.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от ToshkoAfrikanski
    Цитирай Първоначално написано от betterman
    Какво общо имат Чувствата с Чукането
    Shte doide den tova koeto sega ti e dostatuchno, shte ti vtrusne i pisne, i veche nyama da oburnesh glava nazad. I dano skoro da doide, poneje sega si emocionalno nezryala.

Edin chovek vednuj obyasni shto e profanizm. To e kogato ne mojesh da ocenish stoinostta na neshtata. Kakto e pisano: ne hvurlyaite biserite si na svinete.
    Kogato imash biser, no ne osuznavash stoinostta mu i go hvurlish v lainata na svinete. Grozno zvuchi i si e grozno.

Ako iskash da si s nyakogo napravi go za pravilnata prichina, zashtoto vsichko koeto vurshish sega ima posledstviya v budeshteto. vsichko.

Пиши на Кирилица бе

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Цитирай Първоначално написано от betterman
    Какво общо имат Чувствата с Чукането

Чукане? Така ли му се казва сега?! Чукане?! Ехааа, супер, как да не ти се прииска да загубиш девствеността си при такава съблазнителна думичка. Определенията за "чукане" , "секс" и "правене на любов" са многобройни, но думите означават съвсем различни неща, макар да се свързват само с едно нещо, само с физическата наслада и задоволяването на нагона.

Естествено, че девствеността е важна за момичето - тя не само показва отговорността, но и желанието да я изгубиш с определен човек - с правилният човек, според теб. Съществено е, не е нещо, което можеш да си върнеш по всяко време, което можеш да си купиш от магазина или да намериш по случайност на улицата. Не можеш просто да поставиш въпроса "или спиш с мен или късаме" - показваш само колко си отчаян, с незадоволен нагон, обиждаш и нея, и себе си и й показваш как изобщо не те интересува същността й, но в момента толкова ти се иска да се отдадеш на желанието, че би "изчукал" и дърво - отчаяно, примитивно и грозно действие.

Та, така значи, а? Чукане? Значи, независимо с кой спиш, как, кога, къде, защо и изясняването на всички други фактори е напълно ненужно и незначително, само защото на теб ти се иска да задоволиш сексуалните си желания? Що за хора биха го направили?
    Без чувства, няма секс.
    Без секс, няма любов.
    Без любов, няма връзка.
    Извод: Всичко се корени в чувствата.

Но щом толкова ти се иска всичко да е само за една нощ и да изживееш прословутото "чукане" - давай, кой те спира?! Проблемът си е твой, само ти спомагаш за рухването на ценностната си ситема и показваш на заобикалящия те свят колко ниско можеш да паднеш, преследвайки физическото удоволствие.

Какво искам да кажа с всичко това? Девствеността е важна - тя може да заздрави определената връзка, а и е важна както за момчето, така и за момичето. Момчетата сякаш бързат да изгубят девствеността си - разбирам, признак на мъжество и все пак трябва да имаш с какво да се изфукаш пред приятелите си утре. Но за момичетата това е нещо по-важно, нещо ценно, което е по-трудно да дадат на всеки /само за някои, има и такива, за които това не се отанся/.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    Проблем?
    вреден си
    Сега по темата. Девствеността е от тия работи,за които всички се правят че ги ценят и харесват,но всъщност грам не ги интересуват.
    Бисери,чистоти - много филми гледате,единственото реално влияние което може да окаже е да ти повдигне малко самочувствието или да оправдае лошото представяне в леглото но за важните неща няма абсолютно никаква тежест

I believe only in death itself

Re: По философски за девствеността

Предполагам, че има някаква стойност, ако си на тринадесет и още я притежаваш..... което е рядко срещано. Вече е нормално тринадесет годишните да имат повече бройки от майка си. Не само, че не ни прави впечатление, но и го търсим, защото е малко, лесно и наивно. ; ))))) Това не говори ли достатъчно за обществото ни, само до колко сме свикнали с разврата в България.... И как факта, че си запазил девствеността си да те прави по-силен, по-устойчив характер, след като биваш отъпкван, подиграван и гледан с лошо око, сякаш има нещо странно в това, което си избрал да НЕ направиш. Та, огледайте се, хората ги е срам да си признаят, че са девствени...... До къде стигнахме? А това "поласкани, че сте първи" няма смисъл направо да го коментирам, само ще се изсмея. Нека да бъдем реалисти, нещата отдавна нямат същите значения.

