.
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Threaded View

Здравейте
    Аз съм зодия скорпион тоест е водна зодия.Моя темперамент е флегматичен(прикрито пасивен).Според класификацията на К.Юнг съм интроверт.Обичам повече да обмислям нещата,малко говоря пред другите,ако кажа нещо то означава че ще бъде истинско важно.Оценям хората по тяхната вътрешност а не външност.
    Ако трябва да бъда честен на 100 процента моя проблем е че говоря много малко с другите а искам да говоря повече с тях,трудно ми е да намеря ситуаций да говоря с тях имам трудности да намеря общ език.Мога да изслушвам другите без да ги прекъсвам защото знам, че изслушването до край е много важна част от комуникацията между хората.
    В повечето случай когато другите говорят не мога да се вмъкна в разговора защото трябва да ги прекъсна(което е неправилно) или да изчакам единия човек да си свърши мисълта,но тогава друг започва да говори и така почти до безкрайност.
    По принцип знам че всеки човек иска работа,семейство, секс,любов и просто подкрепа от другите.
    Ще помоля са един съвет :
    по принцип жените искат изслушване, любов,внимание,разбиране,с чувствие и подкрепа искат равностойни битки(партньорства) с мъжете нали така.Вие жените откъде сте се научили да изслушвате(аз съм мъж и съм се научил от един център за обществена подкрепа в моя град).
    Моя заключителен въпрос е значението на общуването са жените , жените по какво оценят мъжете и как да разговарям нормално с тях.
    послепис : извинявам се за написания роман,благодарен съм на всеки който го е прочел и си е направил някакви поуки
    Последно редактирано от norm12 : 12-03-2012 на 13:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си