- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- опадане на коса?
ами аз ще ти предложа нещо изпитано от мен,може и на теб да ти подейства,но бъди стриктна! Зна4и отиваш първо и си взимаш ампули с плацента от аптеката някъде към 10 лв е опаковката от 12 ампули...ако искаш си вземи и хининова вода на мене и тя ми помага. Взимаш си и изсушена коприва,попитай баба си тя ще знае откъде да си я купи6 ако я няма на пазара. Правиш си отвар,като слагаш малко коприва във вряща вода и 4акаш няколко минутки да стане отвара! После тва н6 си гослагаш във ш-н малко коли4ество от него.а по-голямо коли4ество използваш за обливане на косата преди баня. зна4и примерно след 30 мин ще се къпи6. слагаш както хининовата вода в корените оба4е и по дължината и въобще хубаво я намокряш с тази отвара...4акаш да поизсъхме и се къпеш. След банята 2 пъти седми4но втриваш от ампулите с плацента в корените и след 15мин втриваш хининова вода...тва е! На мене ми помага,дано и на тебе ако не ти харесва мога да ти предложа и маски за коса?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...