- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за моята рокля
i az mnogo q haresvam i naistina zlatista 6te e po hubavabravos za dobriq vkus
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от Liz
Izvinqvam se che shte go kaja no ot mneniata koito davash si izgradila v men useshtaneto che si prekaleno povyrhnosten chovek... mojesh da kritikuvash i da obijdash (ponqkoga ne qvno)... no istinata e che nikoi tuk ne e dlyjen da tyrpi da byde napadan i nagrubqvan bez prichina... Ne si nishto poveche ot vseki drug tuk i nedei da demonstrirash prevyzhodstvo... Blagodarq!Първоначално написано от alice sw
Супееер е![]()
Да точно това щях да кажа и аз...Първоначално написано от Devilka
Иначе роклята не е изглежда зле на снимката, малко е като за барби и изисква перфектно тяло.Абе честно аз не бих си взела такава, най-малкото защото харесвам изчистени работи, пък и по-практичниНо пък все пак става въпрос за една едиснствена вечер в живота, някои държат и тоалета им да е уникален....
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Не е лоша.Допада мипосле да пуснеш снимки.
Страхотна е!Просто е идеална дано да ти седи добре.А бюстието е идеално ако имаш какво да сложиш в него.Чудесна ти е роклята!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Nadelina,
да, в моите очи аз съм повече от всеки тук, по простата причина, че познавам 5 човека от форума примерно, най-общо казано аз съм най-важният човек за себе си тук...аз изказвам мнението си по темата, името и не е "Кажете, че харесвате роклята ми" всеки си има стил и вкус, роклята не пасва на моя и го казвам...не мисля, че е на място да ми даваш оценки от мненията в 1 форум, без дори и да си ги прочела всичките вероятно...съжалявам за офф-топика
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ooo naistina e mn sladka vupreki 4e pove4e haresvam rokli po tqloto no tazi e prosto super sladurska bravo![]()
I don't wanna be with you again... I DON'T WANNA SEE YOU stay away!!! tell me why should I waste my time to make you mine...
Много е хубава!![]()
Хубава е...ама на мен повече ше ми допадне сребриста![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ослепитeлна е,ти ще си най-яката 100%![]()
![]()
много е кукленска ...не си падам по лиготиите но за бала наистина си заслужава,браво супер е !
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
offline forever!
+1Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми незнам...модела не ми допада... Но това наистина е въпрос на вкус![]()
Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!
много е актуална !радва!
еми нищо лично..ама е супер натруфена,фолкаджийска и кат от пазара..така ми изглежда нз..въпрос на вкус,ама на мен пари да ми дават не бих я обляклапрекалено е прекалена
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?