- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой, как целува, според зодията?
Водолей (Неверникът): ama v jenski rod![]()
hm az sam rak i ot4asti e vqrno smisal ei taka prez denq si go cewuvam barzi4ko ama ve4erta ako sam piinala malko napraooo ne go ostavqm pak toi e veznii i taka hubavo mi ugajdaaaaa![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
аз съм козирог![]()
Рак (Инфантилният):
Стеснителни и нежни. Понякога дори вдетинени. Ракът не е най-подходящият партньор, ако търсиш необузданата страст, но със сигурност може да се превърне в любимата ти играчка, която толкова много мечтаеш да прегръщаш всяка нощ. Мъжете и жените Рак целуват дълбоко и продължително. Може да се случи и да те стреснат. Да те накарат да си помислиш, че никога няма да те оставят на мира, че ще умрат, ако ги оставиш. Ако става дума за личен избор, Ракът несъмнено би си избрал за партньор друг Рак. Искат да бъдат с някой, който да ги целува така, както те самите го правят: бавно, отмерено и професионално. Много пъти двойките Рак са оставали в историята с безкрайните си целувки. Ако си от тези, които мечтаят за класически сцени от киното, намери си един Рак, за да постигнеш най-дългата от целувките.
leleee tva e tolkova vqrno![]()
az pyk sym razglezenaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
естествено че съм шефката![]()
Let The BEAT Control Your Body
az sum ra4e i ne6to ne mi se haresa opisanieto na moqta zodiq,za6toto vuob6te ne e taka...no kato govorim za koziroga...prilqtelq mi e kozirog i tva spr vqrno za nego![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Ммм за овенчето и стрелчето са правилни неща
OnLy God CaN Judge Me !
Ми и аз съм от дръзките![]()
по-скоро съм дръзка. Много се гордея със зодията си
ама някои от тея характеристики не важат за мен
![]()
![]()
I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!
+1Първоначално написано от little_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az Sum tvorec v jenski rod :P:PПървоначално написано от gangstata
![]()
ОвеееенДръзкатаа
![]()
Според мен тва е измислица зависи от човека неможе някаква си зодия да определи какви са хората ако всичко това е вярно то всички хора със една и съща зодия ще бъдат еднакви.
Хи-хи аз съм рибка и почти всичко си е така,че обичаме да се целуваме.![]()
![]()
Spokoinata :P az vqrvam v zodii i li4no mn si xaresvam moita i naistina e vqrno tova koeto pi6e za men
кфи са тия глупости бе,тфа което се описва във зодията ми няма нищо общо със истината
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
dam za teleca ne syvpada syglasna sym!Първоначално написано от Rysa_Kykla
no vs dr e the best!
(dea pak moita zodiq ne e vqrna
)
iskam edno ra4e i edno oven4e ( ili ribka)![]()
Първоначално написано от Riot
az sam telec :P
Аз съм "бързата" ..Мисля че зодиите немогат да кажат всичко защото все пак сме савсем различни хора.. Затова пък на мен ми стига и това което е писано защото отговаря на моята целувка![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Лъв (Творецът)![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.