This is it, our chance to make things right
    Nothing is perfect, but it has to be someday
    I'll keep dreaming. We have to be someday

За мен девствеността е ценност, която вече много малко са способни да запазят. Човек, който я има трябва да се гордее със себе си и да не се срамува, че все още не я е загубил.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Девстевеността от това което аз прочетох из мненията се е превърнало в някакво мерило затова дали момичето е целеустремено и морално,което според мен няма как да зависи от такова нещо.Притесняващо е това,че от немай къде се налагa модата,да не си девствен и това да се превърне в нещо което да се хвалиш пред другите.Всеки рано или късно му се случва това ярко събитие,но то не бива да се поставя в рамики и да обвързва с точни години и тн.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    абе хора какво толкова се превъзнасяте по едната путкa. голяма работа в крайна сметка, нито е някакво голямо съкровище това състояние, нито е съвсем без стойност но само като мерило на глупост обикновено (ако се "загуби" с кварталния олигофрен или на 12 да не ти се смеят).

точка, какво му разсъждавате не мога да разбера
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    абе хора какво толкова се превъзнасяте по едната пу***. голяма работа в крайна сметка, нито е някакво голямо съкровище това състояние, нито е съвсем без стойност но само като мерило на глупост обикновено (ако се "загуби" с кварталния олигофрен или на 12 да не ти се смеят).

точка, какво му разсъждавате не мога да разбера
    +1 най-накрая

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Абе това не е толкова важно. Няма "да гориш в ада" ако си изгубиш девствеността на 13, не в тия работи е същността.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Девствеността няма нищо общо с душевността или с морала.Запазването й не прави един човек по-стойностен,а задоволяването на плътските му желания не го принизява духовно.Трябва да има някакво разграничение между душевност и телесност,което не се прави в нашето общество.Аз правя това разграничение и мисля,че девствеността не е никаква ценност,ако със загубването й можеш да си донесеш удоволствие и се лишаваш от него само в името на някакъв си морал.
    Fashion is my passion.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Тялото и духа са цяло. Тялото прави това, което волята му нареди

Супер фен Аватара на Di
    Мислех,че като загубя девственоста си нещо ще се промени,но не виждам кой знае каква промяна в себе си..Поредната ми грешка
    Не ми пречи някой да е 'чист' или не..
    Но като си помисля че има толкова хубави момичета и момчета,които са 'чисти' и ми става доста приятно,харесват ми
    Искам и аз да съм така,но..живот

няма значение на колко години ще го направиш рано или късно това се случва искаш не искаш ... според мен по-важното е да е с човек който обичаш и на когото вярваш и наистина да не е заради това че вече няма да си девствен/а и ще си от кюпа ами заради това че наистина го искаш ...

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Проблемът на обществото ни е, че превръщаме такива теми в табута. Заблудата, че сексът е нещо грешно и срамно води хората до крайности. Или ще са монахини дето се пазят до 30 годишни , или ще се отворят на 11 пак заради нечии разбирания. Табуто е забранена тема, а винаги се злоупотребява най-много със забранени работи. Ето до какво водят чуждите мнения.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Проблемът на обществото ни е, че превръщаме такива теми в табута. Заблудата, че сексът е нещо грешно и срамно води хората до крайности. Или ще са монахини дето се пазят до 30 годишни , или ще се отворят на 11 пак заради нечии разбирания. Табуто е забранена тема, а винаги се злоупотребява най-много със забранени работи. Ето до какво водят чуждите мнения.
    Има истина в това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си