.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 114 от общо 114

Град
    unknown
    Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?

Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    "лакирВаш" ?????
    Хайде стига де..бързах..
    поправям се "лакираш"..

Обичаш ли морето?
    А планината?
    Кое повече ти харесва и с какво?
    London Tipton

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Учиш "европеистика", но спомена, че си останала разочарована..
    Моят въпрос е защо?
    Също така искам да те попитам дали след като започна да изучаваш тази специалност си попроменила малко интересите си, тоест си започнала да се интересуваш от политика например?

Супер фен
    Град
    България
    6te mi kaje6 li istinata i ni6to drugo?
    Pesimisti4no ,realisti4no ili optimisti4no vijdane ima6?--> Argumentirai se.
    Kakvo iska6 da stane ot tuk natatyk?
    Vqrva6 li v opita? A zakliu4enieto ot nego?--->argumentirai se
    Bi li sko4ila ot most za ne4ii jivot(na tvoi blizyk)?Spored teb koe 6te e tova koeto tolkova mnogo 6te zapla6va jivota mu/i?Garanciq 4e nqma da go ubiqt ili da umre ot estestvena smyrt?
    Vqrva6 li v liubovta?A priqtestvoto?-->Argumentirai se
    Mrazi6 li ? (Ako ,,Da'' Za6to i ako ,,ne'' Za6to)Ako mrazi6 koe/koi/kakvo e/sa te/to?-->Argumentirai se ?

Emi zasega tova
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    България
    Emi pravq mnogo pravopisni gre6ki i me e sram sorry
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Кой ти е любимият цвят?
    Има ли нация,народ,племе,което да мразиш?
    А което да ти е симпатично?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ако аз и ти сме единствените останали хора на света и неговия край идва след 2 часа ще спиш ли с мен?

(Малеее ся как ше ме отрежат )
    The Spark

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Ако мъжа на мечтите ти, с една дума - ТОЙ (с главни букви!) те покани у тях на вечеря и видиш, че е сготвил една голяяяяяяяяяяяяяяма пица с много видове сирена (предимно френски)... как ще постъпиш??
    Мъжът на мечтите ми знае,че не обичам пица
    Кой е мъжът на мечтите ти?
    Или ще ми споделиш като се видим? :P

Lestat357
    Guest
    "^^"Изкушаваш ли се да не отговориш на нито един от събралите се дотук минимум 27 въпроса(без подвъпросите) след последното ти участие в темата? Да пожелаеш на всички останали любопитковци (независимо кой от тях какъв е и колко насериозно се е взел) просто едно "вече има нов човек на Горещия Стол, благодаря за вниманието и лек ден Ви пожелавам", отеб@вайки ги съвсеем деликатно. Включително и на тези мои въпроси.

П.С.: (в случай, че все пак решиш да отговориш на всички и на мен включително) - Как мислиш, доколкото ме познаваш мен дотук дали бих го направил аз по-горното? Освен, че го давам като идея. И последен въпрос - колкото и деликатна и лаконична да беше по не един от въпросите в темата(дори, заобикаляйки леко регламента по този начин според мен) успя ли да се опариш на Горещия Стол?

Доскоро и лека вечер!)

имаш ли комплекси и ако да какви

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако си на самотен остров с гумено пате молив и списание с Азис на корицата какво ще направиш, за да оправиш положението.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Сори,че 2ри ден ме нямаше,ама социалният ми живот тук възкръсна.

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Обичаш ли морето?
    А планината?
    Кое повече ти харесва и с какво?[/b]
    Зизко вече ме пита същия въпрос

