- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол тази седмица - ABSOLUT`me :)
Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?![]()
Хайде стига де..бързах..Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
поправям се "лакираш"..
Обичаш ли морето?
А планината?
Кое повече ти харесва и с какво?
London Tipton
Учиш "европеистика", но спомена, че си останала разочарована..
Моят въпрос е защо?
Също така искам да те попитам дали след като започна да изучаваш тази специалност си попроменила малко интересите си, тоест си започнала да се интересуваш от политика например?
6te mi kaje6 li istinata i ni6to drugo?
Pesimisti4no ,realisti4no ili optimisti4no vijdane ima6?--> Argumentirai se.
Kakvo iska6 da stane ot tuk natatyk?
Vqrva6 li v opita? A zakliu4enieto ot nego?--->argumentirai se
Bi li sko4ila ot most za ne4ii jivot(na tvoi blizyk)?Spored teb koe 6te e tova koeto tolkova mnogo 6te zapla6va jivota mu/i?Garanciq 4e nqma da go ubiqt ili da umre ot estestvena smyrt?
Vqrva6 li v liubovta?A priqtestvoto?-->Argumentirai se
Mrazi6 li ? (Ako ,,Da'' Za6to i ako ,,ne'' Za6to)Ako mrazi6 koe/koi/kakvo e/sa te/to?-->Argumentirai se ?
Emi zasega tova![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Emi pravq mnogo pravopisni gre6kii me e sram sorry
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Кой ти е любимият цвят?
Има ли нация,народ,племе,което да мразиш?
А което да ти е симпатично?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ако аз и ти сме единствените останали хора на света и неговия край идва след 2 часа ще спиш ли с мен?
(Малеее ся как ше ме отрежат![]()
![]()
)
The Spark
Кой е мъжът на мечтите ти?Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Или ще ми споделиш като се видим?:P
"^^"Изкушаваш ли се да не отговориш на нито един от събралите се дотук минимум 27 въпроса(без подвъпросите) след последното ти участие в темата? Да пожелаеш на всички останали любопитковци (независимо кой от тях какъв е и колко насериозно се е взел) просто едно "вече има нов човек на Горещия Стол, благодаря за вниманието и лек ден Ви пожелавам", отеб@вайки ги съвсеем деликатно.Включително и на тези мои въпроси.
П.С.: (в случай, че все пак решиш да отговориш на всички и на мен включително) - Как мислиш, доколкото ме познаваш мен дотук дали бих го направил аз по-горното? Освен, че го давам като идея. И последен въпрос - колкото и деликатна и лаконична да беше по не един от въпросите в темата(дори, заобикаляйки леко регламента по този начин според мен) успя ли да се опариш на Горещия Стол?![]()
Доскоро и лека вечер!)
Ако си на самотен остров с гумено пате молив и списание с Азис на корицата какво ще направиш, за да оправиш положението.
Сори,че 2ри ден ме нямаше,ама социалният ми живот тук възкръсна.
Зизко вече ме пита същия въпросПървоначално написано от Your Nightmare
Специалността ми не е лоша,ама предметите,които мен най-много ме интересуват,са само 4 и 5ти семесър..дотогава..Първоначално написано от OtherDimension
От политика и журналистика се интересувам от ъъъ повече от 10години.Сега ще се засмееш,но е факт,че вкъщи средата ми беше такава и всъщност не е сранно,че интересите ми са в тази насока.
Първоначално написано от ANTIHUMAN
Мате Пенев,тея неща на по бира ше си ги бъбрим.Първоначално написано от Мате
![]()
Първоначално написано от Ziezi
Еми дори и чисто хипотетично - какъв избор имаме?Първоначално написано от 5StaR
![]()
ТониПървоначално написано от _showy_
(Вили,работи,бе,работи!)
Ще съм откровена - изобщо не знам,а и не ме грее.Първоначално написано от Lestat357
Но по-важното в случая е,че няма и да разберем,не си ти следващият на стола.
![]()
Абе чак комплекси - не,но не се харесвам в профил и това,че съм много висока.Първоначално написано от NH3
![]()
Не съм фен на Lost и не го следя,т.е. нз как се реагира в подобна ситуацияПървоначално написано от w0sh
Във всеки случай с предложените от теб средства,ще започна с разглеждане на списанието и попълване на кръстословицата.
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ignorira me..
1. 4tiq mi vapros be6e "bazik", nqma zna4enie ^^
2. 3te ti lubimi pesni
3. gledah edno klip4e v youtube na nqkakva psihopatka.. ta vaprosat i be6e "are you anybody's favourite person?".. kakvo misli6 po vaprosa
4. kogo smqta6 da izbere6 za sledva6tiq vazka4en na gore6tiq stol ?
Първоначално написано от eu.hyricane
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...