.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    То човек ако чете характеристики на зодиите без да знае кои качества към коя зодия приспадат(т.е. не пише името на зодията), няма да знае за коя се отнася. Все едно някой с главоболие да тръгне да търси симптоми и диагнози в нета и ще стигне до заключението, че има тумор на мозъка.
    Много ми е интересно примерно някой дето ей тъй пише ква му била зодията и колко съвпадал с нея и бил хубав, да речем че е зодия водолей, но му дадем характеристиките на зодия рак(а да напишем, че се отнасят за водолей), дали ще се обърка или щом е хубаво значи се отнася за него.
    Правила съм подобно 'изследване' върху мои приятели.
    Давам им две характеристики, едната отговаряща на тяхната карта, втората - противоположност на първата. Съзнателно или не, повечето избираха характеристиките, които наистина отговаряха за тях според картата им, а дори не им казах, че това има нещо общо с астрологията, мислеха, че е някакъв личностен тест.

Впрочем отрицателни качества има за всяка една зодия, просто хората сме толкова самовлюбени, че предпочитаме да слушаме само за позитивните си страни.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Впрочем отрицателни качества има за всяка една зодия, просто хората сме толкова самовлюбени, че предпочитаме да слушаме само за позитивните си страни.
    Аз специално си се кефя и на отрицателните страни на характера.

Например цитат от хайдути ми се върти, като мото из главата "Блазе му, който умее за чест и воля да мъсти".

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Аз специално си се кефя и на отрицателните страни на характера.

Например цитат от хайдути ми се върти, като мото из главата "Блазе му, който умее за чест и воля да мъсти".
    Нали осъзнавш, че си противоречиш в едно изречение. Ако си харесваш негативните черти следователно ги приемаш за положителни повече от логично е. Не се опитвай да се измъкваш с твърдение, че ти като казваш негативни ги определяш спрямо обществото, защото макар и да е вярно, че обществото ти налага тези модели в крайна сметка ти си този които ги отвърждава и приема като действителни.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    Нали осъзнавш, че си противоречиш в едно изречение. Ако си харесваш негативните черти следователно ги приемаш за положителни повече от логично е. Не се опитвай да се измъкваш с твърдение, че ти като казваш негативни ги определяш спрямо обществото, защото макар и да е вярно, че обществото ти налага тези модели в крайна сметка ти си този които ги отвърждава и приема като действителни.
    Да кажем тогава че имам само положителни черти bro.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си