- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с прекалено голям член-помогнете
Лол... аз те мислех да по-голяма от мен, пък то обратното![]()
Какъв цвят и опиши я :> :>
По темата:
Коолкото и да е голям винаги има начин, пози, лубриканти, възбуда, тактика, техника... все ще стане. И най-вече - да няма спек.. както в случая, че чак си пуснала тема..
Личи си колко добър любовник е тоя... щом живее с това негово нещо и още не може да се научи как да ебе с него.. пф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Я напиши в гугъла Blackzilla и дай да ти търси само картинки. Би трябвало да ти намери един негър с много голям и дебел хуй, та чрез този хуй можеш да визуализираш "огромния" член на твоя приятел (по-голям, по-малък, или равен на хуя на Блекзила), като толкова те затруднява да го опишеш по друг начин...Първоначално написано от sex_igra4ka
![]()
Левски шампион але але!
em tq sa kazva 4e sa se otlubili na4i she diri po maluk ili gresha ?![]()
nesavmestimi ste!![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
УаУ! Какво брилянтно заключение! Пък ние се чудим какво е...Първоначално написано от marina star
![]()
Заключвайте темата, проблема е решен!![]()
Не се сдържах, ама ако така си решаваш проблемите... въй, въй, въй:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
За абсолвентския бал. Ами до коляното, 3 лилави нюанса, абе сладурска е и става за носене и после.....Първоначално написано от Make_Me_Laugh
И да не е офтопик-винаги има начин. Влагалищшето е разтегливо понятие.
Е защо си мислиш,че сме се отебали,щото не сме успели да се наебем.Поради др причина е-тохй се напи преди 2 вечери и се оказа,че е абсолютен детски гъз и тва е.Просто споделям,че темата вече не е актуална,защото не мисля да си лягам с него.А пък и ние не сме били гаджета или нещо подобно.Просто за авантюра не сте ли чували,бе,хора...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
както и да е,тук всеки е с мнение и пак казвам,темата е неактуална-не е необходимо сега пък всеки да започне да отговаря на този пост.
da be ti angajira 2000 4oveka ma to ne e ni6to seriozno nalinie s nego ne sme hodili prosto taka ... a i kak mojete da kajete "nqma na4in da ne stane" q vie si zavrete topka za tenis v ..... i togava kajete 4e nqma na4in vie go izkarahte ebi mu maikata sus zor vsi4ko stava .... da ma drug put
![]()
Имам подобен проблем със сегашния ми приятел.И аз чакам за съвети.
Believe in yourself.
Когато има голям мерак, няма прекалено голям ...![]()
Лека полека бе маце, те и децата като излизат не им е лесно ама го правят
И на мен ми се случи веднъж да не мога да проникна(не че ми е голям) и не успяхме да свършим нищо първия път. На втория подходих по-нежно, по-бавно и с малко френски. Трябва да се отпуснеш напълно и той да помогне малко, не само да ръгаПовярвай ми не е невъзможно и дори няма да ти трябват овлажнители
![]()
аз съм насреща !Първоначално написано от sex_igra4ka
пишката ми е нормална ахахахахахахахах
![]()
по темата ебахти на този ако му е колкото на блакзила е доста саднат![]()