- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Неделя вечер е - тъпа телевизия
ами събота... добре че е вучков та да има на кого да се смея понеПървоначално написано от izgubenonamereno
![]()
Мемоарите на една гейша е хубав филм :P :P
...
Da i az tova se pitam... mn mrazq nedelq ... kato cqlo denq e tap i zaspal![]()
то да беше само неделя .... пффф
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
определеноПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
и на мен ми е много заспало ...Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
nedelq SUCKSSSSSSS 0T kyde i da q p0gledne6
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
емм поне е уиикенд и свободно време и такаПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
![]()
оо даПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
иначе събота и неделя е супер скука телевизията.рядко се случва да пуснат нешо хубаво.
London Tipton
Снощи по БТВ пуснаха един много добър филм![]()
Скайп: doombringer2006
емм на мене тъпичък ми се виждаПървоначално написано от zloto
![]()
LoL неделя винаги рулира от хубави филми..Всяка неделя дават някой як филм по бтв/нова .. сега примерно даваха Матрицата 3 - уникален филм
The Spark
Глупости. Най-хубавата програма на всички телевизии е в събота и неделя особено. Хубави предавания, още по-хубави филми.. А не цял ден някакви венецуелски сериали - боламачи.
Мемоарите на една гейша беше страхотно уникално хубав филм. Направо много ме накефи, че веднъж от седмица сигурно седнах да гледам ТВ и попаднах точно на тоя филм.
Първоначално написано от LSGirl
Аз пък изпуснах "Мемоарите на една гейша".Иначе доста пъти Нова и БТВ пускат готини филмчета през уикенда.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Събота и неделя вечер дават все хубави филми, поне в повечето случаи. Но програмата през деня е по-тъпа и от тази през делничните дни.![]()
и вечерта е по-тъпа - през седмицата дават предавания като господари на ефира и стани богадя а и филми дават яки по нова - 24 и прочиеПървоначално написано от AFT
Винаги дават само тъпотии по телевизията,независимо дали е неделя или сряда все тая!Първоначално написано от izgubenonamereno
![]()