците.
Не си инат защото много пъти съм те провокирал и ти обикновено не отговаряш, а ако случайно отговориш то отговора ти ще е някакъв скалъпен и компромисен....
Тук не знам.
Хуморът ти е плосък и малоумен.
Пляскаш простотии във форума където ти скимне, ей така профилактично. Сериозна си само в простотията си.
„
Ахахаххахахаха, тъпа си като манастирска гугутка. Нищо лично, просто малоумието ти е безгранично. Не знам кой те е излъгал че си умна.
Типичен курволяк си, дето се мисли за романтична, пък накрая се оказва че си прост курволяк... Нищо ново под слънцето. Само като отворя фейсбука и виждам стотици "романтички" като теб . И после ги чувам как си говорят коя с кой се е наебала.
И чак пък си позволяваш да се преструваш на интелигентна и възпитана, а простата курволящина си личи от километри....
Doctor_Satan дефинира псевдоинтелигентните кифли-зодиачки които имах предвид.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ще ти отговоря някой друг път.
Докторе не я обиждай,защото аз я уважавам и тя беше единствената,която ме дефинира правилно донякъде като личност.Аз не съм забелязал нещата,които ти написа![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Скорпион. Типичен и абсолютен.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм стрелец,змиеносец :
Стрелец
Често лъжа, искам все да става моето, искам свобода, мразя когато някой ревнува или ме притиска ..
Типичен стрелец горе- долу
рак ... инат,чувствителна, дали разбирам от бъзик зависи от настроението ми ,може да се каже че имам чувство за хумор ,понякога от нищото правя много и обикновено се засягам,плямпам особено много, срамежлива съм,мразя да ме критикуват и рядко го приемам въпреки че вътрешно си взимам поука,обичам да споря и даже и да не съм права споря като детенце на 5 годинки,добра съм с хората по принцип,освен ако не ми се качат на главата,казвам всичко на хората - и добро и лошо, сдържана съм откъм държание,но трябва ли да кажа на някой нещо не мога да изтърпя.. ако трябва в 2 вечерта ще го събудя и ще му кажа,не обичам надутите хора,хора с огромно самочувствие дори и да има покритие, самочувствието ми е нормално,не съм особено стъпила на земята и .. абе много има,но ме мързи да пиша.. и ндам.. много много често са ме бъркали с риби - незнайно защо ..най лошото е че търпя много,но кипне ли ми всичкото го изтърсвам наведнъж
а да.. и като се ядосам много бързо ми минава
Оф как не разбрахте,че зодиите са по-големи глупости и от религията и толкова много хора се хващат.Направили са ги толкова добре,толкова психологично,че за всеки да е вярно ;д
Оффф заеби това дали описанието ти съвпада със зодията..... въпросът който трябва да си зададеш е : Описанието ти съвпада ли с това, което действително си?
Към всички 14-18 годишни пикли тук: Наистина ли си мислите, че знаете кои всъщност сте? Хахахахаха! 95% от човешките действия, мисли, поведение и всичко останало се определя от подсъзнанието, от несъзнателното. Нарича се така защото не можете да го осъзнаете. В умът ви действат хиляди пътеки на мисълта, хиляди механизми, мисловни връзки, инстинктивно или умишлено заложени схеми и модели на мислене, асоциации и т.н и т.н. Цял живот не стига на умни хора, за разберат кои всъщност са, какво наистина определя действията им..... А вие дрисливи 15 годишни кифли си мислите че знаете нещо за себе си? Че имате положителни страни, че сте умни, прозорливи, с благороден характер? Буахахаха. Какво откровенно лицемерие и избиване на комплекси.