.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Няма смисал по темата ЯКИЧКИ МОМЧЕТА :)

kav e smisala da go komentirate be momicheta kato mnogo dobre znaem che i da ne sme nai relefnite v grada moje da vi specelim stiga da se darjim dostatachno dobre s vas da di izslushvame i da vi napravim dobro vpechatlenie mn pati sam go kazal i pak shte go kaja MOMICHETATA ne si izbirat MOMCHETA po telata!
    Taka li e???
    TAKA e!

Епа като направих темата идеята беше съвсем друга от тва което се коментира...
    И не съм казал, че ако си голям и релефен може да си тъп като маймуна и да се държиш с момичетата (жените -респективно) като с вещи или по-зле... Идеята ми беше да разбера дали телосложението е +... дали го оценяват един вид.
    Както и да е. Не можа ли да напишеш поста си в нея тема, а правиш нова?

prosto iskam da vidq komentarite po vaprosa dali sam prav ili ne dali gi omaivame s slova ili ne

li4no na men s parviq mi priqtel be6e parvo tqloto koito me privle4e posle be6e darjaneto my i vsi4ko drygo

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi syglasna sym

К'во ти пука к'ви тела имаме, бе? Нали така и така като разбере едно момиче въпросният ,,култорист,, колко е тъп, ще го зареже като мръсно котенце!!!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Да не си някой клечо? Май се опитваш да си го набиеш сам в главата, за успокоение?

Мега фен Аватара на amatorium

Re: Няма смисал по темата ЯКИЧКИ МОМЧЕТА :)

Цитирай Първоначално написано от tan0
    kav e smisala da go komentirate be momicheta kato mnogo dobre znaem che i da ne sme nai relefnite v grada moje da vi specelim stiga da se darjim dostatachno dobre s vas da di izslushvame i da vi napravim dobro vpechatlenie mn pati sam go kazal i pak shte go kaja MOMICHETATA ne si izbirat MOMCHETA po telata!
    Taka li e???
    TAKA e!
    Ne mislq, che e taka. Ako iskash da si "nai-dobroto drugarche" na edno momiche tova e nachina.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Е да но първото нещо,което забелязваш е външността. Щеш не щеш така е!

Re: Няма смисал по темата ЯКИЧКИ МОМЧЕТА :)

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Taka li e???
    TAKA e!
    не дей да лежиш ти на тая кълка...
    докат си млад ходи спртувай и развии тялото си
    пък после ела пак да споделиш какъв е резултата
    защо ли 100% съм сигурен че не харесваш разплути девойки....
    бой, йебанье и чалга

Цитирай Първоначално написано от qkChO
    Епа като направих темата идеята беше съвсем друга от тва което се коментира...
    И не съм казал, че ако си голям и релефен може да си тъп като маймуна и да се държиш с момичетата (жените -респективно) като с вещи или по-зле... Идеята ми беше да разбера дали телосложението е +... дали го оценяват един вид.
    Както и да е. Не можа ли да напишеш поста си в нея тема, а правиш нова?
    Да бе...значи кристално ясно е ,че момичетата харесват хубави тела...нормално е да го оценяват ...мисля ,че нямаше нужда и от двете теми
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    Плевен
    по природа у човекът е заложено да подбира партнюрите си по красота,здраве и други физически качества.Така и при женските е нормално да харесват и да избират здрави, яки и красиви партнюри поради факта че желаят и потомството им да притежава същите качества като здраве,сила,красота(гените) .Това човек не си го обяснява съзнателно но подсъзнателно е точно така и е заложено в първичното мислене на човека.Както и мъжете харесват привлекателните жени а не противните, така и жените харесват здравите и яки мъже а не мекотели и хилавите.Но все пак живеем в 21 век и има хора които не държат толкова на физиката колкото на чувствата.

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Е да но първото нещо,което забелязваш е външността. Щеш не щеш така е!
    Така е.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

ахахха тоя е или някоя хилка или некой дето е 130 кила ахахахахах Вари ти с големия шкембак при неякоя кукла и пак я изслушвай и разбирай хааххахах
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от eblio

Да не си някой клечо? Май се опитваш да си го набиеш сам в главата, за успокоение?
    И аз така мисля...

Град
    Nqkyde tam
    Sprite iska da ti kaje neshtooo... tfoqt nai-dobar pr-l te obi4a Edin savet... Idi vav fitnesa i napravi malko muskoli :P
    [нЯмам врЕме da sе дЪржа приLiчн0]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всеки с мнението и разбиранията си.
    Има момичета, които само по това избират.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от eblio

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/25/6035_516 напиши .JPG след 516 и след 636, иначе няма да ти ги отвори така :P
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/25/6037_636
    Ти ми кажи, ЕБЛЬО! А ти да не си няк'в импотентен, че имаш такъв прякор? Само и само за да се заблудиш себе си и другите, че ти става и че можеш да ,,ебнеш,, нещо(ако изобщо някоя ти пусне)?!?
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    ахахха тоя е или някоя хилка или некой дето е 130 кила ахахахахах Вари ти с големия шкембак при неякоя кукла и пак я изслушвай и разбирай хааххахах
    emi nito sam hilka nito sam i 130 kila 65-70 kila sam si i sam si mn dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си