- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Лято 2008 в България?
Ще си ходите ли в България през лятото?
Ако да- от кога до кога?![]()
Брат ми си идва от САЩ в края на август за 2 седмици
Един приятел си идва от Кипър и той за малко, но него ще го видим и по Великден
Аз направо ще полудея от радост, че си идват и затова не мога да спра да го повтарям, че и в тая тема пиша![]()
DaAaAaAaaaaaaaa,shte si hodq i sum mnogo shtastliva!!!Za kolko vreme i az neznam,zavisi ot obstoqtelstvata...ili ZAVINAGI ili za 1 mesec,prez otpuskatakum kraq na iuli...do kraq na avgust
![]()
![]()
![]()
Mi tai kato prez cqloto minalo lqto si bqh v bg za 3 meseca i sega mai ne mi se hodi 4ak tolkova. Iskam da ida na po4ivka v Egipet ili Ispaniq, kakto sme se dogovorili s na6te, no ako ne stane 6te si ida v bg, no za po-malko za6toto iskam da porabotq pove4ko prez lqtoto, za6toto prez u4ebnata godina nemoga tolkova mn .
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Вчера си взех билет!![]()
Аз по последни данни няма да си ходя ще ходя на почивка в Испания
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Niama da si hodia za6toto 6te kandidatstvam taia godina.
Слънчице нали бяхте в Германия, или се върнахте в Кипър?
А за мен..все още незнам..и не си и създавам празни надежди..
I am the substance and the one who has no substance.
Ami Beti ve4e treta godina sme v Kipur ama sega pak 6te hodim v Germania da sledvame sus sestra miПървоначално написано от Liz
Mnogo e oburkana na6ta istoria
![]()
![]()
nqma da si hoda nqmam pari tazi godina puk i tuk v amerika ne e lo6o
Ммм за това лято не знам досега всички лета съм го прекарал на Българското черноморие.... за 2008 не съм много сигурен
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
къде и какво ще кандидатствашПървоначално написано от slun4ice
аз няма да си ходя лятото, но февруари си бях за 1 месец вкъщи. По принцип си ходя за коледа,но тази година не е сигурно ,че ще си намеря изгодни билети от щутгарт![]()
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
В кой град си?Първоначално написано от Liz
![]()
Of i az nqmam tarpenie da si otida v BG i moje vseki moment da si otida ama ne se znae oshte de,no do sredata na April trqbva da si otida i nqmam tarpenie,mnogo mi lipsva v BG,taq Germaniq ne struva![]()
Психология в ДрезденПървоначално написано от Water_lili
![]()
Не няма!Ще съм на остров в Гърция
Откакто почнах да ходя извън БГ на почивка лятото вече не ми се иска да стъпя на нашето гнусно и мръсно море![]()
възможно ли е да вляза па плувам и за крака ми да се залепи използвана превръзка?????
Тези които казват че тука е най-хубаво просто да си запазят мнението защото явно не са били извън страната...какви райски кътчета има и поне хората си пазят чисто!!!!![]()
daa 6te si hodqi sigurno 6te se varna zavinagi sled 5 godini prekarani v 4ikago!!! no ako na6te ne6to se otkajat 6te sam v bg za 3 meseca- ot uni do avgust.
![]()
Life is not the amount of breaths you take..
It's the amount of moments that take your breath away.
Tazi godina mislq da propusna da si hodq do bg imam drugi planove za sled lqtoto apak i v ispaniq pove4e mi haresva a za dr godina mislq da si ida do bg za 1 sedmica ne pove4e da vidq dali ne6to se e promenilo kam po dobro![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
DA, 6te se pribiram, ot sredata na july do sredata na septemvri![]()
No rpedi tova me 4akat 2 izpitni sedmici, malko rabota, evropeisko po futbol, putuvane iz Avstria i 6veizariq![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
хихих ,ако европейското е поне на полвина толкова готино ,колкото беше световното в германия, ще се изкефиш максималноПървоначално написано от leti_cherry
аз дори не харесвам футболн, но атмосферата е страхотна, дано имам вазможност да го изживея сега в швейцария
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Water_lili, az predpolagam,4e atmosferata 6te e unikalna, az sum i volunteer i se nadqvam da e naistina dobro izjivqvane, kato gledam kakvi planove ima a zonite na fenovete i ogromnite ekrani...Mnogo se radvam!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
И аз ще си ходяяя![]()
![]()
Нямам търпение
Иначе до ся колкото знам ,заминавам на 23-24 Юни и ще се върна началото на Август заради тъпото даскалоо пффф
Само аз май почвам много рано
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Първоначално написано от leti_cherry
...