.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен

Пробните изпити и олимпиадите по БГ и Математика за 7 клас..

Здравейте. Тази събота и неделя имаше олимпиади в цялата страна по БГ и Математика за 7 клас. Другия уикенд ще са пробните изпити...Искам просто да разбера дали сте били...Какви резултати сте изкарали? Ааа..и изпитите след 7 клас за кандидатстване също ли ще са толкова лесни

Няма да са толкова лесни със сигурност Все пак в тези тестове беше включена половината от това,което ще има на теста.Все пак другите материали все още не са взети например по литература имаше въпроси само от "Маминото детенце" и "На прощаване" а по математика на мен не ми стигна времето задачите по математика наистина бяха лесни и можех да ги реша,но...
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

;иналата година имах изпит... нз тая година какво е било но задачите по математика на пробния нямаха нищо общо с истинския а доколкото до олимпиадите-пълна боза дори и да отидеш на 2 кръг много тругно ще стигнеш до трети да не кажа невъзможно и доколкото знам го печели 1 човек от цяла българия...това за мен са глупости
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

говоря за олимпиадите по бг и мат в които този на 1во място не ходи на изпит
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Айде аз пак последна разбрала Тоя уикенд ще са пробните изпити?!?!?апф сериозно ли е
    ___to Be Continued___

Град
    Varna
    задачите по математика наистина бяха леснu
    ти добре ли сиии??бяха ужаааааааасни

Град
    при мама
    пф...ужас
    Тестовете трябваше да бъдат в събота и неделя,но наща директорката казала,че сме нямали гориво за да горим 3 стай ...
    И днеска съм правила тест по бг,а утре ще ми е по математика....
    И ще видим ко ще стане

П.с:абе я кажете може ли да се остане в същия клас,ако някой не вземе изпитите,при положение,че този тест няма да влияе на оценките ни ???
    ;]

Град
    Varna
    хееей намерих отговоритееее .. и тъпите запетайки са били 5 а не 7 абе плс ако някой се и преснимал теста да го пусне тука да си видя отговоритее

Мега фен
    имам 90 точки по българскииииииии!!! заминавам на областноооо!!! там със сигурност ще ме закопаят обаче...а по математика...още не са съобщили резултатите...като се има впредвид, че половината играх на тото, а другата половина-на онче бонче, май вече се досещам какви ще са ми резултатите сега а тая събота има по биология и по физика също, ама аз избрах да ида на това по биология.... а в неделя е пробният изпит по математика

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nadq_az
    хееей намерих отговоритееее .. и тъпите запетайки са били 5 а не 7 абе плс ако някой се и преснимал теста да го пусне тука да си видя отговоритее
    утре ще ми ги върнат и ще ти кажа ... а бду колко точки имаш?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз пък имам 85 точки по БЕЛ.. пфу, чак яд ме хваща, като знам колко се готвих.. малко не ми достигна..
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Аз пък имам 85 точки по БЕЛ.. пфу, чак яд ме хваща, като знам колко се готвих.. малко не ми достигна..
    да, наистина е много гадно, когато знаеш, че си се постарал и си се справил добре ама някакви си 2-3 точки не ти достигат бахти
    а бду аз въобще не съм се готвила, чак в последния момент реших да се запиша...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ще го преживея, ся надеждата ми е в математиката
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Ще го преживея, ся надеждата ми е в математиката
    хихих...аз яко съм се изложила по математика, в четвъртък ще ви кажа колко точки имам

Град
    при мама
    Аре аз няма да казвам колко точки имам ,че ме срам....(49точки),но си правете изводите,че най-мн точки са 70 на една фр от моя клас ..
    Ужас вс мн яко са се изложили....но пак съм доволна де,можеше да е по-зле.
    ;]

Супер фен Аватара на gabi_94
    една приятелка по бел имаше 89 точки и няма да ходи на областното - това е мноо гадно. 1 точка да не ти достига. Аз по бел се омазах а по математика около 20 задачи ги правих на тото. Още не са ни казали резултатите, но все пак имам някаква малка надежда, а за какви пробни изпити този уикенд - нещо сте се объркали. Аз този уикенд съм на олимпиада по история и география.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Varna
    според моите изчисления май че имам 81 точки и няма да се класирам по БЕЛ

Мега фен
    всички квестори и учители да се ебат в гъзааааа 54 точки по математика...бахти излагацията

Бях на изпитите.По български беше лесен и съм сигурна,че ще имам над петица,обаче по математика се изложих.А къде можем да си пповерим резултатите освен в учулище?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз имам 90 точки по български и 30 по математика ноооо важното е , че по български се класирам и съм страшно happyyyyy

Мега фен
    аз пък сега, скоро, ходих на втори кръг щото нали се класирах и съм изкарала 78 точки...не е най-добре, но все пак имам най-много точки от цялото даскало, а за града не знам

И аз ходих , но не си знам още резултатите А колко ти трябват за да се класираш на последния ???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
    И аз ходих , но не си знам още резултатите А колко ти трябват за да се класираш на последния ???
    Ми мисля, че пак 90 точки ще са необходими за преминаване към националния кръг!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си