- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не ви ли писна?
Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Хах..да,имам сестра и я е и гонило,и хапало куче,но за щастие нищо й нямаше...Въпросът е,че все пак не презирам кучетата!!!
И мен ме е гонил ротвайлер,дори не беше бездомен,а просто хипер озлобен от стопаните си...но какво от това?!
Тогава можеше да ме убие,но бях с колело...и успях да избягам.
И пак не ги мразя и даже след време убиха кучето и аз плаках за него!!!
Лошото е,че никой не се замисля,че много от случаите с нападнати са от домашни кучета!!!
Хммм...те да бяха само бездомните кучета... Преди известно време аз и майка ми бяхме на гости в една къща..и само като излизаме и отиваме на двора, майкооо, два питбула нападнаха майка ми и я наръпаха цялата, какво чудо беше после, какво нещоужас пълен...
И все пак не смятам, че бездомните кучета трябва да бъдат избивани, те нямат разум, който да ги води...и те са живи същества, и те имат право на живот...
примерно ако едно куче нахапе някой човек /в случая това момиченце/ наистина ще е много лошо, но тези животни поне не го правят със замисъл...
докато хората всеки ден тровят живота ти, и то съвсем съзнателно...
пък и ние, хората сме виновни за много проблеми, включително и за този с бездомните кучета...
Първоначално написано от Emo Doll
Именно...
аз нищо не мога да направя за света,поне не още,но 2 бездомни кучета какво повече от мен ще направят?Първоначално написано от Lady Death
nemoga da napravq ni6to pove4e ot dve bezdomni ku4eta , moga da napravq samo po malko .Nqma da nahapq nikoi !Първоначално написано от Lady Death
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от hex_girl
Сега правиш...говориш само тъпотии и ми тровиш живота...![]()
Първоначално написано от *Звездичка
![]()
Izvinqvam se va6a milost 4e naru6avam zvezdnoto vi spokoistvie
![]()
Шапкарю .....
Благодаря...Първоначално написано от hex_girl
![]()
![]()
naglosta s koqto ste dareni vie mladite mi e neponqtnaПървоначално написано от *Звездичка
![]()
Шапкарю .....
Първоначално написано от hex_girl
Като няма да направите си мълчете, защото не сте никакви, че да определяте кой да живее.Първоначално написано от extreme_
Нищо не зависи от вас.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Mal4anieto i premirenieto e prizna na slabostПървоначално написано от Lady Death
![]()
Шапкарю .....
Ха...ти откъде знаеш на колко съм?!Първоначално написано от hex_girl
Tva be6e 6ega ama karaiПървоначално написано от *Звездичка
ina4e mi e se taq na kolko si no mi zvu4i6 na ne pove4e ot 15
Шапкарю .....
НИКЪДЕ не съм казала,че трябва да се избият бездомните животни.Първоначално написано от Lady Death
![]()
казах,че трябва да се прибират в приюти
Затова ми отговори така изчерпателно...Първоначално написано от hex_girl
extreme_, аз останах с друго впечатление от мненията ти. Извинявай, ако съм се объркала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ne mislq 4e ti si 4oveka koito moje da ocenq deqniqta mi ,nedei taka kraino se izkazva molq .Si4ki samo komentirate kolko sme gadni nie tezi koito za6titavame malkite deca nahapani dosmart a vie kakvo samo praznodumni4iteПървоначално написано от Lady Death
![]()
Шапкарю .....
Да,и с мен е същото...Никога бездомно куче не ме е гонило...Защо ли?!Първоначално написано от exploitedteen
И мен ме обичат,ако може така да се каже..Веднъж си купих сандвич и доста кучета се навъртяха около мен и аз много се радвах...но тъпите хора като започнаха да викат и да ги обиждат и гонят,а те нищо не правеха...просто си вървяха с мен!!!
Даже им измислих имена и щях да ги нахраня като се прибера,но те избягаха...![]()
Аз също.. дори ги обичам, но когато сложим на везните хората и кучетата.. предпочитам себеподобните си. (те не са кучета, де)Първоначално написано от *Звездичка
![]()
виновна за сичко е държавата толкова е западнала вече .... с едни кучета не може да се справи .. тъпа работа па и ние ги правиме злобни кучетата кат ги тероризираме ... па после що са ни били нападали ... пфф![]()
x
Хаха...а ти си?!Първоначално написано от mindphaser
Имаш ли някакво конкретно мнение или ще обиждаш само?!![]()
Офф не са ти кучетата виновни :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Abe kakvo sa vinovni be ? Q stiga gluposti!!! Uli4nite ku4eta ot godiniiiiiii gi ima, te se razmnojavat i t.n., koeto zna4i 4e nqma utarvane ot tqh!!! Spored men (znam 4e moje da zvu4a jestoka no) trqbva po nqkakav na4in da se otarvem ot uli4nite ku4eta, dali v ku4karnici 6te see slagat, dali 6te kastrirat neznam, no nqkaksi da se otarvem ot tqh. Tuk kadeto jiveq nqma nitoe dno uli4no ku4e ili kote! I vsi4ko e spokoino, nqmaa gludmnici ku4eta pred teb zaradi koito te e strah da mine6 pokrai tqh, no pak se nalaga!Първоначално написано от *Звездичка
Upravnicite sa vinovni samo za tova,4e vse o6te ne sa re6ili problema s tezi bezdomni jivotinki!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Първоначално написано от asi_basi
Леле..пак ще трябва да се мъча да чета тия йероглифи и да се опитвам да разбера коя е думата,защото е написана без грешка!!!!![]()
Та на "предложението" ти....много е просто,е да де,като за български тийнейджър...![]()
Не знам какво толкова ви пречат,но по тази "логика" и ние сме "гадни",както се изрази...ако не знаеш сме доста на тая планета...
Та викам да избием китайците,вие как мислите?![]()
Eфтаназията е малко крайно решение, но нямаме друг избор. Парите за приюти ще бъдат крадени, кучетата няма да бъдат кастрирани и тн. Най-добре за кучетата ще е да бъдат приспани.