- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пробните изпити и олимпиадите по БГ и Математика за 7 клас..
Здравейте. Тази събота и неделя имаше олимпиади в цялата страна по БГ и Математика за 7 клас. Другия уикенд ще са пробните изпити...Искам просто да разбера дали сте били...Какви резултати сте изкарали? Ааа..и изпитите след 7 клас за кандидатстване също ли ще са толкова лесни![]()
Няма да са толкова лесни със сигурностВсе пак в тези тестове беше включена половината от това,което ще има на теста.Все пак другите материали все още не са взети
например по литература имаше въпроси само от "Маминото детенце" и "На прощаване"
а по математика на мен не ми стигна времето
задачите по математика наистина бяха лесни и можех да ги реша,но...
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
;иналата година имах изпит... нз тая година какво е било но задачите по математика на пробния нямаха нищо общо с истинския а доколкото до олимпиадите-пълна боза дори и да отидеш на 2 кръг много тругно ще стигнеш до трети да не кажа невъзможно и доколкото знам го печели 1 човек от цяла българия...това за мен са глупости
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
говоря за олимпиадите по бг и мат в които този на 1во място не ходи на изпит
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Айде аз пак последна разбралаТоя уикенд ще са пробните изпити?!?!?апф сериозно ли е
![]()
___to Be Continued___
ти добре ли сиии??бяха ужааааааааснизадачите по математика наистина бяха леснu![]()
пф...ужас
Тестовете трябваше да бъдат в събота и неделя,но наща директорката казала,че сме нямали гориво за да горим 3 стай ...![]()
И днеска съм правила тест по бг,а утре ще ми е по математика....![]()
И ще видим ко ще стане![]()
П.с:абе я кажете може ли да се остане в същия клас,ако някой не вземе изпитите,при положение,че този тест няма да влияе на оценките ни ???![]()
;]
хееей намерих отговоритееее ..и тъпите запетайки са били 5 а не 7 абе плс ако някой се и преснимал теста да го пусне тука да си видя отговоритее
имам 90 точки по българскииииииии!!! заминавам на областноооо!!! там със сигурност ще ме закопаят обаче...а по математика...още не са съобщили резултатите...като се има впредвид, че половината играх на тото, а другата половина-на онче бонче, май вече се досещам какви ще са ми резултатите сега![]()
а тая събота има по биология и по физика също, ама аз избрах да ида на това по биология.... а в неделя е пробният изпит по математика
![]()
утре ще ми ги върнат и ще ти кажаПървоначално написано от nadq_az
... а бду колко точки имаш?
Аз пък имам 85 точки по БЕЛ.. пфу, чак яд ме хваща, като знам колко се готвих.. малко не ми достигна..![]()
You are broken, I can fix you...
да, наистина е много гадно, когато знаеш, че си се постарал и си се справил добре ама някакви си 2-3 точки не ти достигатПървоначално написано от buRn`1n`HeLL
бахти
а бду аз въобще не съм се готвила, чак в последния момент реших да се запиша...
Ще го преживея, ся надеждата ми е в математиката![]()
You are broken, I can fix you...
хихих...аз яко съм се изложила по математика, в четвъртък ще ви кажа колко точки имамПървоначално написано от buRn`1n`HeLL
![]()
Аре аз няма да казвам колко точки имам ,че ме срам....(49точки),но си правете изводите,че най-мн точки са 70 на една фр от моя клас ..
Ужас вс мн яко са се изложили....но пак съм доволна де,можеше да е по-зле.
;]
една приятелка по бел имаше 89 точки и няма да ходи на областното - това е мноо гадно. 1 точка да не ти достига. Аз по бел се омазах а по математика около 20 задачи ги правих на тото. Още не са ни казали резултатите, но все пак имам някаква малка надежда, а за какви пробни изпити този уикенд - нещо сте се объркали. Аз този уикенд съм на олимпиада по история и география.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
според моите изчисления май че имам 81 точки и няма да се класирам по БЕЛ
всички квестори и учители да се ебат в гъзааааа54 точки по математика...бахти излагацията
![]()
![]()
![]()
Бях на изпитите.По български беше лесен и съм сигурна,че ще имам над петица,обаче по математика се изложих.А къде можем да си пповерим резултатите освен в учулище?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз имам 90 точки по български и 30 по математика![]()
ноооо важното е , че по български се класирам и съм страшно happyyyyy
![]()
аз пък сега, скоро, ходих на втори кръг щото нали се класирах и съм изкарала 78 точки...не е най-добре, но все пак имам най-много точки от цялото даскало, а за града не знам![]()
И аз ходих , но не си знам още резултатитеА колко ти трябват за да се класираш на последния ???
![]()
Ми мисля, че пак 90 точки ще са необходими за преминаване към националния кръг!Първоначално написано от d0mat4et0
![]()