- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ....Лична хигиена....
И аз така.. Само с изключение на зъбите .. не ги мия след всяко ядене, а сутрин, вечер и като излизам(защото много рядко ям в къщиПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
ама за сметка на това винаги дъвча дъвчици
![]()
)
Къпя се поне веднъж дневно (обикновенно 2 пъти, но се случва и само веднъж) и смятам че имам отлична хигиена.
баня... само в неделя след Disney (хаха шегичка) Ами къпя си тялото всеки ден , а косата на 2 - 3 дни! Мия си зъбите сутрин и вечер и за др в момента не се сещам .. Освен лятото .. тогава не ми се излиза от банята :P може и 10 пати на ден да се изкъпя![]()
Love Ickooo
az zbaraih de e banqta vkashti ot koga ne sam hodila![]()
![]()
6to za tapa????!!?!?!?!?!?!?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз си мия косата мн често защото ми се омазнява бързо и направо не мога да се понасям колкото до зъбите няма нужда да споменаваме за миенето им всяка сутрин и вечер то си е задължително както и миенето на интимните части :D
Мия си зъбите...2 пъти на ден.Понякога по 3 пъти,но попринцип нямам време по обед.В устата ми постоянно има дъвка.Къпя сее...не знам точно през колко дни ,ама когато се почувствам мръсна.Отдолу всяка вечер(разбирасе по повече пъти,когато съм в цикъл).Ммм...кремове и маски не ползвам само един за акне,ама понякога и за него не се сещам.Дезедорант всяка сутрин,въпреки че ми е доста неприятно да се мокря сутрин,ама няма друг начин.Лакове за коса,гримове,спирали и други такива боклуци не ползвам,защото предпочитам да си леша 2 часа повече в леглото пред това да си губя времето пред огледалото.Парфюм понякога забравям да си слагам,но пък то от омекотителя на дрехите ми и без това никой не го усеща.Малко хигиената ми е ,като на момче ,ама има време да се очовеча.
![]()
Ами мия си зъбите и сутрин и вечер .Мия се "отдолу" всеки ден .Мия си косата 2 пъти седмично.Слагам си маски на косата и се мажа винаги след баня с лосион, преди си миех лицето и сутрин и вечер с измивен гел против черни точки, но вече си го мия само сутрин и то само с вода, защото тва за черните точки ми изсушава кожата, а и сапуна ми я изсушава . Ами за друго не се сещам.И мисля че имам добра лична хигиена![]()
ами аз съм маниачка на тема къпане -ако не си вземам душ всеки ден имам чувството че ще умра
излишно е да споменавам че си мия ръцете преди след ядене и т.н
два дена подред не обличам едни и същи дрехи
и т.н
Всяка сутрин си мия тялото преди училище и през почивните дни естествено и вечер ако излизам. Мия си зъбите с четка, минавам с конци за зъби чегъртам си езика с стъргало, после с вода за устаПосле си мия лицето с гел после го мажа с крем и лосион(имам акне много е гадно). Чистя си зъдължително ушите с члечки даже веднага след банята. После дезодорант против изпотяване, за тяло и накрая парфюм. Преди да си убуя чорапа си сипвам пудра за крака върху краката и в чорапа може и преди тва да напръскам с ароматизатор обувките ама не е здължитено. Много е гадно да ти смърдят краката
и си мия много често ръцете за тва много ми се подиграват ама мен пък въобще не ми пука викат ми че си бил стерилен
и тва е в общи линии
i az sam taka
zna4i kapq se prez 2 dni nqkade,sutrin i ve4er zabite,vseki den otdolu zaedno sas stapalata maja se sas losion4eta,olio,sa6to sas rol-on protiv izpotqvane,parfum
abe imam si dobra li4na higiena!!!
haxh emi obi4am se kisna v vanata (obiknoveno po 2 4asa) za kosata mn qko si q tretiram s razni maski i t.n predi vana 1 4as kraishtata mi gi maja s zehtin..otmivam sled tova si palnq vanata..2 4asa + oshte edna maska.. kosata si q miq na 4 dena (ponqkoga ne se sdarjam i na 3iq..ne se omaznqva mn prosto ddz taka sam sviknala) za tqloto sashto na 4 dena vana..ponqkoga sled kato praq trenirovka vkashti i si zimam barzo dush4e i tova e .. tova se otnasq za zimata..lqtotoo sig po 2 na den ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Къпя се само по празници и то не винаги защото не всеки празник ми харесваПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
![]()
![]()
Подкрепям напълно!Като не ти харесва защо пишеш?Първоначално написано от nicolepcd
![]()