- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол тази седмица - ABSOLUT`me :)
Свободна ли си в петък вечерта ?!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Нямам идея къде е правена снимката,просто се рових в нета и я видях.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от Lake_Bodom
Кой петък?Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
който и да е!![]()
лозови или зелеви сърми?!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Не,като те опознае човек се вижда,че не си толкова голям дразнител.Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Първоначално написано от _showy_
Първоначално написано от Alcohooligan
Първоначално написано от _Becko_
Кое е най-човешкото в човека?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Това,че не сме безгрешни.Гледам да не съжалявам за нищо,което съм или не съм направила.Нищо не приемам като провал,а по-скоро като опит.И се опитвам винаги да си вадя поука.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
В идеалната връзка ти ли командваш? Имала ли си такава?
А как завърши най-добрата връзка, която си имала?
Секси мачо или нощ с приятелките? /обоснови се, но без клишета/
Доволна ли си от това, което си като цяло?
Искаш да станеш това, което искаш да станеш, защото... ?
Мислиш ли, че един масов катаклизъм би бил по-скоро ценен за човечеството в момента?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Коя част от характера ти не харесваш (и защо)?
използваш ли наркотици(ако не - пробвала ли си нещо)?
Какво най-много ти харесва във форума?
![]()
Първоначално написано от Sam90'
[Какво мислиш за личната свобода и от каква важност е тя за теб?]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от summer_gir1
От голяма.Както казах вече 100 пъти,ценя личното мнение на всеки.Не понасям ограниченията,особено,ако са ми наложени безпричинно.Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако говорим за личната свобода в една връзка - то тя според мен е ключът към щастието и е в пряка връзка с доверието и самоуважението.Нооо много задълбавам,а не съм сигурна дали въпросът ти беше в тази насока.
Напълно в тази насока беше, вярно си уцелила
[Смяташ ли че слушането на различен вид музика е чак толкова определящо за създаването на приятелства? И имаш ли приятели, които слушат коренно различна музика от твоята?]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Както не деля приятелите си на носещи кецове,кубинки,сандали и прочие,така и не ми прави впечатление кой каква музика слуша.Първоначално написано от ScionOfStorm
Спокойно мога да кажа,че в рзличните ситуации слушам различна музика.Даже покрай Виолет ска прослушах,а мразех тромпети![]()
Ne znam kolko e za hvalene, ama mai e v nashiq zooparkПървоначално написано от ABSOLUT`me
Predi da opliuvate i da se prismivate...edin ot nai-dobrite, vav vsqko otnoshenie, v Bulgaria e
Защо мразиш толкова много негрите?агагагаггагагага
Ходиш ли на църква?
Ако всичко и всички съществуваме на една крива в простраство-времето защо,според теб, помним миналото,а не бъдещето?
Какво мразиш в хората?
ПП:следва продължение...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Първоначално написано от Ziezi
Първо да ти се скарам,за местожителството..трябваше да се взирам няколко минути за да разбера какво пиеше и накрая-няма такъв сайт,а пък и символично не отговаряш на него..![]()
Хайде,за наказание,ще те поизмъча малко![]()
Довърши изреченията с първата асоциация
Сутрин?..
Не мога без?..
Харча парите си за?..
Обижда ме?..
Искам?..
Забавлявам се?..
Никога?..
Вината?..
Смея се?..
Плача?..
Завиждам?..
Страх ме е?..
Пука ми?..
Проблем номер 1?..
Наркотиците са?..
Глупостта е?..
Животът е?..
Мечтая за?..
Красотата е?..
Вярвам в?..
Чувствам,че?..
Ценя?..
Пия/ям когато?..
Утрешния ден е?..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
Ще ти бъде ли забавно на джамбуре само със стари градски песни?
Да припяваш
ДА среща някой чародей,
пред него ще застана
Ще му поискам три неща
и първото е Анна!
![]()
Аз така и не разбрах, кои са по-добрите е*ачи - българите, или французите? Или може би алжирците?
Grumpy old madman
^^Не разбираш,щото само по Зизко блееш и не осмисляш кво съм писала![]()
![]()
и такам гледам някой на столчето ....и понеже нямах никви впечатления та разррових си се аз и от постовете,които прочетох
-....та дали сваляш някой - не просто си мн общителна и кои са по добри ....
-"французите добри е*ачи ли са? - много ...." абе стана ми интересно
колко партниорчета(любовни) си имала
дали поставяш граница м/у приятели и нещо повече...дали флиртуваш с абсолютно всички...
![]()
Харесваш ли френската кухня?
Какво хапваш във Франция?
Правила ли си секс с французин? А френска любов?
Днес съм на френска вълна.
![]()
Ехаааа 2 седмици и ще пием кафенце.Супер!
[Ядеш ли Активия, и ако да - коя ти е любимата о.О]
[Бифидус Есенсис - yay or nay? ;p]
Първоначално написано от Bettsy
Хмм..Броя си го запазвам,но не е повече от пръстите на ръцете![]()
А колкото до въпроса ти дали поставям граница - естествено.Повечето ми приятели са мъже и са съвсем наясно,че друго по-така няма да получат.Мразя недомлъвки,обичам картите да са на масата.Когато искам нещо от някого си го казвам направо.
А за флиртуването..![]()
Тоооолкова съм саката в тая областВсякакви такива женски 'номерца и хитринки',като например замятане на косата,облизване на устните и нз си какво още,са ми също толкова далечни
Просто поведението ми е осбоводено(не казвам фриволно),не изпращам 'скрити послания' и общо взето това е.
едит:Активия мюсли рулз!Първоначално написано от _showy_
![]()