- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой, как целува, според зодията?
5StaR написа:
Е значи аз съм покорителя?
На коленеее!
И аз![]()
as pak nemislq 4e sam egocentrik...ne otkrih nito edna 4erta koqto da zavpada![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Луда раута.. и как го изичсли?..Първоначално написано от pitan4icata
На базата на средно аритметично на всяка буква от текста за зодията ли..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
i za moita zodiia e taka az sum devi4ka
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
az pa sum stesnitelnia :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
btw mnoo ne6ta sa verni ot tva
ебаси измамите
obedena sam 4e devata е един от най-добрите любовници!
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Оооо тотално грешиш.Първоначално написано от aanitogb
Имам не 1, а няколко доказателства. естесетвено няма да ги кажа и да говоря в интернет зад гърба на хората.
Девите не струват, не се залъгвай да опитваш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Добър вечер, аз съм бааааавничката Дева![]()
Баси колко е вярно!
А за човека с предния пост, мога да кажа, че е попаднал на някоя по-несигурна Дева. Аз като не съм сигурен дали човека отсреща наистина иска да ме целуне или, че наистина му харесва това което правя - не се справям добре със задачата сиСтига бе! Има момичета, дето ме търсят само за това.
![]()
и аз съм Дева![]()
ами това, което пише си я вярно, поне за моята зодия, и за тази на приятеля ми (овен)![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
az sam Oven i pove4eto ot ne6tata se pripokrivat!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Nali zatova sa devi.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Близнаци (Нетърпеливият):
Това, че за Близнаци понятията вярност и сериозност са отживелица, не бива да изненадва никого. Но въпреки това, на този знак всичко може да му бъде простено просто защото целува прекрасно. Най-лошото е, че и той е наясно, че притежава тази природна дарба. Обожава да се целува и го прави много забавно. Понякога обаче собственото му нетърпение е пречка за постигне на желания успех. Прекалено се вманиачава в търсене на различни позиции и съчиняване на нови техники. Това не му позволява да се отпусне достатъчно и партньорът му го забелязва. Долавя го, защото тогава Близнаци не целува достатъчно нежно и любовно. Тишината го безпокои и няма нищо странно по средата на целувката да направи някакъв коментар. Тази изявена склонност към експериментиране може да го превърне в същинско "смукало". Затова, ако държите любовникът ви да бъде Близнаци, вече знаете с какво ще се сблъскате. Но успеете ли да се преборите да бъде по-естествен и да не се напряга толкова, целувката може да бъде за милиони.
Evala! Az sum tochno takava![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
bojee..to izliza,4e pove4eto tyk sa vse devi
someone else...
Е няма кво да говорим .. ШефкатаПървоначално написано от Happy_Without_You
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
to i az ne vqrvam v tiq gluposti oba4e da vi kaja tuka pone za moqta zodiq tova koeto si pishe e vqrno(az sum kozirog,momche sym)...Prosto trqbva momi4eto sreshtu men da me e "okurajila" po nqkakuv nachin za da i pokaja kakvo moga... sled tova ve4e naistina e na kolene
![]()
аз пък сам лъвчеи мисля че повечето неща отговарят на истината
![]()
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
razglezenata![]()