.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Проблем с.... ориентацията ..може би..?

Здравейте! От около година имам 1 проблем, ако мога така да го нарека...писах си доста време с 1 момиче...и скоро се оказа, че ме приеха в същото даскало (нейното). На първия учебен ден се видяхме и тогава нещо ми стана...може би за останалите нищо особено, но тя ме грабна...и тогава си помислих, че съм се влюбила (аз също съм момиче). Сега когато я видя по коридорите в училище си глътвам езика, краката ми омекват и аз буквално се разтрепервам цялата и треперя поне още 5 минтути след като съм я видяла. Имам няколко нейни снимки на компютъра, които постоянно гледам... А когато седна на компютъра, първото нещо, което правя е да видя дали е в скайп, каква снимка си е сложила, какво си е написала за текст... и да измисля с какво да я заговоря... дори когато си купувам дрехи, първото нещо, за което си мисля е, дали на нея ще й хареса дрехата и т.н. Та ние даже има дни, в които изобщо не се мяркаме в училище, дори и по няколко дни, че и седмица... не знам защо толкова много се влияя от нея... Случвало ми се е да ме пита защо съм я гледала опулено и не съм казвала нищо, когато се видим... Не мога просто... иначе съм много отворен човек, но когато я видя корема ми става на топка... Та... сега има още 2-3 момичета, с които стана по същия начин (едното дори е лесбийка..)...а момче не харесвам вмомента... Иии всичко това започва да ми изглежда странно...а и още по-странно е, че на мен това ми харесва... Някои ми казват, че в тази възраст (на 15 съм) било нормално да съм объркана, но... вие какво мислите?

Мисля, че кик-боксът ти влияе зле на главата

Годините не са ориентир... Някои хора го усещат по-рано, други - по-късно. Аз започнах да осъзнавам, че имам влечение и към двата пола доооста по-рано.
    Виж... тези неща не се научават от книги или от Интернет. Никой тук не може да ти каже с каква сексуална ориентация си или дали си влюбена във въпросното момиче... това си е в теб и само ти можеш да го осъзнаеш. Остава само да намериш как
    Нещата със сексуалната ориентация могат да бъдат доста объркващи, особено ако ти идват като гръм от ясно небе (както обикновено става при момичетата, според мен). Но все пак имай предвид, че не е нищо лошо... не е болест или нещо такова. А е просто това, което си.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

^ на гилотината бе, антиприродно същество такова

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    ^ на гилотината бе, антиприродно същество такова

Супер фен Аватара на rakiQ
    tva napravo me zastrelq...
    noo v kraina smetka pravi kakto nameri6 za dobre !

Мисля,че лесбийката в теб се събужда!

Град
    Okinawa
    Бе и аз преди да си хвана гадже си мислих,че имам някакъв проблем и че имам влечение към най- добрата ми приятелка,но се оказа,че съм сбъркала..вероятно и при теб ще отмине..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Няма нищо лошо в това 2 момичета да се харесват, че даже и задълбочени взаимоотношения да имат
    The Spark

Re: Проблем с.... ориентацията ..може би..?

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Здравейте! От около година имам 1 проблем, ако мога така да го нарека...писах си доста време с 1 момиче...и скоро се оказа, че ме приеха в същото даскало (нейното). На първия учебен ден се видяхме и тогава нещо ми стана...може би за останалите нищо особено, но тя ме грабна...и тогава си помислих, че съм се влюбила (аз също съм момиче). Сега когато я видя по коридорите в училище си глътвам езика, краката ми омекват и аз буквално се разтрепервам цялата и треперя поне още 5 минтути след като съм я видяла. Имам няколко нейни снимки на компютъра, които постоянно гледам... А когато седна на компютъра, първото нещо, което правя е да видя дали е в скайп, каква снимка си е сложила, какво си е написала за текст... и да измисля с какво да я заговоря... дори когато си купувам дрехи, първото нещо, за което си мисля е, дали на нея ще й хареса дрехата и т.н. Та ние даже има дни, в които изобщо не се мяркаме в училище, дори и по няколко дни, че и седмица... не знам защо толкова много се влияя от нея... Случвало ми се е да ме пита защо съм я гледала опулено и не съм казвала нищо, когато се видим... Не мога просто... иначе съм много отворен човек, но когато я видя корема ми става на топка... Та... сега има още 2-3 момичета, с които стана по същия начин (едното дори е лесбийка..)...а момче не харесвам вмомента... Иии всичко това започва да ми изглежда странно...а и още по-странно е, че на мен това ми харесва... Някои ми казват, че в тази възраст (на 15 съм) било нормално да съм объркана, но... вие какво мислите?
    А т'ва другото момиче има ли няк'ви чувства към теб, или ?
    Виж са..аз бях в същата ситуация и те разбирам мн добре..
    Питай я нея к'во изпитва..ако има същите чувства опитайте..станете гаджета..и при първата целувка ако усетиш тръпка..би тряало да си "врътнала резбата" хах..аз така ги тествам.. ае успех и да кажеш к'во е станало..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Град
    София
    ммм познато ,но нямам съвет ,който да ти помогне

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Няма нищо лошо в това 2 момичета да се харесват, че даже и задълбочени взаимоотношения да имат

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Напротив, много е лошо даже. Отвратително е, грях е, оскверняване на природата е..

