- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Литературно четене с Мартин Карбовски
Екс, много добро сравнение - Оскар Уайлд и Мартин Карбовски.. отлично просто...
РаВр, това е свободно пространство, където всеки може да си изкаже мнението. Приеми, че то може да е и положително, и отрицателно. Като настоящ "зелен" и бъдещ "зрял драскач" би трябвало да го знаеш...
Oтрицателното мнение е само,когато знаеш защо е такова и знаеш срещу какво нехаеш.Като не си запознават с нещо/някой не си позволяваш да даваш мнение-нито положително,нито отрицателно.Иначе ставаш за смях..
Само някой,който е прочел Мартин Карбовски със силните и слабите му писания,може да даде оценка на творчеството му..да каже , дали е жалък или гениален..а ти не си този някой,както сам каза,така че си замълчи.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не обичам хората да ми казват какво да правя.. уви няма да престана да ти пиша в темата
Въобще не съм му коментирал "творчеството" или там както му го наричате светото писание.. Споменах за МЕДИЙНИТЕ МУ ИЗЯВИ. Купи си очилца и тогава хапи, куче.....
Пак казвам, Оскар Уайлд и Мартин Карбовски са две различни субстанции..
хубаво, аз казах какво ми е мнението за него от МЕДИЯТА. Вие твърдите, че в "творчеството" си е един, пък в журналистиката друг.. не ми е много ясно как става това... явно страда от раздвоение на личността.. и все пак ще приема думите ви за константна истина..
Ще ми правиш напук,а? Лошо момчеПървоначално написано от bboy_bunker
!
Пука ми на краката..
"И добрите помисли
на мишките и хората
пораждат често
само теглила и горести"
О,драги ми,непросветени,народе..
Такива като теб изгориха Джордано Бруно,защото бяха твърде възвишани за да прозреят гениалността му,ако въобще знаеш кой е той..
Dwight D. Eisenhower
хаха.. знам кой е тойНе ме подценявай, защото на обща култура мога да те съсипя, бъди сигурна
И не видях връзката... което е най-важното
п.п. изгорили са го точно защото са прозрели гениалността му..![]()
![]()
![]()
Такам,че си спестя коментара и за това ,че на обща култура можеш да ме съсипеш..но дори и да си силен в нея,явно ти куца логиката ,щом не можеш да усетиш в каква връзка го казах..
А именно..
Мартин Карбовски е прототип на Джордано Бруно..
По същия по който ти плюеш Мартин Карбовски,по същият начин и те са плюли и изгорили жив Джордано Бруно..Гениалните хора никога не се радват на обществено одобрение,по времето по което живеят,защото никой не обича авторитети.
Обаче интелигентните хора им се възхищават и уважават труда им,а глупаците само злобеят,защото не могат да разберат писанията/делата им.
Отечествен фронт/Всяка неделя изобщо не изчерпват работата на Мартин Карбовски и са абсолютно недостатъчни, за да се добие представа за личността му и дали е псевдо-патриот,както ти го нарече в първата страница..
Но не ми се спори с теб,искрено се надявам,дори и да си останеш толкова ограничен,поне да не парадираш с това..
Dwight D. Eisenhower
Сега какво излиза? Че който не се кланя на Карбовски едва ли не е малоумник, така ли?![]()
Левски шампион але але!
Карбовски е прекалено субективен в някой отношения,но е добър журналист
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Още едно сравнение тип "муха и космос" ...Първоначално написано от RAWRRR
Прототип, за твое сведени,е означава първообраз. В момента изплю най-безсмисленото изречение.. не че нямаш още такива, веднага мога да ти ги посоча
Аз не плюя по гениални и интелигентни хора и "такива като мен" никога няма да изгорят никого, а точно обратното. Ако твоят айдъл () е интелигентен и гениален - това ще си личи не само в публицистиката му, но и в останалите му изяви, във ВСИЧКО, което сътвори... но изглежда не е така
Айде бягай с твоите "драскачи" и се кланяй на портрета на "ГЕНИАЛНИЯТ"
.....
Между другото - докъде го докарахме, ебати, щом Карбовски може да е някакъв идол и едва ли не образец за журналистика.....![]()
Левски шампион але але!
Не че нещо,ама ми стана любопитно,кои са вашите айдъли,като сте толкова извисени и критични?(Въпросът е към анаболният мъж и към гетто хейтъра ахаха)
Dwight D. Eisenhower
нещо ви е лошо![]()
Аз айдъли нямам. Да се възхищавам на някого - да, но чак да го боготворя и да обяснявам колко е велик и гениален - не![]()
Изброй няколко де,на които се възхищаваш ..
Dwight D. Eisenhower
А моя идол е Ерата Конан! Галин Калчев - Релефа! Истинска мощ! Българският 50 КЕНТ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
Както и да е
Няма да се занимавам с теб,даже и за наредби не ставаш,а и на теб едва ли ти трябва да се занимаваш с плебеи като нас
Модераторите могат да заключват темата,хората,които трябваше да видят темата,ми писаха,че са я видяли и ще дойдат,другите можете да дръпнете още една игра на Контръ страйк и да се правите на мъже по форумите,докато ние се забавляваме навън.
Dwight D. Eisenhower
По желание на авторката темата спира дотук.
bboy_bunker, нещо напоследък много заядлив си станал. Укроти малко желанието за сплетни.