.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Подарък за РДто на 9 годишно момченце .. ПОМОЩ

Здравейте ...

ТряБва да избирам подарък за РД на момче,което щее навърши 9 годинки, но идея си нямам какво да бъде .. ще се радвам, ако някое момче си спомня той кат е бил на толкова, на какво се е радвал ...

Мерси предварително за отделеното време
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Ми някаква топка...футболна примерно

Град
    Плевен
    Аз примерно много обичах,като бях малък да си играя с колички,войници и такива работи!
    Можеш да му купи кола от тея с батерийте големите поне едно 70% ще се изкефи...нз
    Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.

ми .. т'ва е че аз не го познавам детето .. отиваме във Франция на арзменни начала, и на мойто дет при него ще спя, брат му ще има РД докато съм там .. и за това питам ..

а за светещо пистолетче.. техните току виж ме помислили за тетористка и ме изгонили
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Цитирай Първоначално написано от Lqqchinko
    Можеш да му купи кола от тея с батерийте големите поне едно 70% ще се изкефи...нз
    Аа да.. от тия с дистанционното . Може и да му хареса.. Трябва да се разузнае какво точно харесва според мен, защото и идеята с топката не е никак за изхвърляне :P

Brat mi e tochno na 9 i ima predostatychno koli i drehi i drugi takiva raboti.
    Naskoro mu podariha futbolen ekip.Radva se syshto na dvd-ta i igri za PC.
    Po-nashe vreme se zadovolqvahme s topki i takiva raboti,sega decata sa po-napred s materiala.
    Uspeh!!!

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Lqqchinko
    Аз примерно много обичах,като бях малък да си играя с колички,войници и такива работи!
    Аз и сега ще се изкефя на такова чудо Нищо ,че съм момиче и съм на 13 и половина

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Пробвай с голяма Плюшена Мечка

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Кондоми, виж топиците на тия години са се почнали всички...
    The Spark

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Тази тема ме закопа...

плюшена играчка?
    конструктор?

...

Град
    София
    Тракторче..

Град
    40 Miles from the Sun
    Еее, на 9 години вече е доста голям (днес хлапетата са много отворени!). По-добре му вземи нещо, с което да впечатли мадамите.

Ммм,брата е на 9...
    Ама той е някъв откачен,кефи се да помага на баба ми в градината иии сега е на вълна`чичко тревичко`...та тва е идея
    Някви книжк,енциклопедии ала бала,мен се тва ми подаряваха,ама много мразех...
    И дрешките са вариант,ама не знам...
    Некви моливници,брата и на плюшении играчки много се радва,ама то и аз се радвам...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    ...
    Някви книжк,енциклопедии ала бала...
    ...с повече картинки...

Мерси много пичове (казвам пичове и на двата пола, да не хване да се убди някой..така съм свикнала ) ..

Вече е окей всичко..опрайме разБотата с майка купихме му на момчето..така де, обсъдих с брат му идеята за подаръка..и вече е решен проблема

Мерси ви мн все пак де :P

Град
    ПлуТоН
    количка с дистанционно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си