- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Среща...и веднага секс
Да , но ако секса ви хареса може да се повтори един път...2 пъти... и тей....Първоначално написано от sex_igra4ka
![]()
Fitness Forever
Познавам хора които не се познаваха писаха си по скаип и след няколко месеца среща и секс и след това момчето изостави и нагруби момичето за това съм против!Първоначално написано от hiro
Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
Да,бе,да..сякаш е толкова трудно да се случи,на мен ми се е случвало 4 пъти за 1 година полов живот.
Ако трябва да отговоря на анкетата,ще кажа-нито едното от двете.Нито е готино,нито е тъпо.
Не е тъпо,защото има емоция,адреналин,любопитст вио,нарцисизъм..
Не е готино,защото всичко това свършва за 1-2 часа,никога повече не се виждате,чувате и тн (това е някакво неписано правило-поне по собствения си опит съдя-че мъжете не харесват такива жени,за повече от тези 1-2 часа,защото се страхуват жените ще хлътнат,ще се влюбят и ще искат нещо по-сериозно)..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ми случвало ми се е веднъж,мисля,че това е нещо което трябва да се изпита,заради адреналина и емоциите,които носи.Но в никакъв случай да не ти става навик,щото ако дойде момент,в който всичките ти връзки с противополжния пол се състоят само в секс за една вечер,вече не само,че я няма тръпката от изживяното,ами да не говорим и колко е рисковано като не познваш човека,болести и такива работи.За мнението на хората за теб,няма да говоря.Абе общо взето,ако много те кефи човека физически,и не искаш нищо друго освен секс,може да си го позволиш...ама за сега не мисля да го правя скоро пак![]()
Аз съм ЗА,защото ако стане секса от раз,това значи ,че привличането е било ужасно силно и неустоимо.
Seksa e samo kogato iska6 da ima6 deca a ne da go pravi6 postoqnno za zabavlenie ! V dne6no vreme seksa e na moda za6toto horata nqma kakvo da pravqt ! Viq si mislite 4e seksa e nai-vajen i nai dobroto use6tane e pri nego, ne e taka povqrvaite mi kogato se nau4ite na duhovno pre4istvane 6te ste mnogo po zadovoleni !
Еми тък въпроса е много спорен щот секс на първа среща може да правиш само с някое доста палаво момиче така да се каже а от факта че е палава сам треа да се сетиш че може да крие изненади значи...пази се сам за да те бази и господ.А ако е сериозно момичето няма да иска да се чукате на първа среща...сами правете изводите!
хах искаш ли тогава да се срещнем някъде ?Първоначално написано от Mona_90
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Първоначално написано от alek200
Да съм казала ,че ме привличаш?![]()
Първоначално написано от Mona_90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()