Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
На колко си години?От колко време имаш цикъл? правили ли са ти хормонални изследвания?
Освен ехограф преглеждали ли са те?по какъв начин?
Krastosan razpit
Na 18 godini sam.
Ot 4 godini,imam cikal.
Da pravili sa mi hormonalni isledvaniq,pochti vsichko e nared,samo deto imam malko poveche testosteron.
Parvata genekolojka kaza,che imam kista na qichnika.
Posle hodih na genekolog,toi kaza,che nqmam kista na qichnika.
Posle hodih na edna lekarka za diabet,gusha i visoko kravno,ne znam zashto hodih pri neq,mama me zakara Tq kaza,che imam kista.
Posle hodih na herurg,poznat na semeistvoto za tova pri nego,toi kaza,che nqmam kista
Posledno ne razbrah imam li ili nqmam
Много е възможно да имаш проблеми с цикъла заради киста или поликистоза. От София ли си?Ако искаш мога да ти препоръчам доста добра лекарка.
А лекарите преглеждали ли са те отвътре?Не знам как се нарича този метод, но е едно като тръба с което ти гледа яйчниците отвътре.
Обикновено при проблеми с киста предписват точно Диане 35,тъй като това са лечебни противозачатъчни.
Хубаво е ако намериш добър и постоянен гинеколог,който да те прегледа обстойно и да те следи.
Ne sam ot Sofiq,a ot Dimitrovgrad,no v momenta ne sam v BG,a v darjavata v koqto se namiram ne iskam da hodq na nikakav lekar,osven ako ne umiram i se nalaga speshno
Inache sa me preglejdali s edno takova kato trabichka i slagat na nego edin prezarvativ,a herurga me pregleda s ehograf s edin gel i na dolnata chast na korema.
Pisna mi ot teq psevdo lekari v moq grad,utre moje da izkarat,che i rak imam,tolkova sa nekompetentni.
Mersi
Даа това е с презерватива. Ами какво да ти кажа мила лекарите в България са под всякаквя критика. Аз на твое мястно бих се възползвала от лекарите там където си(всъщност не знам къде си..) дори и да е скъпо.Поне да знаеш каква ти е диагнозата.
И все пак като се прибереш в България те съветвам да отидеш на лекар в някой по-голям град ако искаш. Не за друго, но ако се окаже киста и тя продължава да расте по-трудно се лекува. Иначе в чужбина имат доста видове противозачатъчни,които и ние ги нямаме. Но пак повтарям,не знам в коя част на света си
Успех
V Evropa sam