- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам ли повод за притеснение?
С приятеля ми правихме секс днес, но започнахме за малко без презерватив. След това той го извади за да сложи кондома и от члена потекоха няколко капки течност. Та чела съм в разни книги,че дори и от 1 капка може да се забременее(защото може да съдържа сперматозоиди), но не искам да пия разни хапчета(като ескапеле) за щяло и нещяло. В смисъл той все пак не свърши в мен, продължихме с кондом, а и той каза,че е почти 100% сигурен,че в мен не са попаднали никакви капки.
Имам някакви спомени, че ако пиеш 2-3 противозачатъчни таблетки(например логест) наведнъж имало същия ефект като ескапелето(или постиниор). Мислите ли,че е вярно това или са просто измислици? Имам ли повод за притеснение?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
spored men nqma za6to da se pritesnqva6 tolkova.NO bydi po predpazliva :P
Ami ako se postavq na tvoe mqsto moje bi i az 6tqh da se pritesnqvam tva za protivoza4ata4nite ne sam go 4uvala do sega i smqtam 4e dr pat vnimavaite i ne e nujno da pie6 eskapele .Tva e moe mnenie.....
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
дае оставяй, пък ко надуеш корема - така му било писано
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
po vreme na poloviq akt ot 4lena izlizat nqkolko kapki te4nost,koito sa ne6to kato ovlajnqvaneto na vaginata pri jenata.v tazi te4nost moje i da ima nqkoi "zablyden"spermatozoid,no veroqtnostta da se zabremenee taka e minimalna.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
o0of ne se nau4ihte da izpolzvate prezervativi![]()
kat po4vate da se ebete slagaitego 4e posle ako nadue6 korema stava lo6o
![]()
![]()
![]()
Това с противозачатъчните, освен че са глупости, е и още по-вредно от Ескапеле!
Има риск, но малък. Горе долу на кой ден от цикъла си, като почнеш да броиш от деня, в който ти е дошло.
Tva s protivoza4ata4nite spored men e stra6no glypava ideq i samo 6e se trovi6ne mi se vqrva da e stanal fal ,taka 4e spoko
![]()
budete po-predpazlivi
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Еми те ти казаха по-нагоре. Следващия път бъди мнооого внимателна, да не стават фалове. А сега - спокойно![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
На същото мнение съмПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
Да пиеш няколко противозачатъчни е безмислено и вредно можеда го прочетеш на обложката на лекарството.
Ако толкова се притесняваш дали е станал фал си направи просто един тест да се оспокоиш.
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Теста си го направи около 7 дни след като сте го направили за да ти покаже реалните резултати...и за да се успокоиш,пък течността е възмойно дае била твоя ако си била достатъчно възбъдена(се пак без презерватив си е друго :Д :P :P :P :P :P :P)...
SEX NA EKS!
И да се притесняваш няма нищо да стане,тъй,че по-добре тест!
А за възможността,имаа хора,които са здрави и прави и едвам зачеват,а има и такива дето от веднъж ,при спукан капут и айде,та по-добре внимавай!
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
Зависи от какво се приесняваш. Притесняваш се как ще го кръстиш ли?Първоначално написано от Elberet
molq vi imam nujda ot mnenie i pomo6t,na 03.05 pravih sex sas prezervativ no se skusa priqtelq mi kazva 4e ne e svur6val no az ne mu vqrvam,60 4asa po kusno pih exkapele i mi nqma6e ni6to,3 dni po kusno si napravih test be6e otricatelen posle povtorih s kontrolen toi su6to be6e otricatelen,no dnes prokurvih a trqbva da mi doide 4ak sled 26.05 MOLQ VI POMOGNETE MI I MI KAJETE VA6ETO MNENIE BLAGODARQ