- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да спра ли да пуша марихуана
Хахаха, не те интересува и все пак ми пишеш, и ми пишеш. Много се докачаш на тая тема с парите и работата – явно нещата не са толкова на добре, колкото се опитваш да ги изкараш. Било и много лежерно – е, да, като мама тича е адски лежерно. Когато трябва да свършиш нещо сам става малко тегаво, ама какво пък, ще свием един джойнт и те проблемите ще се оправят от само себе си.
Виж, аз обаче не ти прощавам, дето ти говориш за мене на кило. Нито знаеш кой съм, нито знаеш какво работя и все пак от три изречения ти направи генерален извод за мене, разкости ме на парчета. А какво ако бачкам в Лондонското сити, получавам шестцифрена заплата на година (без да броим бонуса) и утре се качим с няколко колеги на самолета, дойдем в твоя бар/кафе, напием се като кучета и го потрошим? Полицията ще ни арестува за 2-3 часа, докато се обадят адвокатите (които взимат по 600 паунда на час), ще ни пуснат, на сутринта ще сме в самолета за Лондон, обратно към лудите пари, а ти ще останеш да се чудиш как да оправиш бакиите, нали? Е, няма как – животът не може винаги да е приятен.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Nik4o_Spain, разбира се, че трябва да казваме това, което мислим. Аз също го правяи наистина ти осигорява вътрешен комфорт. Всъщност идеята на форума е да се дискутират различни теми. Теми, по които всеки да излага своето мнение, базиращо се на факти и да се стреми да го защити най-добре. Но е хубаво и както казах, да позволяваш да те убедят в нещо. Нали разбираш, че мнението не пада от небето. Едно мнение по даден въпрос човек изгражда в следствие на индивидуалния си живот, факти и други мнения. Когато не позволиш тези да повлияят на мнението ти, как то ще бъде адекватно? И пак казвам... явно имаме различни виждания за "живеене" и пълноценен живот.![]()
аз си признавам пуша и не съжалявам ... едно сасче като завъртим компанииката мищо лошо саса вреди много по малко от колкото самите цигари които ги пушат 89% от населението и от алкохола ...![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Първоначално написано от Sam Rothstein
Ako iska6 i 10 cifrena polu4avai pak ti kazvam ne me interesuva ... a i takiva kato teb deto se prevzemat s 4upene kartene ubiistva i t.n. ako obi4a6 ne mi izlizai s teq ne6taa i 99% ot klientite mi sa angli4ani kakto i celiq korort i mnogo me upla6i s tezi tvoite fantazii
pak ti kazvam gledai si 10 cifrenite sumi i ne se zanimavai s men a i ako tolkova mnogo si navit na 4upene az dr lqto 6te hodq v london na gosti i obe6tavam 4e 6te ti pi6a da se vidim
aide sega ne me zanimavai ne iskam da se unijavam s takiva lajci ne obi4am da razgovarqm
just go and fuck you self cunt ... ako me razbira6
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от mese4ka
Podkrepqm takiva hora![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
благодаря![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Правилно, не се унижавай, нищо, че пишеш с правописни грешки, то не пречи... Това само подчертава струящата от тебе амбиция за себеусъвършенстване и духовно развитие, както и богатите ти познания и разностранни интереси.Първоначално написано от Nik4o_Spain
Abe mom4e ne me interesuva mnenieto timisli si 4e si kompetenten v sqko otno6enie i si voobrazqvai 4e si savar6en za men si prosto edin obiknoven 4ovek kakto sme vsi4ki ostanali taka 4e .... pak ti kazvam fuck off
ne mi pi6i pove4e prosto si mi bezinteresen
![]()
Ами аз си пуша от 3 години и си ми е кеф.Гледай само да не прекаляваш с тревата, защото се затъпява наистина, но ако си пушиш е така по 1-2 пъти в седмицата не мисля че ще ти навреди толкова много.
