Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
Колкото до анализа на егото ти, мисля че самото ти искане за такава оценка е породено от същото его. Нуждата да слушаш неща за себе си, както и да изговаряш такива е в основата на постоянно поддържания АЗ образ.
Така, първото, което ще ти кажа е следното - първото ми изречение беше иронично. Егото ми няма нужда от описание от някой, който дори не ми знае името. Това на първо място.
На второ - въобще не съм целяла да омаловажа написаното от теб. Целях да ти покажа, че монетата има две страни. Ти си от едната страна и мислиш, че знаеш какво има от другата. Което всъщност въобще не е вярно. Да, може да си уцелил с част от описанията си за някого, но това не означава автоматично, че винаги си прав.
Третото, което искам да ти кажа е, че нямаш правото да обиждаш по този начин хората. Защото да, ние жените възприемаме подобно отношение като обидно. Или поне част от жените, знам ли, не познавам всички.
Ответната реакция в случая не я виждам, сериозно. Просто, защото не съм целяла да изглежда като такава.