Град
    София
    Напротив, много е лошо даже. Отвратително е, грях е, оскверняване на природата е..
    мм не хич не си в час май ,щото никъде не пише ,че е оскверняване на квото и да било ,но пък за сметка на това пише ,че е точно в природата ,на човека и дори ,че би трябвало повечето хора да са хомо ,а не хетеро тъй като се счита,че някога хората са били двойки,демек 1 човек е бил съвкупност от 2ма (сегашни хора) и са били разделени.Казва се ,че не е било задължително (даже напротив) 1 двойка да е от мъж и жена и дори ,че повечето са били мъж и мъж или жена и жена.Сами си вадете изводите .Са тва са митове,но пак повтарям-никъде не пише ,че е оскверняване на квото и да било ,но пък за сметка на това пише ,че е точно в природата ,на човека!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I da si lesbiika nqma nishto,nito shte si parvata nito poslednata.
    Ot kolko vreme se chustvash taka?Ako e ot dalgo vreme si lesbiika i pak povtarqm,che nqma nishto losho v tova.
    I az sam imala vrazka s momiche,no pri men beshe vremenno,sega veche sam s momche.
    Probvai da sazdadesh vrazka s nqkoe ot vaprosnite momicheta,koito ti haresvat,ako se chustvash dobre s tqh i useshtash,che tova e pravilnoto za teb,sigorno si obratna.

No i vazrasta ima znachenie,ima i drugi momicheta koito na tazi vazrast se chustvat obarkani i ne mogat da reshat koi pol predpochitat.

Jelaq ti uspeh,i shte e dobre da spodelish po-kasn v temata kakvo stava,kakvo si ustanovila,che takiva istorii sa interesni

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    мм не хич не си в час май ,щото никъде не пише ,че е оскверняване на квото и да било ,но пък за сметка на това пише ,че е точно в природата ,на човека и дори ,че би трябвало повечето хора да са хомо ,а не хетеро тъй като се счита,че някога хората са били двойки,демек 1 човек е бил съвкупност от 2ма (сегашни хора) и са били разделени.Казва се ,че не е било задължително (даже напротив) 1 двойка да е от мъж и жена и дори ,че повечето са били мъж и мъж или жена и жена.Сами си вадете изводите .Са тва са митове,но пак повтарям-никъде не пише ,че е оскверняване на квото и да било ,но пък за сметка на това пише ,че е точно в природата ,на човека!
    Никъде не пише ?! Ти искаш всичко да ти е черно на бяло? Еми, ето сега го пише - ДА СИ ПЕДЕРАСТ Е ОСКВЕРНЯВАНЕ НА ПРИРОДАТА.

Не знам какво си чела, но повярвай ми, това са пълни глупости. Ако беше така, щеше ли само съвокуплението между мъжа и жената да дава начало на нов живот ? Я се замисли какви глупости говориш... Природата затова е създала два пола - за да се привличат и размножават, а тези гейски изпълнения са ментални отклонения, които в древен Рим са били подлагани на екзекуция...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз съм за.
    Винаги съм имал симпатии към лесбийки.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Ето кой се изкава неподготвен. Всъщност в древен Рим,както и в древна гърция и древен Китай, хомосексуалните връзки са били по-често срещани от хетеросексуалните.
    Жени и деца хората са имали защото така етрябвало, но иначе почти всички видни личности са си имали любовници от същия пол.
    Освен това за едно момче на твоята възраст се смята,че трябва да участва в хомосексуален акто, за да се приобщи към обществото.
    Айде информирай се преди да говориш зас ексзекуции

и last.fm-ец

w0sh, грешна информация имаш

Цитирай Първоначално написано от Raving^Insomniac
    само дет сега не сме в древен Рим..
    мда, сега сме в епохата на извращенията и педерастията..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    w0sh, грешна информация имаш

Цитирай Първоначално написано от Raving^Insomniac
    само дет сега не сме в древен Рим..
    мда, сега сме в епохата на извращенията и педерастията..
    Аз нямам грешна информация.
    Първо уча история. 2-ро не ме карай да ти показвам всички рисунки с гей сцени от древността, защото ме мързи.

и last.fm-ец

Аз също уча история.. имал съм възможност да чуя мнения от историк по въпроса и те уверявам, че това са някакви безплодни митове, както е мит, че Александър Македонски е бил гей...

Много си бил учен бе. Ама мозъчето ти прави ли сметката, че същата тази природа, която е "създала" мъжа и жената, е създала и хората с алтернативна сексуална ориентация?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Пич, природата на хората е осквернена още от рождението и създаването ни. И ти си скверен донякъде, или ще бъдеш в бъдеще, или си бил. Грехът е част от нас, ако гледаме от религиозна точка. Направени сме, за да бъдем носители на грехове.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на EarthShaker
    край и религията влезе в играта...

на нашия свят няма НОРМАЛНИ и НЕНОРМАЛНИ неща... това което е нормално за някои, е ненормално за други

смятам че тези раздвоени чувства ще отминат(към авторката)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си