- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ах този маникюр...
Здравейте. Ноктите ми се цепят и чупят мн лесно и немога да се задържа с дълъг маникюр. Съученички ми препоръчаха да си ги мажа с йод и въпроса ми е колко пъти дневно/седмично да се мажа с йод и в какъв период от време да го правя? Да прав ли паузи или да се мажа, докато ми свърши шишенцето?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз мойте нокти си ги мажа с едно масло на Орифлейм(Nail & Culticle Repair пише на шишенцето)и съм доволнаАма с йод не съм пробвала
![]()
Listen To Your Heart!
Аз за йод не съм чувала. Знам, че е полезно с олио или зехтин, мажеш и стоиш 30 мин поне, защото ноктите много се изсушават от лакочистителя. А аз си купих едно масло за нокти на орифлейм и съм доволна.
Mi az imam dulug manikur bez da polagam griji za da gi pravq po-tvurdi.Spored men nedei s iod,za6toto moje da pojulteqt.Po-dobre si kupi nqkakav zazdravitel na Avon,Orifleim ili Perfect.
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Perfect 5 in 1 май беше
мерси мн за постовете и съветите дотук.
очаквам още мнения
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
na Avon zastarvitelite ne pomagat.. pone na men am ot ioda pojaltqvat noktite dosta ako ne ti pre4i moje6 da i maje6 1 ili 2 pati dnevno az sega sam s perfekt 5 v 1 4ee v tva mi e poslednata nadejda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на мен ми пожълтяват, но след като се изкъпя ми ставата пак белички.Първоначално написано от GaBiIi__
Ти за временно пожълтяване ли говориш или за някво хронично оцветяване на ноктите?
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Купи си един лимон.Разрежи го на две.
И си напъхай пръстите в половинките от лимона и така постой
известно време.От това ноктите заздравяват.
Ако ли не ти действа, ако мога така да се изразя, си
купи си витамини на Мерц, около 25 лева мисля, че бяха.![]()
Продават ги в аптеките.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Оф купи си един хубав заздравител, като почнете и вие с някви бабини простотии да се мажете напраоо.. Те хората са направили 100 вида лакове, вие с йод ще те мажете...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
А мислиш ли ,че не сме ги ползвали заздравителите?! Нищо не става ... боклуци са .. само дето си хабиме парите.. :///Първоначално написано от punkrock
Предварително се извинявам за рекламирането на друг форум ,но явно половината гугъл го нямат за нищо ... !!!
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2505
ами фактът че пиша именно тук може би означава, че искам съветите на хора, които що-годе познавам, макар и по интернет. Смятам, че тук ако попитам, а не се ровя във гугъла, ще получа мнго по-качествени и изпитани съвети. А за форума на тялото - дори не знаех, че съществува. А за гъгъл не бах чувала.Първоначално написано от _siNNer_
мерси за съвета за заздравителите. Честно казано и аз съм на същото мнение.
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
този е много добър !!! много твърди ми прави ноктите и си задържам маникюра преди ми се цепеха гадно и пожълтяваха .. а сега е съвсем различно !Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
mm kakto kazax i az sega sam s perf 5 v 1 noo tva e 4e moite sa tvardi g/d i ne iskam po tvardi amii te sa suxi i se cepqtt![]()
Чувала съм за мазило на Икаров за нокти и стимулиране на разтежа им
не съм го ползвала така че не мога да кажа действа ли
mm efekta pri men be6e po4ti nulevПървоначално написано от cinderellaa
haber si nqmam no kakto kazvat ot ioda moje da pojuteqt no puk na miakma mi 6oto tq ima hubav manikur ot prekalenoto izpolzvane na lakk kogato noktite sa bez lak po4vat da stavat julti taka 4e po poeka s laka![]()
Аз имам същия проблем-имам мания да се клепам с по-необичайни цветове лак като бебешко син ,сигнално зелен (като на чистачите),сигнално розов (пак като на чистачите) , оранжев , жълт (Сигнален) , сребрист като но Jennifer Lopez в клипа Hold it dont drop it , лилаво и тези цветове ги сменям през 2 дена и сега съм без лак...ноктите ми са ужасниПървоначално написано от F@ntom4e
Можеш да пробваш с на Perfect-Nail Beauty Oil
Е то през два дни да се лакираш...Сменяй лака през 3-4 дни,това през 2 дни да си тормозиш ноктите,каквото и да им слагаш едва ли ще има дълготраен ефект.Полагай повече грижи за тях,лично аз също ползва заздравителя на Perfect и съм доволна.
Под лака слагайте заздравител и няма да ви се изтощават ноктите!
Първоначално написано от Undying
Еми наистина трябва нещо да им слагам.Колкото до 2та дни просто няма какво да направя...имам толкова много цветове , лакове за рисуване и шаблончета че не ме сдържа дълго време да съм с един и същ![]()
мажи ги с зехтин .. тоя йод само ще ти пожълти ноктитеили зимай мерц или ревалит