.

Виж резултатите на анкетата: Случвало ли ви се е да попаднете на прекалено голям?

Гласували
85. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,няма прекалено големи

17 20,00%
  • Не,слава богу

24 28,24%
  • Да,но с упоритост стана

31 36,47%
  • Да,така и не се оправихме

13 15,29%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Лол... аз те мислех да по-голяма от мен, пък то обратното
    Какъв цвят и опиши я :> :>

По темата:
    Коолкото и да е голям винаги има начин, пози, лубриканти, възбуда, тактика, техника... все ще стане. И най-вече - да няма спек.. както в случая, че чак си пуснала тема..
    Личи си колко добър любовник е тоя... щом живее с това негово нещо и още не може да се научи как да ебе с него.. пф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ами все питате колко голям и все отговарям- прекалено за мен,но ако трябва да опиша някак си-не знам ,де,ама например като го хвана не си стигам пръстите -в смисъл нали разбирате-палецът и средния ми не мога да ги срещна и то с бая...То зависи и от ръката ми,де,ама примерно доста трябва да си отворя устата ,за да му го лапам и то само главичката му ми се побира...е,то и това зависи от устата де,ама..не знам как по др начин да обясня.

Но както и да е, явно темата би била полезна само на мен,не виждам друг да има такъв проблем,защото за съжаление ние се отлюбихме с това момче-снощи се отебахме...Така че,търся си някой за секс(без обвързване ) с не много голям член
    Я напиши в гугъла Blackzilla и дай да ти търси само картинки. Би трябвало да ти намери един негър с много голям и дебел хуй, та чрез този хуй можеш да визуализираш "огромния" член на твоя приятел (по-голям, по-малък, или равен на хуя на Блекзила), като толкова те затруднява да го опишеш по друг начин...
    Левски шампион але але!

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    em tq sa kazva 4e sa se otlubili na4i she diri po maluk ili gresha ?

Супер фен
    nesavmestimi ste!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    nesavmestimi ste!
    УаУ! Какво брилянтно заключение! Пък ние се чудим какво е...
    Заключвайте темата, проблема е решен!

Не се сдържах, ама ако така си решаваш проблемите... въй, въй, въй :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Лол... аз те мислех да по-голяма от мен, пък то обратното
    Какъв цвят и опиши я :> :>

По темата:
    Коолкото и да е голям винаги има начин, пози, лубриканти, възбуда, тактика, техника... все ще стане. И най-вече - да няма спек.. както в случая, че чак си пуснала тема..
    Личи си колко добър любовник е тоя... щом живее с това негово нещо и още не може да се научи как да ебе с него.. пф
    За абсолвентския бал. Ами до коляното, 3 лилави нюанса, абе сладурска е и става за носене и после.....

И да не е офтопик-винаги има начин. Влагалищшето е разтегливо понятие.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh

Не се сдържах, ама ако така си решаваш проблемите... въй, въй, въй :P
    Е защо си мислиш,че сме се отебали,щото не сме успели да се наебем.Поради др причина е-тохй се напи преди 2 вечери и се оказа,че е абсолютен детски гъз и тва е.Просто споделям,че темата вече не е актуална,защото не мисля да си лягам с него.А пък и ние не сме били гаджета или нещо подобно.Просто за авантюра не сте ли чували,бе,хора...

както и да е,тук всеки е с мнение и пак казвам,темата е неактуална-не е необходимо сега пък всеки да започне да отговаря на този пост.
    [img] [/img]

da be ti angajira 2000 4oveka ma to ne e ni6to seriozno nali nie s nego ne sme hodili prosto taka ... a i kak mojete da kajete "nqma na4in da ne stane" q vie si zavrete topka za tenis v ..... i togava kajete 4e nqma na4in vie go izkarahte ebi mu maikata sus zor vsi4ko stava .... da ma drug put

Голям фен Аватара на dami666
    Имам подобен проблем със сегашния ми приятел.И аз чакам за съвети.
    Believe in yourself.

Град
    Golden sands
    Когато има голям мерак, няма прекалено голям ...

Лека полека бе маце, те и децата като излизат не им е лесно ама го правят
    И на мен ми се случи веднъж да не мога да проникна(не че ми е голям) и не успяхме да свършим нищо първия път. На втория подходих по-нежно, по-бавно и с малко френски. Трябва да се отпуснеш напълно и той да помогне малко, не само да ръга Повярвай ми не е невъзможно и дори няма да ти трябват овлажнители

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ами все питате колко голям и все отговарям- прекалено за мен,но ако трябва да опиша някак си-не знам ,де,ама например като го хвана не си стигам пръстите -в смисъл нали разбирате-палецът и средния ми не мога да ги срещна и то с бая...То зависи и от ръката ми,де,ама примерно доста трябва да си отворя устата ,за да му го лапам и то само главичката му ми се побира...е,то и това зависи от устата де,ама..не знам как по др начин да обясня.

Но както и да е, явно темата би била полезна само на мен,не виждам друг да има такъв проблем,защото за съжаление ние се отлюбихме с това момче-снощи се отебахме...Така че,търся си някой за секс(без обвързване ) с не много голям член
    аз съм насреща ! пишката ми е нормална ахахахахахахахах
    по темата ебахти на този ако му е колкото на блакзила е доста саднат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си