Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
Цитирай Първоначално написано от Vivid
Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
Цитирай Първоначално написано от Vivid
За тези, които не вярват в подобни тълкувания : аз съм на мнение, че хороскопът просто "скицира" личността, това е един от факторите, формиращи човек. Разбира се, че не всички представители на една зодия са еднакви. Няма как! Но нима не си приличат? И то точно по това, описано в хороскопа им?
Всичко е на базата на общи неща важащи за почти всички! Да не мислиш, че тези дето са със светкавици в ръцете(както примерно се показват по ТВто) наистина си имат на идея от такива неща...?
Да, за тези "астролози", които ги дават по телевизията съм напълно съгласна - това, което "тълкуват" наистина е на базата на общи неща.
Но астрологията си е голяма наука, за мен лично - доста мистериозна и интересна, и все пак - реална!... Нима в Древни Месопотамия и Египет хората са разчитали на налучкването на "общи неща"?

P.S.: Явно наистина имаш основания да се съмняваш в истинността на тълкуванията - допускам, че не ти е крайно интересно и не се интересуваш чак толкова много от темата, и по тази причина наблюденията ти не са широки (вероятно колкото и моите) - и именно заради това реагираш по подобен начин.. Познавам Овни и наистина съм забелязала че повечето са много търпеливи и уравновесени. Така че, talche - може би не е от зодията
Там е въпроса, че не ти дават информацията какъв си ти..а ти дават енергията да си такъв...защото енергията е всичко...ти си енергия, храната която ядеш е енергия, леглото в което спиш е енергия...всички енергии си взаимодействат! Включително и подредбата на небесните тела!
А какво общо има Египет и Месопотамия...да не мислиш, че са си правили хороскоп за деня...? Бъркаш с астрономията! Което е отделна дисциплина!
Интересна е логиката ти, досега не се бях замисляла че и това се захранва с енергия, и съм съгласна.
За астрономията.. явно наистина греша - както споменах, не съм добре запозната
...

...

...

.....

..

....

Това за енергията наистина ме накара да се замисля.
Прав си.
Нямам какво повече да се опитвам да опровергая
Освен
Голям си инат! Типично за Овен