- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде живеете????
Първоначално написано от ucnaHчE
Normalno e nqma ni6to drugata godina 6te si ide6i az nqma da si hodq tazi godina do bg poneje trqbva da izbiram da ida na po4ivka v bg ili na ibiza i izbiram ibiza estestveno
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
PZ e Pazardjik do Plovdiv se namiraПървоначално написано от glupacheE
![]()
![]()
![]()
a ina4e i az 6te hodq v madrid sega velikdenskata vakanciq malko na ekzkurzijka![]()
![]()
![]()
![]()
Пловдив > Квартал Гагарин![]()
![]()
![]()
ii az shte hodq vakaqnciata v madriddПървоначално написано от the sad girl
![]()
![]()
![]()
Еми аз съм от Варна - това е и родното ми място и града,в който живея и АБСОЛЮТНО всичко ми харесва в моя град!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Варна. Хубав град.
Аз съм от Благоевград .. и тука си живея.. ако има други от там, да пишат![]()
btw, харесвам си града .. само ако имаше пой'че занимавки за НАС, младите..кат паркове, площадки..бла бла.а. такива работи![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Az puk sam ot 1 malko grad4e na dunava na ime oriahovo mn mi e gotino tam :P mn fr postoqnno izlizame nooo moje i da se razminem taq godinasq po4nah da patuvam s bashta mi iz ispaniq s tira
utre sam na madrid
![]()
![]()
![]()
В София определено не ми е толкова комфортно, колкото в родния ми град (мръсотия, задръствания, контрольори... аман), но има повече динамика и е по-интересно. Пък и не е като да имам избор.
Mi az sam ot Varna mn haresvam tozi grad jiveq vav vazrajdane do sofroni daskaloto ae sofroni nikola se sa6toto/
Ми и аз съм от Варна,харесва ми града,но вече ми се струва малък.Живея зад Катедралата![]()
Варна - най якия град !! !! !
така до 4 годишна възраст живеехме в едно село, близо до Русе, после от 4 до 9 г. живеех в Русе(моя любим, велик, невероятен град). От лятото на 2004 живеем в Перник и от другата година ще се изместим в София, люлин 1! За родно място приемам гр. Русе, обожавам да ходя там!!!перник не го харесвам
, софия става.
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Във Велико Търново живея,там съм и родена.
Според мен,градът си е хубав.Определено си има спокойствие,просто е градът за мен.![]()
Az sum ot Blagoevgrad i mn mi haresva:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ммм аз съм си родена в София иии мноу си ме радва :]]]
Ама ей тва и е проблема на софия ... сичките селяни се навъдиха в столицата и от тва идват и проблемите със задръстванята ...
Мн ясно че ми харесва---Плд > алл :P
The Spark
Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
къде учиш ... и аз сЪм от БЛГ
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
мии родена съм в Монтана..там г/д бива..обичам да ходя там,защото имам страшно мн познати и роднини ии общо взето през ваканциите като ходя при кака ми е забавно ..живяла съм във Враца 4 години..готин град..понякога ми е кофти за старите приятели,стария квартал..ии сега ..вече пета година..живея в Пловдив...Тракия ;Д НА КЪРАпхха
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Родена съм в Добрич и съм живяла там 5 години, ама иначе ся си живея у Каварна. И двата града мн ги харесват![]()
Tи АДСКИ МНОГО МА ДРАЗНИШПървоначално написано от 5StaR