- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с прекалено голям член-помогнете
Брейй...колко потайно...Айде казвай,споделяй ,кво си пазиш в тайна вълшебните упражнения...![]()
Ами аз бях писала за тях в друга темаПървоначално написано от sex_igra4ka
Копирам директно, от това което бях написала.
Упражненияте представляват контракции на вагината. Мисля, че само момиче може да рабере правиш контракции все едно се сдържаш когато ти се пишка.
Стегнете мускулите,Пребройте до 5,Отпуснете мускулите,Повторете упражнението 10 пъти.
Когато мускулите заякнат, можете да увеличите дължината и честотата на упражненията – до 8-10 пъти на ден. Можете да опитате упражненията по време на секс – партньорът Ви ще бъде приятно изненадан.
Ааааа,това ли бе,да де да-това е ясно,то то доколкото знам е с обратна цел-стегнатост.
Ама си права ,че мн им е кеф,макар че не знаят точно какво става,ама усещат повече кеф...яко!
Да,де то е за стяганеПървоначално написано от sex_igra4ka
![]()
ам будала с будалата ти, вкарай си го, докато не го надървил нацяло, после да става каквото става - то не става само с ядене, иска и Акъл![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ae,шматурник,докато не го е надървил нацяло???-как да си вкарам нещо голямо,при това недостатъчно твърдо-тва па ми се вижда еба си абсурда!Първоначално написано от lwsu
И аз ги правих преди време, ама вече не, защото от тях определено става по-болезнено. Не зная-чувствителна ли съм, тясна ли съм, той ли е голям. База за сравнение нямам. но фактът си е факт. Повчето ми актове са невероятно болезнени и то не само в началото. Така съм го стреснала милия, че дори да направя някоя гримаса на удоволствие той пак си мисли, че ме боли. След като той се оплаква, че го стягам....И все пак съм забелязала, че ако правим секс по-често, болката е по-малко. за нещастие(а може би и за щастие, защото положително след 2-3 месеца ще ми писне) не павим секс толкова често. И всеки път е все едно ми е първи-по болка, по трудно проникване, по чувството на запълване на вагината. Имам чувството че всеки път губя девствеността си. гинеколожката не ми казва колко съм тясна или не, но е факт, че когато бях девствена и ме преглеждаха през ануса с оня дълъг фалосоподобен инструмент, ме боля по-малко, отколкото вагиналните прегледи после пак със същия уред......Първоначално написано от the_hottie
е хубава работа - да имаш голям пакет, пък да не влиза никъде...
в какви пози сте пробвали?
Смисъл може да си доста тясна за него, но все пак и позите имат значение...
Може да се снабдите с доста лубрикант ... доста възбуда, за да се разшириш на макс...
и пробвайте някоя където ще е по лесно вкарването - ти да си отгоре... или задна .. или някое дет да са ти разтворени повече краката... а преди тфа може и с пръстчета... колкото да се доотпусне (по възможност и разшири) вагината...
И късмет...
(много ли ще съм нахална да споделиш приблизителни размери)
[quote="krem4et0"]И аз ги правих преди време, ама вече не, защото от тях определено става по-болезнено. Не зная-чувствителна ли съм, тясна ли съм, той ли е голям. База за сравнение нямам. но фактът си е факт. Повчето ми актове са невероятно болезнени и то не само в началото. Така съм го стреснала милия, че дори да направя някоя гримаса на удоволствие той пак си мисли, че ме боли. След като той се оплаква, че го стягам....И все пак съм забелязала, че ако правим секс по-често, болката е по-малко. за нещастие(а може би и за щастие, защото положително след 2-3 месеца ще ми писне) не павим секс толкова често. И всеки път е все едно ми е първи-по болка, по трудно проникване, по чувството на запълване на вагината. Имам чувството че всеки път губя девствеността си. гинеколожката не ми казва колко съм тясна или не, но е факт, че когато бях девствена и ме преглеждаха през ануса с оня дълъг фалосоподобен инструмент, ме боля по-малко, отколкото вагиналнитеПървоначално написано от the_hottie
уууа това си е сериозно. Аз не знам къде се бутам въобще. Не съм чувала досега момиче да я боли така. Ти дали си го обсъждала с гинеколкожката и дали е дала обяснение на това?
Абе т'ва не е като да вкараш карфица в копа сено. Още повече когато говорим за първи опити, ако момичето е много тясно, а момчето прекалено широк, можем да го сравним с това да се опитате да си вкарате телефона в USB-то
Май всички я игнорирате тая подробност и си тъпчете на лубриканти, липса на възбуда и т.н. Дори и да успее да влезнете мислите ли, че няма да я боли?