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Учиш "европеистика", но спомена, че си останала разочарована..
    Моят въпрос е защо?
    Също така искам да те попитам дали след като започна да изучаваш тази специалност си попроменила малко интересите си, тоест си започнала да се интересуваш от политика например?
    Специалността ми не е лоша,ама предметите,които мен най-много ме интересуват,са само 4 и 5ти семесър..дотогава..
    От политика и журналистика се интересувам от ъъъ повече от 10години.Сега ще се засмееш,но е факт,че вкъщи средата ми беше такава и всъщност не е сранно,че интересите ми са в тази насока.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    6te mi kaje6 li istinata i ni6to drugo? Няма да те лъжа,просто ако не искам - няма да отговоря.
    Pesimisti4no ,realisti4no ili optimisti4no vijdane ima6?--> Реалистично с примеси на оптимистично.За всичко винаги се успокоявам с 'Можеше и по-зле да е'
    Kakvo iska6 da stane ot tuk natatyk? Искам да се развивам.В каква насока - и на мен не ми е ясно още
    Vqrva6 li v opita? A zakliu4enieto ot nego? Вярвам,да.Грешка може да повторя,но не и да потретя
    Bi li sko4ila ot most za ne4ii jivot(na tvoi blizyk)?Spored teb koe 6te e tova koeto tolkova mnogo 6te zapla6va jivota mu/i?Garanciq 4e nqma da go ubiqt ili da umre ot estestvena smyrt? Тоя въпрос е меко казано - тъп.Не бих се метнала от мост,за да покажа колко обичам даден човек. Има и други начини да докажеш любовта/предаността си към някого.
    Vqrva6 li v liubovta?A priqtestvoto? Вярвам,да.Има различни видове любов,но все пак(според мен) чувствата се променят с времето. В приятелството също вярвам.Никога не са ми 'забивали' нож в гърба,но то е по-скоро,защото много старателно си подбирам обкръжението.
    Mrazi6 li ? (Ako ,,Da'' Za6to i ako ,,ne'' Za6to)Ako mrazi6 koe/koi/kakvo e/sa te/to?Мразя само пица Не мога да задържам в себе си негативни мисли и емоции,ако някой ме е ядосал,гледам да си го изкарам на него.Просто с хората,които не са ми приятни,не поддържам контакт.Чак за омраза не може да се говори.
    Цитирай Първоначално написано от Мате
    Така всички пубери питат неща свързани със секса и интимния ти живот, аз няма да питам , оти ме не грее.И така въпросите се въртят около политиката, на къде си ориентирана, мнението ти за независимостта на р. Косова , подкрепяш ли традиционния български национализъм и ако да/ не/ защо? Smile Това е.
    Мате Пенев,тея неща на по бира ше си ги бъбрим.

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Кой ти е любимият цвят? Син
    Има ли нация,народ,племе,което да мразиш? Ама ти продължаваш
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ако аз и ти сме единствените останали хора на света и неговия край идва след 2 часа ще спиш ли с мен?)
    Еми дори и чисто хипотетично - какъв избор имаме?

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Кой е мъжът на мечтите ти? Embarassed
    Тони (Вили,работи,бе,работи!)

Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Как мислиш, доколкото ме познаваш мен дотук дали бих го направил аз по-горното?
    Ще съм откровена - изобщо не знам,а и не ме грее. Но по-важното в случая е,че няма и да разберем,не си ти следващият на стола.

Цитирай Първоначално написано от NH3
    имаш ли комплекси и ако да какви Smile
    Абе чак комплекси - не,но не се харесвам в профил и това,че съм много висока.
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ако си на самотен остров с гумено пате молив и списание с Азис на корицата какво ще направиш, за да оправиш положението.
    Не съм фен на Lost и не го следя,т.е. нз как се реагира в подобна ситуация Във всеки случай с предложените от теб средства,ще започна с разглеждане на списанието и попълване на кръстословицата.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Hard Rock Cafe
    ignorira me..

1. 4tiq mi vapros be6e "bazik", nqma zna4enie ^^

2. 3te ti lubimi pesni
    3. gledah edno klip4e v youtube na nqkakva psihopatka.. ta vaprosat i be6e "are you anybody's favourite person?".. kakvo misli6 po vaprosa
    4. kogo smqta6 da izbere6 za sledva6tiq vazka4en na gore6tiq stol ?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    ignorira me.. не съм видяла

2. 3te ti lubimi pesni Whitesnake - Is it love , Rainbow - I can't let you go иии още има,ама не се сещам сега :P
    3. gledah edno klip4e v youtube na nqkakva psihopatka.. ta vaprosat i be6e "are you anybody's favourite person?".. kakvo misli6 po vaprosa не съм го гледата,дай линк и ще дам мнение
    4. kogo smqta6 da izbere6 za sledva6tiq vazka4en na gore6tiq stol ?
    ще видиш след час и половина
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си