- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Експериментален театър
Я разкажете малко за Точката предпразнично.)
тази тема е за "умния" форум
Zorbas, имам хора, продават по-чисто бате, по-добре дай да измислим нещо, че ще си изпърдиш съвсем тва, което е останало от мозъка. пиши на лс, щи уредим връзки със стабилни хора, гледам центъра ти е предпочитана зона, има 2ма там
Пълен шок. След поне две години пълна липса на интерес към всякакви форуми откривам, че съм имала регистрация в този и си викам я да поразгледам да видя за какво ставаше въпрос. И както си разглеждам виждам - Я! Експериментален театър. "Да не би за Грифон да иде реч?" мисля си, отварям и виждам, че е точно така. Умрях си от смях, за пръв път от кой знае колко време влизам в този форум и директно попадам на тема за Заро. Как все ми се случва нещо щуро ей така просто да изкочи не знам, но слава богу,че е така , защото в противен случай никога нямаше да се запозная с този човек. Стана ми симпатичен още на въпроса "Обичате ли да ходите на театър?"(бях с приятелка в този момент). Аз съм голям почитател на театъра и направо ми стопли сърцето. Много се радвам, че си взех билет, наистина си струва. Гледах "Екстази" тамън два пъти и не бих имала нищо против отново да отида стига да имам тази възможност.
"Изкуството е съвършено безполезно"
Оскар Уаилд
Ако този човек пак ме спре вече ще започна да рецитирам с него... Даже ще му се представя и ще се здрависам с него...