A, ako i toi znae kak?Първоначално написано от the_hottie
Eating isn't cheating - Arnold
ами, не е абсурд, ако пък не можеш да се го вкараш докато не му е твърд използвай лубрикант и ще влезе, докато се надървя в тебе ще е много по приемливо и няма да те боли - сигурен съм!Първоначално написано от sex_igra4ka
пак ли не разбра кво ти казвам?![]()
Do you speak Salsa? .......
Всъщност не съм говорила с нея-все пак тя е в София и си говорим по друг повод(кистата). А с тукашния гинеколог съм споделяла и той пита нормалните неща-кървя ли, всеки път ли ме боли, голям ли му е. Просто ме посъветва гаджето ми да е внимателно и да ползваме лубрикант.....Каква друго да каже? И имай предвид, че аз няма и да раждам по естествен път...Дано от възрастта малко да се пооправят нещата.уууа това си е сериозно. Аз не знам къде се бутам въобще. Не съм чувала досега момиче да я боли така. Ти дали си го обсъждала с гинеколкожката и дали е дала обяснение на това?
Имала съм подобна случка и добре че в кутииката SPORTEX имаше лубрикант и стана работата със задружни усилия.Не мога обаче да отрека че си беше болезнено,но като цяло си струваше.
lwsu,разбирам те ,но просто наистина ми се струва странно,дори да го пипам докато не е яко твърд-досега не ми се е случвало...Винаги докато стигна до него и вече е дърво.
Значи 2 в едно нови работи да пробвам-да си вкарам не напулно твърд член(1),който е по-голям от всичко,което съм виждала(2).
Ами да ви кажа следващият път като си легнем-я утре,я вдругиден,я в неделя,ще се опитам да ви обясня колко му е,но пак казвам,че колкото и да му е-ако за някои е ок,за мен просто явно не е.
А иначе явно като цяло си му е огромен,защото приятелите му се бъзикат на тази тема,а той мн я мрази и не се къпе с др.момчета след тренировак,миличкия.![]()
Няколко пъти ми се случвало...След обилна порция френска-той на мене и аз на него-работата стана.И все пак не е зле поне според мене да е едричък...Малко лакомийка ....
Имам го и аз тоя проблем малко с моята приятелка, но той е само в началото после всичко е ок.... Аз си я отворих и от тогава се опитвам да я разширя .. ама уви не става лесно другото е и че е проблем че като се задържи акта по дългичко и се получават проблеми и при 2ма ни щото почват протърквания и такива. Иначе ние се справяме с проблема с малко по дълга любовна игра и малко орална любови от 2мата за да се отпусне повече и увлажни повечко ... но си го имаме от време на време проблема де
и все пак се свиква и ти ще му свикнеш и той ше свикне как да го прави ...
Аз го правя ако видим че се получава така при нас на малки и леки тласъци така че да не боли а да е приятно![]()
Проблемът е в твоя Windows, аз със Linux проблеми нямам!
Em..da ama az ne sam spala s nego tai 4e..vse edno ne sam popadala![]()
Виж нищо лично, ама... не мога вече!Първоначално написано от krem4et0
Ти за дискретност не си ли чувала?
Защо пред целия форум разправяш за въпросната киста по дяволите? Не те ли е срам или не ти ли е неудобно? Стига вече...
Като някоя баба пенсионерка, дето говори само за болести си станала.. Всеки си има косури, ама не всеки ги казва нали...
Айде стегни се малко.
(не се заяждам нито споря.. съвсем човешки ти го казвам за добро).
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
dobre de kolko my e debel 4e nestava i az sam bila s golqm i debel ama see poly4avalo nz kak moje nqkoi ot tyk dati pomogne
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
mi kato ne mojete da si go izpolzvate vzemete si go odrejete golemi sa vi drug pat kompleksite sa vi golemi xax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe sa6e mozakati mi6 ma6 e voni na fekalii
Ами все питате колко голям и все отговарям- прекалено за мен,но ако трябва да опиша някак си-не знам ,де,ама например като го хвана не си стигам пръстите -в смисъл нали разбирате-палецът и средния ми не мога да ги срещна и то с бая...То зависи и от ръката ми,де,ама примерно доста трябва да си отворя устата ,за да му го лапам и то само главичката му ми се побира...е,то и това зависи от устата де,ама..не знам как по др начин да обясня.
Но както и да е, явно темата би била полезна само на мен,не виждам друг да има такъв проблем,защото за съжаление ние се отлюбихме с това момче-снощи се отебахме...Така че,търся си някой за секс(без обвързване ) с не много голям член![]()
![]()
Добре де. Айде нещо позитивно-купих си рокля за бала!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()