- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище без насилие
За такива изроди като от гифчето - бой с лопата по тях.
Насилието поражда насилие, ама тая животинка не може да се защити
maDamn
Нали точно това е казала, умнико. Насилието ражда само и единствено насилие.
За такива психопати - смъртни присъди.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всъщност призивът трябва да бъде за спиране на насилието без да се използват инструментите му....
Няма същество в природата,което да убива и изтезава за удоволствие.Това,което постна е противоестествено,не просто за човека,а за всяка форма на живот във вселената и въпреки,че съм съгласен,че непредизвиканото насилие е не по-малко лошо от предизвиканото,не разбирам какво друго очакваше,освен гневна реакция?
Отказвам да приема,че жестокостта е част от същността ми.Дори да се самозаблуждавам,ако се държа и действам така,сякаш тази моя страна не съществува,ще изживея живота си така както според мен трябва и ще съм го сторил не заради убеждения наложени от невежо общество,а заради собствената си преценка.Сам ще съм стигнал до отговорите,които всеки разсъждаващ търси и никой няма да може да ме убеди в противното.Бъди добър,живей и остави другите да живеят,обичай,създай живот.Друго за мен няма.Вероятно и аз тая в себе си жестокост и злоба,може би някой ден ще я покажа,но ще съм направил всичко възможно да я изкореня преди това да се случи.Подтискайки първичните си,животински инстинкти,човек показва,че е различен от всяко друго същество.Вярвам,че подтискането на някои от човешките ще е новата стъпка в еволюцията ни.