Ебати,тука ме закопахте..човек да не отиде на лекция

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
Какво предпочитатш - боксерки или прашки? За ежедневието прашки,ама ако тренирам - абсурд

Какво ще направиш, ако видиш застрашено от изчезване животно да яде застрашено от изчезване растение?
Е как кво,ще го оставя да се наяде.

Щом любовта е сляпа, защо еротичното бельо е толкова популярно?
Аз нося хубаво бельо за себе си,иначе и на мен ми прави впечатление,че повечето мъже оценяват това,което е под него.

Как са се озовали по местата си табелите с надпис "Не гази тревата"?
Боднали са ги и после са ръснали семенцата.

Щом за тефлона не залепва нищо, как тефлонът залепва за тигана?
Тефал,той мисли за всичко.

Диетичната кока-кола води ли до отслабване?
Секви газирани шитове са гадни.Аз предпочитал нормална кола,тея Зиро,Диетична,с череша,с ванилия..гадни са ми.

Каква е скоростта на тъмнината?

Ако денонощните магазини са отворени 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, защо имат ключалки на вратите?
За да имат хората обедна почивка

Защо, когато мъж говори мръсотии на жена, е сексуална обида, а когато жена говори мръсотии на мъж, е 12 импулса на минута?
Не мисля,че е обида,стига да идват от човека,с когото съм.

Можеш ли да си насаме с още някого?
Мога,да.С майка ми и с най-добрата ми приятелка.Дори и когато седим в една стая и си мълчим ми е комфортно.Само дето майка ми обикновено не млъква.

Кой ти пере чорапите?
Аз си пера и чорапите,и гащите.

Коя е най-съблазнителната част на една жена?
Според мен е ханшът.Ако една жена е права като тесла - няма да ме изкефи.Друго си е да има извивки.

Защо е различно отношението към педалите и лесбийките?
За всеки е различно.Мен не ме бърка дали някой мъж или жена си пада по себеподобни.
Лятото бях в един град(Provincetown),който е нещо като 'световната столица на гейовете'.В началото ми беше супер неприятно да гледам по улиците ебаси мъжагите,държащи се в най-добрия случай за ръце(иначе не питайте за какво ),ама то човек привиква и в края на сезона не ми правеше впечатление.

хайде сега да те видя