- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нещо интересно! Историята на моя живот:) (Резюме)
аа... добър въпрос! и двамата бачкат в държавни учреждения!Първоначално написано от dixo
майка ми е трябва да получава 350лв, но с одръжките получава 200, тоест по-малко от моята заплата когато работих през лятото! баща ми той поне е 250! (колкото мен хах) като си платим месечните такси + заемите към банките и оставаме почти с нищо. ем сега се нормализирахме малко понеже взехме рента и възстановихме част от заемите
пък и завършвам тая година, дано всичко мине както трябва... следващото лято ще отивам като всички други в амерка да бачкам и аз
единия брат'чед който беше беден като мен беше теглил там заеми само и само да замине! след като се прибра плати всички дългове на тяхните, купи си кола, техника, завърши и сега бачка доста доходна работа! бачкаше там на 2 места, но за няколко месеца там си оправи целия живот тук! след 2та година (тази 2007-ма) пак се върна, но си беше същия човек! не го бяха променили парите
най-много ми хареса това! сега даже съм доста близък приятел с него, понеже му се кефя и радвам, че остана човечен! животът е пълен с изненади, дано успея да мина 1та година ако ме примат някъде и да замина за чужбина
![]()
Ех,много се радвам,че има човечни хора в тая страна!Тука останаха само някви изроди вече,свястните дет ги бива за нещо си отидоха...Ама то така е,тука нищо не можеш да постигнеш...Като ти прочетох първото мнение,мед ми капна на сърцето,въпреки сичко дет си преживял,продължаваш да се бориш и не се отказваш,аз ако бях на твое място,незнам дали бих издържала дълго,за жалост...Трябва,мамка му,да има повече такива хора като теб!!!И да ти кажа,парите,които човек сам си изкара с пот на челото,струват хиляди пъти повече от тези,дет родителите ще ти дадат!!!Пък и като не си имал,ти вече можеш да ги оцениш,няма да станеш егоист и лигльо(каквито са повечето ''мамини момченца''(леле,колко го мраза...))!Ако момичето,което обичаш,(аз вярвам,че има любов,може би дори,взаимна
![]()
,просто не се отказвай,не си го направил до сега,защо да започваш??!)ще оцени това!Вярно е,че обичаме нещу на кафенце,туй-онуй,ама тФа ли е най-важното???Ако за нея е,значи тя не те заслужава,повярвай ми!!Емии,освен да ти пожелая успех,незнам друго какво да ти кажа!
![]()