- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- откачам ве :@:@:@
в петък заместник директорката ме хвана да пу6а в даскало и казах на на6те 4е само сам си дърпала и то тфа от месец(всъ6тност пу6а редовно от мн време мало по малко от година)и на6те ги викат в понеделник при диреторката има ли вероятнос да ме изгпнят![]()
![]()
![]()
Kefi se ne mogat da te izgonqt.No mislq 4e 6te ima nqkakvo nakazanie Vse pak kato zabelejka
We are the world,we are the.....
spox pokaji 2 3 dena 4e si se podobrila i po4ni pak ako ti sa....nem ta izgonqt kefi sa na jivota i nem ti puka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
XAxaxxXXAx po nikav na4in nqma da te izgonqt![]()
![]()
mamrene ot direktora - ei tyi 6e ti e nakazanieto XAYXYYAXyXYAYXayxya... pri nas dori i takiva glyposti nqma xYAxyyax horata si py6at pred daskalo.. minava direktora - tolkova my e pisnalona 4oveka 4e ve4e i toi ni6ty ne pravi
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ще те изгонят,че си пушила?!
Ти в ред ли си,бе![]()
![]()
Пушила е В даскало,а не отпред,отзад или отстрани.Има огромна разлика,ако не те изключат,то поне наказанието ще е доста голямо.
Ако нямаш предишни провинения, предполагам, че няма да те изключат.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
и в нашето у-ще наскоро беше се случило същото,около 20 ученика бяха....дадоха им 10- дневен срок и казаха,че дори само един ученик да се провини,ще изхвърчат всички....спох само гледай да не те хванат отново![]()
Не, няма - най-голямата санкция за пушене в даскало е наказание по-висока степен от настоящето, но само ако имашр железни правила и даскалото е елитно тва се спазва. Дефакто ако нямаш никакво наказание, получаваш забележка, ако имаш забележка - предупреждение за изключване, ако имаш предупреждение за изключване - си аут.
Memento moriendum esse!
миналата година имахме физическо и аз със лудата ми глава реших че докато другите играят аз ще запаля една във съблекалнята,даскала ме хвана,после при директорката,на следващия ден и наще ,, после на съвета пред всички даскали и най-накрая последно предопреждение за преместване в друго учебно заведение .. не е шега работа,внимавайте ..
по темата:мацка,ако нямаш предишни провинения,няма да те изгонят,ние бяхме горили дневник преди това и сигурно за това имам такова наказание,не вярвам тебе да те изгонят ... успех !
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!