Отново ще съм лошия.. к'во ще кажа аз ли ?? според мен е ебавка ! НО ! нека се примиря поне за момент и си представя че това се случва наистина . 1во, що за притяли/ки имаш щом неможеш да споделиш с тях проблемите си колкото и лични да са ?? . 2ро, относно мнението на баба ти.. ( Извинявам се но да вари да се ш*ба дъртата овца ) . 3то, относно баща ти.. хмм, ей такива като него комплексари дето си го искарват на жени за щяло и нещяло + т'ва алкохолици им треа едно сериозно поставяне на място . Не го познавам но такива хора за мене са боклуци !! ( Извинявам ти се ! ) . 4то, ти си само на 15 а вече са те налазили цигарите.. лошата компания и наркотиците дори, т'ва не трябва да е така !! . 5то, ако това за майка ти е вярно искрено съжалявам.. и си блъскам главата че все повече и повече деца остават без 1 или 2ма родители щ'ото е шибан живота.. . 6то, какво те накара да мислиш че и тук в форума няма някой да ти се присмее за това което си споделила ?? . Вярно или не, сядай си на дупето, УЧИ гледай да си оправиш живота за да не станеш и ти боклук !! грижи се за майка си до последния момент защото тя го заслужава !! ( жената не е виновна за нищо !! ) бори се за всяка секунда с нея !! Не се предавай и не падай духом защото " Силните са слаби въпреки надмощието над слабите а слабите са силни защото въпреки всичко отцеляват !! " . И накрая се погледни и се замисли над това че има деца които са в много по лошо състояние от теб и се радвай че имаш възможност да оправиш нещата като влезеш в правия път, щом майка ти е болна и не и остава много и почине " недай боже !! " този прав път няма да я върне но ще я накаш да се гордее с теб !! Т'ва е . Peace