.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за секса на първа среща?

Гласували
83. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Супер

45 54,22%
  • Тъпо

38 45,78%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ами редовният отговор : ЗАВИСИ
    Може да се получи супер (ако мн те кефи човекът и си паснете в леглото и той се окаже свестен,абе трябва усет да има за болкуците) или може да се получи супер тъпо (ако хич не си паснете в секса е било безсмислено,ако той е някъв идиот и на др ден всичко знаят,ако после не те остави на мира и не иска да разбере,че ебило само една авантюра)

Аз съм го правила веднъж -един ДиДжей- мн ме кефеше и мн се кефех,че ме е забелязал сред всички и ми пускаше поздрави и после като се заговорихме и айдее -у тях-не беше лошо,ама след като го направихме,вече не ми изглеждаше толкова интересен.
    Да , но ако секса ви хареса може да се повтори един път...2 пъти... и тей....
    Fitness Forever

Повече от фен
    TIMEX, ем,да бе,ама то цаката е като си е за една нощ,да си е за една нощ,без да се впускаш в увлечение или повторение-тва е сладкото...

Blue_Mushroom,еба си яката снимка на подписа !!!!
    [img] [/img]

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Пфф, един път бях решила да правя секс за една вечер, пича се оказа девствен и толкова шашнат, че не му стана Може и да пробвам пак някой ден, но надали ще е скоро.

Времее да се обединим!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ТЪПООО

Re: Среща...и веднага секс

Цитирай Първоначално написано от hiro
    Какво мислите за секса на първа среща?
    Познавам хора които не се познаваха писаха си по скаип и след няколко месеца среща и секс и след това момчето изостави и нагруби момичето за това съм против!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Повечето тук отговарят ,само от това което са гледали по филмите ...... А на 100 - 1 му се е случвало ....

Да,бе,да..сякаш е толкова трудно да се случи,на мен ми се е случвало 4 пъти за 1 година полов живот.

Ако трябва да отговоря на анкетата,ще кажа-нито едното от двете.Нито е готино,нито е тъпо.
    Не е тъпо,защото има емоция,адреналин,любопитст вио,нарцисизъм..
    Не е готино,защото всичко това свършва за 1-2 часа,никога повече не се виждате,чувате и тн (това е някакво неписано правило-поне по собствения си опит съдя-че мъжете не харесват такива жени,за повече от тези 1-2 часа,защото се страхуват жените ще хлътнат,ще се влюбят и ще искат нещо по-сериозно)..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Ми случвало ми се е веднъж,мисля,че това е нещо което трябва да се изпита,заради адреналина и емоциите,които носи.Но в никакъв случай да не ти става навик,щото ако дойде момент,в който всичките ти връзки с противополжния пол се състоят само в секс за една вечер,вече не само,че я няма тръпката от изживяното,ами да не говорим и колко е рисковано като не познваш човека,болести и такива работи.За мнението на хората за теб,няма да говоря.Абе общо взето,ако много те кефи човека физически,и не искаш нищо друго освен секс,може да си го позволиш...ама за сега не мисля да го правя скоро пак

Цитирай Първоначално написано от alek200
    Аз съм против това, защото спред мен трябва първо да опознаеш човек и после да го вкараш в леголото
    + 1

Град
    В Небитието

здр

Аз съм ЗА,защото ако стане секса от раз,това значи ,че привличането е било ужасно силно и неустоимо.

Guest
    Seksa e samo kogato iska6 da ima6 deca a ne da go pravi6 postoqnno za zabavlenie ! V dne6no vreme seksa e na moda za6toto horata nqma kakvo da pravqt ! Viq si mislite 4e seksa e nai-vajen i nai dobroto use6tane e pri nego, ne e taka povqrvaite mi kogato se nau4ite na duhovno pre4istvane 6te ste mnogo po zadovoleni !

Еми тък въпроса е много спорен щот секс на първа среща може да правиш само с някое доста палаво момиче така да се каже а от факта че е палава сам треа да се сетиш че може да крие изненади значи...пази се сам за да те бази и господ.А ако е сериозно момичето няма да иска да се чукате на първа среща...сами правете изводите!

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Аз съм ЗА,защото ако стане секса от раз,това значи ,че привличането е било ужасно силно и неустоимо.
    хах искаш ли тогава да се срещнем някъде ?
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    В Небитието

Да съм казала ,че ме привличаш?

Да съм казала ,че ме привличаш?
    Затъпиха те като картоф ГАГАГАГА--->така се смея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си