Цитирай Първоначално написано от swords1010
Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
Цитирай Първоначално написано от swords1010
Да, спри да пушиш (нужно ли е да питаш нас). Би трябвало сама да разбираш колко силно вредиш на себе си. Марихуаната е наркотик, определена е и за такъв според българското законодателство.Направила си грешка, че си започнала. Вероятно е било от любопитство или друга причина. Човек се учи от грешките си и от последиците им. Добре би било да не позволиш да има сериозни последици и да спреш навреме.

Ne sam saglasen s tova mnenie nqma kakvo da se spira navreme ne e prestrastimo nito psihi4eski nito fezi4eski vredata ne e tolkova golqma az li4no sam fen na tova ne6to i tova 4e v bg ne e pozvolena nezna4i 4e e ne6to mnogo lo6o zamisli se 6tom v holandiq edna strana e pozvoleno i pravitelstvoto e re6ilo taka .... qvno ne e takava vreda do 10 godini v mnogo darjavi 6te e legalna prodajbata kakto na cigarite ... dori te sa po vredni ot trevata
Здравей!
Марихуаната не предизвиква физическа зависимост. Предполага се обаче, че около 5% от хората, употребяващи я редовно страдат от психическа зависимост. Но не това ме притеснява.
Употребата под формата на пушене, предполага навлизането на дим в белите дробове, както и въглероден диоксид и други вредни вещества в тялото. Всичко това води до затлачване на бели дробове, проблеми с дихателната, кръвоносната и нервната система. Употребата води до сериозни проблеми с белите дробове и сърцето и други органи в по-късен етап от живота - белодробен рак, хроничен бронхит, астма, сърдечен инфаркт, нарушено кръвооросяване и куп други.

Moga da se izpravq i da sporq s celiq forum na tazi tema zna4i ima problemi no sled 20-30 godini primerno i ot neprekasnato pu6ene se polu4ava taka .... sasedkata mi e holandka na 56 godini i pu6i treva ot 16 godi6na (hiparka e ot istinskite) tq e pu6ila neprekasnato i do den dne6en si gleda i pu6i mnogo mnogo rqdko poneje naistina ima problemi i daje i cigari ne moje da pu6i .... qde keikove vav koito slaga i pe4e zaedno sas ha6i6a i trevata ...... razbira6 li kakvo ti kazvam az kazvam 4e ne e vredno da se pu6i po 1-2 pati na den po malko ili ve4er sled rabota 1 4as predi da si legne6 1 ili polovin sam 4ovek da ispu6i i ospokoqva si4ko i dori ot preumora da ne moje da se zaspi pak uspokoqva i togava ne te interesuva problemi i t.n. verno 4e ima nqkoi minusi no te idvat sled mnogo godini ot 4estoto upotrebqvane no dori e polezno da se pu6i 2-3 pati v sedmicata....