- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опитвали ли сте си спермата/вагиналните сокове?
Мхммммм. Дори редовно си вкусвам сокчетата.
Мисля, че е напълно нормално.
А за мъжете.. би трябвало и те да си пробват спермата. Как така ние ще гълтаме, а те няма да знаят какво е на вкус ? Все се ебавам с приятеля ми, че някой път, като ми свърши в устата, няма да глътна и ще му пусна един език.Абе, нееее, не бих го направила, защото ще е много гадно, но СЪМ за ТОВА да знаем какви сме на вкус.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
След секс разбирам, но преди...
Разбирам къпане преди всяко излизане, както правя аз... но преди секс... Я стига, разгорещявате се, ясно е, че ще се стигне до секс, възбудили сте се... и изведнъж изтърсваш 'Чакай мило да се подмия...'. Някак си глупаво е и не на място.
А това за лайната, което дадохте като пример също е глупаво впрочем. 'И лайната си били твои, но не си ги ядеш...'. Обаче и гаджетата ви не ги ядат, нали? Докато мъж като прави френска на жена какво става? Дам, опитва т.нар. вагинални сокове. А жените когато правят и мъжа свърши? Не му ли опитва спермата?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Дапробвала съм ги от пръст4ето на бифшия ми приятел
) не е нищо особенно не е и гадно така поне знам какъв вкус имам :Д
![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Да,опитвала съм си вагиналните сокове и не ме кефят мн мнПредпочитам спермата на гаджето :P
Всеки ден си пийвам по малко ... дава ми енергия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IZVRATENI DO DUPKA ZOMFG