- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баба ми не е добре...
Таа...Както виждате,става въпрос за баба ми.Още от малка не я тача много..Когато слизах на долния етаж,където живее тя,не дишах,защото миризмата не е много приятна.Като бях на 6 се чуваше как крещи на дядо ми и го налага с нещо (беше обувка).На неговото погребение тя беше много "тъжна",но на вечерта започна да се хили като откачена,разправя вицове и т.н.Веднъж намерих голям гаден зелен нокът в нейния щирник и оттотава не ям нищо нейно.Но това не е най-важното.Абсолютно винаги,без никакви изключения,когато нашите са скарани или има някакви проблеми,тя е ДОВОЛНА.А когато ние сме си добре,тя е намусена.Ето примери-нашите са скарани от 1 седмица.Преди да тръгна на състезание по джудо,тя отваря прозореца,ама с такава щастлива усмивка,че направо ми се доповръща.И започва да ме разпитва:с какво ще ходим,в колко ще тръгваме и т.н.И накрая вика:"Ами майка ти и баща ти какво правят,добре ли са?"Като се има впредвид,че всичко,което става горе,се чува долу и тя знае всичко до най-малката подробност..А когато нашите се върнаха от Италия,баба щеше да умре от яд защо са извикали другата ми баба (тя е най-готината баба на света
),ами ние щяхме иначе да умрем от глад..(на 12 съм и ме няма много в готвенето,а брат ми-...
)И нещо по-скорошно:купихме си апартамент в друг град,но не казахме на нея (по споменати горе причини
).Брат ми обаче се изпусна къде ще живее като отиде в университет.Оттогава баба ми постоянно подпитва ту мен,ту него...Не може ли да пита направо тати или мама,ама не..От тати я е страх и само му се подмазва и мрази мама,но те винаги са и помагали,когато е трябвало,защото не са като нея.
Дотук нямах въпрос,но предполагам,сте се досетили,че той е:"Какво да я правя?"
*извинявайте,че не е хронологично,почти няма смисъл и въпросът е тъп,ама ми хрумна да ви питам.
Еми заведи я на 4ти километър,там ще се погрижат за нея
ПС. От ЕГН-то ще е
The Spark
Добра идея...Първоначално написано от 5StaR
![]()
+1![]()
yyyyyyyyjjjjjjjjjaaaaaaaaaasssssssss!!!!!!!! xaxaxa obiite q i q f1rlete na boklyka![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
az IaM dR ideQ doKaTo MojeTe OshtE da dIshaTe I da MurDate BqgaItE!!!!!![]()
![]()
napral tfa beshe pokurtitelno za nokata
![]()
без ПОДПИС ... xD
Първоначално написано от _SilveR_MooN_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами , не и говори , не и обръщай внимание , изолирайте я...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз това правя,ама тя не се усеща...Първоначално написано от "Jeuelle
![]()
+1Първоначално написано от 5StaR
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Моята е същата. Прибирам се пеша, тя казва, че са ме докарали с кола.Първоначално написано от Iria
Изведнъж влиза в стаята ми и почва да крещи колко съм разглезена.
Измисля истории за "любовниците на майка ми." (да отбележа: тя няма такива)
Баща ми работи в друг град и тя му говори всички тея измишльотини...
Преди време беше измислила, че с една приятелка сме се натискали на леглото а сестра ни ни е пазила на вратата... ТОГАВА БЯХ 6 КЛАС!![]()
Веднъж се обиди на мама защото била танцувала на Нова година![]()
Сега и слагахме нова пералня и...не можете да си представите каква мизерия... (живеем на различни етажи)
добре че моята не живее в нас или близко до нас щото сигурно ще полудея, и моята е супер гадна, идва ми да я удуша![]()
Първоначално написано от _SilveR_MooN_
![]()
![]()
OMGGGGGGGGG
Ти ме разби просто. И аз много не се спогаждам с едната си баба, много тихо мълком обича да манипулира нащата и винаги разпитва мен или брат ми за квото я интересува, а другата е пълна противоположност...отлконих се от темата...игнорирай я, дръж се все едно не съществува, като те пита нещо, се прави, че не си чула...аз така правя и тя напоследък ми вика, че съм станала много мълчалива, ама тя кат почне и аз гледам да се изнеса...за мое щастие не живея под един покрив с нея и няма опасност ако изляза от стаята да почне да ми се рови из нещата, щот нямам нищо при нея
![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
+1Първоначално написано от 5StaR
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
лелее гръмни я тая !!Първоначално написано от inSane_baby
![]()
трябвало е да кажеш,че сте били три,а не само две,които се натискатПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Не й обръщай внимание,трудно е,но няма как.
И аз съм в подобна ситуация....
На мен баба ми ми вика само защото съм използвала два ножа докато съм готвила....
луда работа....
;]
евалатаПървоначално написано от 5StaR
![]()
по темата ако твоята баба е луда то мойта не е за 4ти ми и аз нз..
така че![]()
Обичкам си бабитеее!Моите са най-добритеее!
![]()
И ми е мн гадно заради едната която почина!
![]()
Ужасно много ми липсва!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P