- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще реагирате ако гаджето ви каже е девствено?
Само на мен ли ми се струва че е странно 18 год момче да е девствено? Момиче разбирам да не го е правила но момче? в днешно време всички момчета са чукали или са били чукани поне веднъж...не е ли така?![]()
Не е задължително от моя клас има едно много готино момче ,което все още е девствено така ,че няма нищо невъзможно..Пак и какво му е лошото ти да си му първата ? Със сигурност ще те помни цял живот..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Не ми се вижда странно. Защо не
Аз веднъж ходих с един на 19г. и тъкмо щяхме да правим секс и той ми сподели, че е девствен. Не се очудих, но тъй като нямах никакви чувства към него реших да не го правим.
А, не е странно. Даже бих казала, че за момчета като цяло границата е по-висока. Моят приятел беше девствен 1 месец преди да направи 21...Реагирах си нормално на този факт. даже много се кефех.
Не съм съгласна с теб![]()
И моя беше девствен преди да го срещна, хем всички момичета бяха влюбени в него , той просто не искаше да е с която и да е.Първоначално написано от krem4et0
е, ама и аз на същата вазраст почти(2 месеца съм по-малка от него) също бях.Първоначално написано от the_hottie
![]()
Е аз не ама какво да се правиПървоначално написано от krem4et0
Ама беше различно.все едно ми беше за първи път.
Защо за момиче да е нормално, а за момче не? Искаш да кажеш че момичетата след навършване на пълнолетие се скъсват да правя секс с непълнолетни? (за да бъдат девствени преди 18, а момчетата да не са преди)
Тези граници са толкова глупави, че няма на къде. Всъщност съм бил с девствен на 20г. и трябва да ви кажа, че беше страхотно...
Не знам, предполагам, че ако гаджето ми е девствено, ще се постарая да му/й дам най-добрия първи път, който мога...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
При момчетата е по-висока границата, поради причината, че по-малкките момиченцая обичат да ходят с по-големи батковци и накрая се оказва, че въртсниците момчета остават на сухо докато не порастнат и не им дойде акъла в главата и си хваната някое малко момиченце и т.н.
Ти не гледай новото поколение 92 и нагоре.. това, че се правят на ебливи и само приказват, а малко правят каквото трябва и това, че някои малки курвета са се хваналаи на някой голям батко на лъжите и се е разкрачила е друг въпрос..
Така, че според мен е нормално. Даже така ще ти е по-слкадко според мен да знаеш, че ти ги първата дето ще го пипа![]()
![]()
Не се шашкай, всичко е окей![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
мммм няма нищо лошо стига ти да не се чувстваш неловко всичко си е наредено![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
mi ne...ne mislq 4e e stranno.i az imam mn hubavi priqtel4eta na po 17/8 koito sa si devstveni..az li4no mn bih im se zaradvala...malko stranno ama mi e ne6to akto me4ta da pravq sex s devstveno mom4e..da sym mu pyrvata da mu kazvam az kakvo da pravi i t.n....
mn 6te e qko..
![]()
Cause I'm your lady...and you're my man.. {}
za ko trqa da e stranno. 4esno kazano sexa na 15,16 e mnogo po-razli4en da re4em ako si na 20-21
аз съм на 17 по4ти 18 и съм оште девствен ни6то ми няма не съм задръстен или нешто..... просто съм малко срамежлив но смятам в близките 2 месеца да го правя ве4еПървоначално написано от poizon_avy
![]()
така4е не мисля 4е е ненормално
Emi...neznam ama ne mislq ,4e 6te sym 6tastliva osobeno ,za6toto edin pyt bqh s devstven i . . . abe to e estestveno ,4e nqma da se predstavi blestq6to ,no toi se predstavi pove4e ot otvratitelno i to ne za6toto ne moje ,a 6toto ne 6te6e...![]()
![]()
е и?! и моя приятел беше девствен,както и азстранно ми беше като ми каза,защото е страшно харесван и е излизал с доста момичета,но ми каза,че след като това е нещо за севте,не му се струвало редно да е с,който и да е! и е прав!
може би и това момче разъждава по същия начин! ако имаш чувства към него,защо пък и да не го направиш
![]()
ne e stranno.trqbva po princip da e stranno da si na 14-15g i da si go pravil s polovinata grad.![]()
=)) moq pyrvi pyt be6e s po otrakana kaka ot men i be6e rezil ... svyr6ih za 1 sekunda i tq be6e mnogo razo4arovana ot men no whatever who gives a shit ne me zarqza i me razbra i 2oriq pyt be6e prekrasen =)))
много правилноПървоначално написано от Make_Me_Laugh
\
/
Gluposti. Pulno e s 18 dodishni devstveni momcheta. Neznam zashto izkustveno tsari ubejdenieto che vsickki se plushtqt na 13-15 godishna vuzrast.
Eating isn't cheating - Arnold
заради тоя форум със сигурностПървоначално написано от amatorium
![]()
Opredeleno toq forum suzdava podobni vnusheniqПървоначално написано от mother
No toi foruma e kato uchilishtna nadlugvunka ponqkoga.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Четох тъпите правила на форума .... там пишеше че е забранено подикването към нередни неща ...
Ама точно тоя форум подтиква 13-14-15годишни лигли да се ебат, комплексира девствените момчета/момичета които вече са по на 17-18-19-20 и не са го направили . . . четат мненията на какичките и батковците и това кво и къде са правили като 90% от разказите които споделят "по-опитните" са плод на въображението им . . . и малките за да не изостанат с материала бързат да наваксат след тва започват да пишат глупости от сорта :
- Духах му дали съм бременна...
-Пипнах му кура възможно ли е да съм забременяла ...
-Целувахме се дали ми наду корема ...
и куп подобни безсмислици .....
Напълно нормално е да е девствен на 18 в класа ми имам такива които са по на 19 и също са девствени познавам и други такива и тва не ги прави по малко пичове ... А кво имам една приятелка която е на 22 почти и също е девствена а е супер красавица, са кво освен да си пререже вените . . .
Дано не съм ви отегчил много ама тва са си истините на ежедневието ни!