Абе тука кви са тея филми дето си вкарвате ? Единия взимал 935092580394 цифрена сума и се познавал с лондонската мафия, другия живота му уреден и не му пука.За какъв х*й спорите ? Кво ти пука на теб че той пуши ? Ми ще си прави каквото си поиска.Спора нито е по темата нито нищо.Само за глупости се карате.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от XceSS
Saglasen sam i go kazah 4e ne me interesuvat mneniqta poneje seki ima sobstveno i tova 4e nqkoi hora ne obi4at marijuanata si e tqhna rabota i nerazbiram za6to se barkat v 4ujdiq jivot i kazvat na horata da sprat i t.n. no kakto i da e se pak temata si e tema .... te me napadnaha poneje na parva stranica napisah tova koeto mislq i si4ko dovede do sporstranno nali
ama men otnovo ne me interesuva mnenieto na horata koito ne pu6at
![]()
Да, но това не му пречи да си го изразява, нито пък на някой друг. Може да ти е безинтересен, но явно не ти е безразличен. Общо взето в последните 2/3 поста едно и също повтаряш, ако се зачетеш. Незнам, това от липса на по-адекватен отговор ли е?Първоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
Първоначално написано от swords1010
Ami normalno da povtarqm kato ne mojete da shvanete .... i pak 6te kaja ne me interesuva mnenieto vine razbiram kakvo zna4i arekvatno i kakvo ima6 predvid ama qvno ne moga ili ne iskam .. 6te ostane zagatka
![]()
На мен тревата ми спаси живота,помогна ми да преглътна всичката горчилката,да се радвам на храната и водата,както никога преди.Точно когато бях решил,че всичко е свършило врътнах един коз,след седмица пак,след 2 пак,после пак,сега не ми се пуши,не съм тревоман,но когато има,когато има и проблеми,вместо да се тровя с много пиене,свивам една,дръпвам няколко пъти и всичко е наред.Нито съм шизофреник,нито съм някакъв скейтър или раста.Дори няма да се напивам вече и да пуша цигари по 1 кутия на седмица!Ще ги спра и когато съм в нужда,една трева и това е!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Оффф аз пък в една темабях чела,че си на 13,а и наскоро си направи тема във,която питаш кфо да праиш при първият ти път..Как може момиче на 13 да пуши марихуана и прави секс.Аз тва не си го обяснявам.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Опъваи там изпуши си дроба....Няма страшно щи порасне нов![]()
Fitness Forever
Еми пука ми, щото обяснява врели-некипели, как тревата била полезна и как едва ли не Ционистския световен заговор срещи човешкото здраве я е забранил, разбираш ли. Ама като няма някакви еднозначни изследвания по темата, да каже „абе мене ме кефи и не ми пречи и т'ва е!!!“, а не да почва flame. Щото аз нямам нищо против всеки да си прави със здравето си каквото си пожелае и му хрумне най-напред; имам против, когато ми говорят все едно ям доматите с колците.Първоначално написано от XceSS
Апропо, адски як подпис си избацал с това клипче от Soul Plane![]()
Marijuana - Part of the lifezapovqdaite
![]()
Amiii mila ako ne spresh shte se pristrastish i kraq shte e fatalen povqrvai mi !![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Колко ''компетентни''се изявиха.Мн ясно,че си е наркотик.Познавам няколко наркомани.Рано или късно марихуаната щи стане слаба,ше почнеш да се боцкаш отвреме на време,ше си шмръкваш....тцтц как може![]()
![]()
![]()
Последния пост е абсолютно неверен, но изобщо няма да споря, само ще кажа това което всеки средноинтелигентен човек знае че тя не е наркотик, а психоактивно вещество. Колкото до вредата от самото пушене - вземете си нов бонг от ocbshop com и проблема ви е решен.![]()
www.ocbshop.com - Пазарувайте си от нас онлайн хартийки, запалки, лули, бонгове, пепелници, грайндъри и всякакви други яки аксесоари
В Европа всеки средноинтелигентен човек знае това, а в България тоя комунизъм така е промил мозъците на старото поколението, че няма и на къде повече.Първоначално написано от ocbshop
Първоначално написано от AnincetoSexy
pushi si ko te kefi az weche 5 godini pusha i sam si super
nqq problemi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оооо откажи го...много ти скаппва краткосрочната памет![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
ми няма да е лошо да спреш
попринцип я водат, че е наркотик ама кфо ти пука кфо е ...не е кой знае кфа грешка .. ама гледай да не се пристрастиш, че ша оглупееш многу
![]()
![]()