Цитирай Първоначално написано от Bettsy
и такам гледам някой на столчето ....и понеже нямах никви впечатления та разррових си се аз и от постовете,които прочетох -....та дали сваляш някой - не просто си мн общителна и кои са по добри .... -"французите добри е*ачи ли са? - много ...." абе стана ми интересно колко партниорчета(любовни) си имала дали поставяш граница м/у приятели и нещо повече...дали флиртуваш с абсолютно всички...

Хмм..Броя си го запазвам,но не е повече от пръстите на ръцете
А колкото до въпроса ти дали поставям граница - естествено.Повечето ми приятели са мъже и са съвсем наясно,че друго по-така няма да получат.Мразя недомлъвки,обичам картите да са на масата.Когато искам нещо от някого си го казвам направо.
А за флиртуването..
Тоооолкова съм саката в тая област Всякакви такива женски 'номерца и хитринки',като например замятане на косата,облизване на устните и нз си какво още,са ми също толкова далечни Просто поведението ми е осбоводено(не казвам фриволно),не изпращам 'скрити послания' и общо взето това е.

Цитирай Първоначално написано от _showy_
Харесваш ли френската кухня? Не.И не обичам и френски сирена.Ям само фета и ементал..
Какво хапваш във Франция? Каквото ми се яде - понякога си поръчвам готова храна,друг път си купувам и си готвя вкъщи..абе има избор.
Правила ли си секс с французин? А френска любов? Да.Да.Ама няма да разказвам.
Very Happy Днес съм на френска вълна. Very Happy
едит:Активия мюсли рулз!