- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Proxy, Прокси ми трябва и то спешно
Такам... спестявам си историята и направо на въпроса -
Дайте ми някое свястно прокси за да мога да влизам в редица сайтове които с ми блокнати, в това число замунда и арена.
Proxy.animes-bg.com Не поддържа замунда така че въобще не ми го предлагайте.
Hateadmin също го знам така че и тва отпада от списъка.
Jap/Jon Do го имам на компа, не ми го предлагайте, вече го имам.
There is no point to fear the yesterday,
There is no point to hope for tomorrow,
There is point to live for the moment
Инсталирай си Tor. Хем е по-сигурно хем и никога няма да ти се налага да търсиш работещи проксита. Лошото е че понякога работи доста бавно.
Хубаво, свалих си го, ама нещо не мога да се ориентирам как да го ползвам. Можеш ли да ми обясниш?![]()
Айде кажете още някое...
Освен програми търся и качествено Browser защото ми се налага да ползвам и други компютри освен личния.
Oh... Евала... най-накрая намерих едно което ми върши ПРЕКРАСНА работа...
http://www.freeproxysite.com/go.php?id=4541
Ето това е![]()
Лесно еОт сайта на Тор сваляш Видалия Бъндъл стабилната версия. Тя се състои от самия Тор, който се държи като сокс прокси, Привокси това е ХТТП прокси, което преправя най-общо заявките на твоя браузър от ХТТП към СОКС за да може те да влязат в Тор мрежата и Видалия, която е програмка за настройка на самия тор.
Тор-а слуша на локалхост порт 9050 за СОКС
Привокси слуша на локалхост порт 8118 за ХТТП, ХТТПС
И на Интернет Експлорър и на Огнен Лиско има настройки за прокси-та. Намираш ги по опциите на браузъра и сетваш за ХТТП, ХТТПС --> Привокси с този адрес-а и порт-а и за СОКС самия Тор с адрес-а и порт-а който съм ти казал.
На самия сайт на Тор-а има подробно вики с указания за всичко свързано с настройка и анонимност
Сори за термините на кирилица, но сайта се прави на умен и мрънка че не мога да пускам линкове ... Ако някой не разбере нещо не съм виновен![]()
Tor Rulz