Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
Кекекке >:О
Е , аз почвам кротко, с въпроса дежурен [какви са ти плановете за (зло) превземане на света?]
Аз си изпях преди време плана,че искам да стана президент на съединените европейски щати и да въведа еднолична диктатура в мое лице.Още си го следвам (полу)стриктно

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
Тук ли ще си на 25-ти май?
Не,за съжаление.Супер много искам да се върна и да те видя,обаче въртях-сучех - няма как да стане,имам изпити.

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
Колко човека от форума познаваш? Surprised
С колко и кои си се виждала лично?
С кои искаш?
Познавам лично shadow4e,Momchence, boot, exploitedteen, _snowy_, brain_stew иии май са това.
А тези,които искам да видя,си знаят(включително и ти)

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Ще пиеш ли бира с мен и каква е тая страст към пералните? Wink Very Happy
Ще пием! А тайната за пералните и моята слабост към тях ще си остане само в нашето малко общество!

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
well welcome to ABSOLUTE`me 7day's of fame

-wish you were perfect ? да,ама далеч не съм
-hard fucking ?
-Song - Thousand Foot Krutch - Phenomenon ? тва не го разбрах
-водка/уиски ? уиски
-постни още някоя пик на ноктите ? Very Happy
веднага,Сър

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
Сваляш ли ме? Не.Ако си стигнал до този извод,изхождайки от поведението ми - не се притеснявай,просто съм си общителна.

Колко струва килограм свинско във Франция? Не знам,но мога да ти кажа колко ? е детското меню в МакДо.
А французите добри е*ачи ли са? От скромния ми опит на местна почва мога да отсъдя - много:0 Бг вс.Фр.
Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
Кой набор си? смятай,щом си крия годините
Какво правиш във Франция? Уча
Понеже предният въпрос е леко глупав... какво учиш във Франция? Европеистика
Смяташ ли да се върнеш в България за постоянно? Да,има прекалено много неща,които не намирам тук(във Франция) и които ми липсват,за да съм щастлива.Кога ще се върна - и аз не знам.. the sooner - the better
Цитирай Първоначално написано от Psychopath
какъв ми е подаръка? розоф и убаф
вибратор ли е? Cool ще ти се