.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Приравнителен изпит (след 8ми клас )

Здравейте всички от мен, сТас ..
    :P
    Значи, сега съм 8ми клас.. уча френски в профилирана паралелка в едно даскало (то си е гимназиа де .. ) но въпросът ми е някой до сега местил ли се е така .. от една гимназиа в друга, със ъщата паралелка? казаха ми, че се държи приравнителен изпит .. но ако може да ми кажете какво точно представлява..само устен,или само писмен е .. и колко сте изкарали на тоя изпит и са ви приели (ако сте кандидатстали де )

P.S. не говоря за тоя изпит,който така или иначе ще си държа с края на годината, ами за ткъв за местене от една гимназиа в друга

ще се радвам ако драснете два реда .. Мерси предварително

Поздрави от БЛГ
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi ne e li samo 1 izpit i ve4e zavisi ot ocenkata i s neq..........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ми според мене някой те е излъгал.. закво ще ти трябва изпит да правиш при положение, че просто сменяш училището? да не би там да учат по различна програма?

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    ми според мене някой те е излъгал.. закво ще ти трябва изпит да правиш при положение, че просто сменяш училището? да не би там да учат по различна програма?
    ми щот е гимназия, и ще ми трябва изпоит по френски .. един вид, изпит, за да покажа, че съм на нивото, което са в училището в което искам да се местя ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Доколкото съм запозната ако искаш да се преместиш в друго училище в същия профил като твоя, със същите профилиращи предмети, можеш да се преместиш БЕЗ изпит, но само ако класът е по-малко от 26 човека, т. е. има свободно място. Караш изпит само ако искаш от чуждоезиков, например, да се преместиш в природоматематически профил.

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    mi ne e li samo 1 izpit i ve4e zavisi ot ocenkata i s neq..........
    Мм..говорихме с мама днеска с даскали и директорката на даскалото в което искам да се местя, и наистина се оказа,че е само тоя държавния си изпит,който си ни е ..

мерси иначе

ии..стискайте паллци да си взема отлично изпита хораАаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си