.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дали ципата ще се скъса така

1vo izvinqvam se 4e sazdavam nova tema no nqmam vreme da tursa kade dr moga da popitam

Iskam da znam ako s priqtelq mi samo se natiskame i slu4aino brukne s prus4e ili dve dali 6te ima nqkuv problem otnosno cipata koqto pri polov akt triabva da se skusa ... dali 6te pote4e kruv ... >>>???/ molq vi pomagaite ....mn spe6no mi trqbva

Т.7 от правилника!
    swords1010

Не би трябвало да има проблем, освен ако не насили малко нещата.

Отпусни се

Зависи колко надълбоко е бъркал и колко пръста е пъхал...Абе според мене още си си девствена...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    macko ako ti go vkaram i v prodaljenie na 10 min ti go vkarvam o6te 6te si devstvena iska6 li ad ti go vkaram? paxpaxpax
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

зависи от какво точно се притесняваш...

Голям фен Аватара на 50cent
    e ще те заболи ама ако проникне по навътре може и да те отвори

Град
    Плевен

дс

Не е задължително да тече кръв обаче въпреки това има вероятност да те отвори, самоче тряя да е по надарен в пръстите
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Споко бе, най-верочтно още си девствена..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne. Cipata ne e kato dolnoprobna toaletna hartiq vse pak
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми не...не мисля че може... трябва да е с много надарени пръсти и тогава а и като стигне до нея ще почувстваш болка и ти си преценяваш дали да спре...

мм не според мен в никакъв случай не си отворена.Споко

Ми да ви кажа.... с моя фр кат се натискахме преди първия ми път и нали бръкна с пръстче и после имаше кръв по пръста и въпреки всичко при първия си секс си тече малко кръв.Така и не разбрах кфо стана .... :Д:Д:Д

Не може да те отвори, ако ти не му позволиш, защото при натиск в/у ципата ще почувстваш болка от там нататък ти преценяваш дали да го спреш или не.

na su6toto mnenie sam \/
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

emi i spored men ne si otvorena ne stava tolko lesno az imam edna fr det edin den a zotivam na daskalo i tq me posre6ta na vratata i mi vika lele v4era pod du6a kato se mieh si bruknah v nqkfa dupka dali sum otvorena [/b]

p0princip powecheto momcheta kato si lqgat sus dewstweni momicheta purwo gi 0twarqt s prusti taka cheee si imaa risk da se swurshi s dnite ti na devica vyzdurjatelka :P

Re: Дали ципата ще се скъса така

Цитирай Първоначално написано от wvwv
    1vo izvinqvam se 4e sazdavam nova tema no nqmam vreme da tursa kade dr moga da popitam

Iskam da znam ako s priqtelq mi samo se natiskame i slu4aino brukne s prus4e ili dve dali 6te ima nqkuv problem otnosno cipata koqto pri polov akt triabva da se skusa ... dali 6te pote4e kruv ... >>>???/ molq vi pomagaite ....mn spe6no mi trqbva

Т.7 от правилника!
    swords1010
    mislq 4e nqma da ima problem spox

Супер фен
    Град
    Венера
    Да ти какво пишеш... 'с пръст, с два, ако си вкара левия крак... '
    ужас.
    Голям праз няква ципа, какво се впрягате...

П.С. За оная дето не беше разбрала какво е станало като е текло кръв като бръкнал и после като сте се чукали--- ХИМЕНА (до авторката на темата - така се нарича въпросната девствена ципа) се е разкъсал, но не целия - частично... Разкъсва се целия едва след раждане, за тва ти е текло кръв два пъти =)
    Друго си с пишок, все пак.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ne. Cipata ne e kato dolnoprobna toaletna hartiq vse pak

Да,тя е като новата тоалетна хартия Милде
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

ne nqma da ima problem i cipata samo s prast4eta nqma dase skasa i saotvetno nqma da ima i krav

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си