- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя не иска да я лижат
Снощи с приятелката ми го правихме за първи път, но преди да започнем, аз реших да й направя френска любов, но още преди да съм започнал и разбра какво ще правя ми дръпна главата и ми каза, че не обича това?! На какво може да се дължи това, нормално ли е?!
ami moje da se pritesnqva dali ne miri6e gadno primerno...6toto dosta moi priatelki to4no zaradi tova ne iskat
Emi i az otnachalo ne davah na nikoi da me lije,no s vremeto se prestrashih.
Mislq,che i na neq i trqbva malko vreme i shte ti dade,spoko![]()
може да и е неловко![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Mi pritesnqva se ot neshto i nadali nqkoi drug osven neq znae kakvo e.No sigurno sled vreme shte go preudolee![]()
Може пък да не и е приятно наистина.Аз например мразя момчето, с което съм по време на любовната игра да ми пипа гърдите и да ги целува, просто усещането ми е неприятно, а знам, че доста момичета го обожават това
В секса като цяло няма нормални/ненормални неща.Идеята е и двамата партньори да имат пълна свобода в действията си, но да се съобразяват едни с друг и с предпочитанията си.
Твоята приятелка, едва ли е първото, че и последното момиче, което отказва френска.Причините за това могат да бъдат много-предрасъдъци, неувереност, лоши спомени от миналото свързнаи с този вид секс и т.н. и т.н.За протокала да отбележа, че има и момчета, които са забранили на приятелките си да ги задоволяват орално, защото не искат да ги умърсяват/унижват и т.н.Така, всеки с разбиранията и вкусовете си.
Според мен, би трябвало да уважиш молбата на приятелката си, а пък може би някой ден тя сама да си поиска.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами предразположи я бе мен, кажи е че и е красива, че мирише хубаво, че те възбужда и тн.. ако и след такива слова ти откаже значи си има проблеми - не я мъчи повече
Do you speak Salsa? .......
лизането е гадна работа, радвай се че не иска
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
qvno mackata ti e ot po-pritesnitelnite ili puk ot skoro vodi polov jivot.Na men v na4aloto su6to mi be6e nelovko,kogato 4oveka proqvi takiva jelaniq,no posle se otpusnah i vsi4ko mina.Nz kak da ti pomogna,no spored men 6te e tupo da q razpitva6 na taq tema,za6toto tq e delikatna za vsqko momi4e,a o6t epove4e za po-stesnitelnite
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
+1 Predrazpoloji q. Nqkoi momicheta v nachaloto ili puk s nov partnior se prietesnqvat. Obiknoveno kazvat, che ne im haresva, a nqkoi dori vqrvat v tova. Sviknesh li gi obache da poluchavat edno dobro predrazpolojenie ot ezika ti kum tumnata strana preminavat te ...Първоначално написано от darla_f
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
YodaПървоначално написано от amatorium
![]()
Глупости! Няма проблем да я пита или поне не би трябвало да има! Все някога трябва да започнат да говорят за секс, дори и за нещо толкова сериозно. Той обаче, трябва да знае как да й зададе въпроса! Иначе изложи ли се, наистина ще е много тъпо.Първоначално написано от darla_f
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
spored teb svi4ki momi4eta li trqbva da iskat da gi lijat ne na vsi4ki im haresva
Психологически задръжки ако питаш мен. Никой не би отказал да му доставят удоволствие.Първоначално написано от aanitogb
Но това е лично мое мнение.
Absotlutno. Bil sum s takiva, na koito ne im haresva i ne izpitvat nishto no postepenno ot nqkolko seansa s eziche i prustche zapochvat vse poveche i poveche da se naslajdavat napulno na tova prostichko udovolstvie.Първоначално написано от mother
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Щом си достатъчно зрял за секс би трябвало да можеш да говориш с нея за секс- попитай я защо не иска..или по-добре я предразположи и тя няма да се отдръпне(на повечето момичета ни харесва да ни лижат)
Накарай я следващия път да се изкъпеПримерно
Питай дали нещо е чувала за едни специални сапунчета....ала-бала
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
mi ili naisitna ne ii haresva ili togava ne se e 4ustvala komfortno ili ii trqbva vreme za da se otpusne i da ti pozvoli. po pitai q mili4ko i tq 6te ti kaje.
uuuuu.....mi qvno momi4eto vse o6te ne e doraslo da govori svobodno na tazi tema i edinstvenoto koeto 6te kaje e "mi prosto ne mi dostavq udovolstvie!"...kuv e smisala togavaПървоначално написано от gaberot
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Saglasen sam s ostanalite moje da se strahuva da ne miri6e osobenno lqtno vreme edva li tam dolu (na mom4etata i momi4etata) 6te miri6e na rozi i moje se izpla6ilo momi4eto 6te se opravi spox![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Може да не се притеснява, да й е некомфортно, да не се отпуска достатъчно или да е опитвала преди и да не и е харесало. Има много вариантиНяма нищо лошо да я питаш защо не иска, стига да си зададеш правилно въпроса, че да не направиш някой гаф :P
![]()
mmm men me e sram nz shto :]![]()
Дай малко време на момичето и нещата може да се променят.МОже да и е неудобно или да си има причина...Ще разбереш като му дойде времето,а може и да се опиташ да поговорите за това
![]()